Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Názory bulíka ze čtvrté cenové skupiny. Srovnávat EU s komunistickým blokem a dokonce tvrdit, že v komunistickém bloku jsme byli svobodnější je hodně za hranou. Dnes můžeme volně cestovat kam chceme,bez hrozby postihu říkat a psát, co si myslíme. Životní úroveň je nejvyšší v naší historii. Příčinou je naše svoboda,možnost svobodného podnikání a s tím související "kapitalistické" investice u nás a volný přístup na velký trh EU. Tento trh potřebuje ale také společná pravidla, normy apod., což mnozí neumí pochopit a připojují se k nacionalistické hře podporované zastánci komunistických pořádků. Ale v EU jsme dobrovolně, můžeme vystoupit jako Británie...

4 3
možnosti
Foto

Pane Procházko, sám sebe zesměšňujete už jen první větou. Kde chybí argumenty, snižuje se ubohost k urážkám, které jsou navíc z oblasti stejných bludů jako v našich veřejnoprávních médiích. Nepište o něčem, o čem víte naprostý prd. Lidé, kteří vědí, vás pak budou mít možná za většího ubožáka než to vypadá.

Váš následující text zní naprosto stejně jako agitka komunistického politruka, jen přizpůsobená době!! Všechno je nádherné a pracující lid se má báječně. Ani slovíčko o stále větších svinstvech, která se za tímto pozlátkem skrývají. Volné cestování - to máte zajisté na mysli ty tělesné prohlídky a sběr dat o každém cestovateli na každém kroku? Svobodným podnikáním myslíte zajisté tu stále více osekávanou svobodu nejen podnikání? Kapitalismus již neexistuje. Je to něco zmršeného s údajně lidskou tváří. Pane Procházko, sundejte ty růžové brýle ať nepřipomínáte bulíka ze čtvrté cenové skupiny - i tento výraz jste tady mimochodem dovlekl s dob socialismu.:-P

2 1
možnosti
Foto

Přitvrdí. Knír pod nosem musí být přistřižen přesně podle nákresu, který dostanou všichni holiči. A policisté.

1 0
možnosti
Foto

Spíše ti policisté, pane Dvořáku. A nepište tady návody pro tupé úředníčky z Bruselu ať zase nevymyslí nějakou další kravinu á la zahnuté okurky, pojistky za sekačky, povinnost zde, povinnost onde... Jen je nechte, ať se raději za nádherné prachy dloubou v nose.;-D;-D

1 0
možnosti

"Která země v historii světa podporovala příliv nezákonných narušitelů hranic, kteří vraždí a znásilňují jejich vlastní občany?"

Odpověď na tuto otázku není až tak složitá. Tou zemí, která podporovala nezákonné narušitele hranic, kteří vraždili její vlastní občany, bylo Československo po srpnové okupaci ́68, tedy 21 let.

Jen v důsledku srpnové invaze přišlo o život 137 našich občanů, a do června 1991, kdy se okupační armáda s naší zemí rozloučila, byl celkový počet obětí na životech v důsledku pobytu této armády na našem území 406. Poslední obětí byl 16. 11. 1990 Josef Vajdák, kterého v Teplicích srazilo nákladní auto sovětské armády.

Zdroj: Ivo Pejčoch, Prokop Tomek, Vojenský historický ústav

Přesný počet znásilněných občanů, řekla bych spíš občanek, se zjistit nedá, protože tyto případy se nevyšetřovaly anebo se dokumentace nezachovala, nehledě na to, že tehdejší sdělovací prostředky o těchto záležitostech nesměly veřejnost informovat.

5 0
možnosti

Stejně jako dnes.

Ani teď se nesmí v Evropě zveřejňovat počet znásilněných občanek - pokud se jedná o násilníky imigranty.

3 1
možnosti

Jojo, pokrok těžko zastavit...Bolševiky taky nikdo v Rossiji nezastavil, a kdo chtěl, umřel nebo makal 20 let v Gulagu na budování komunismu. A to nás ještě čeká robotizace a umělá inteligence, což povede k velmi zajímavým evolučním změnám....zachránit před neo-bolševismem v Bruselu nás mohou jen inteligentní lidi v Německu a Francii, protože Česko jako ekonomická chudinka, na samostatnost moc nevypadá. Nebo další možnost: všichni proti Německu a Francii, to jsem na to zvědav, protože Skandinávie je velmi progresivistická a španělé s Italy dělají, že se jich to netýká. Angličani se snaží na poslední chvíli z Titaniku vyskočit, ale cukaj se, cukaj a Titanic je nějak nepouští a nepouští, užívá si to.

2 0
možnosti

J79i62r64i 67B42o97r

26. 12. 2017 11:44

Říkávalo se"kapitalismus je vykořisťování člověka člověkem, v socialismu je to naopak".

3 0
možnosti

Vás ta eurodiktatura musí přímo drtit, ale jak vidno, můžete psát ještě blog.

4 6
možnosti

I21v16o 44B20o96u15š83e

26. 12. 2017 11:29

Škoda, že si napřed nepřečte tu směrnici. Ale 88 stránek je asi moc.

2 0
možnosti
Foto

Co se týče srovnání komunistické a EU diktatury, tak je třeba také vzít v úvahu, ta komunistická byla "diktaturou proletariátu", zatímco v EU si na štít věšíme demokracii. A otázkou je, abychom tu demokracii nechránili tak vehementně, až ji celou tou ochranou zadusíme

3 1
možnosti

Oba systémy se oháněly pokrokem, to je intenzivně spojuje, a taky blbost.

1 0
možnosti

O53n73d90ř96e19j 50N40ý69č

26. 12. 2017 10:47

Dočetl jsem to k výroku že eurodiktatura je horší než socialistická. To je neskutečná drzost toto napsat. Běžte to říct rodinám popravených, politickým vězňům a jejich rodinám nebo těm kteří museli utéct a jejich příbuzným kteří za to trpěli.

7 8
možnosti
Foto

Záleží na tom, o jakých letech mluvime. O 60. asi stěží, že?

3 4
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.