Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sovětský režim byl sice, samozřejmě, nelidský. Ale s odstupem času se začíná jevit, že jeho činy byly logičtější, nežli činy současných západoevropských politických špiček.

5 6
možnosti
MM

Sovětský režim byl nelidský, ale jeho činy byly logičtější...8-o

Logika a nelidskost jednou jsou. No, řekl jste o sobě téměř vše.:-P

6 2
možnosti
Foto

Ode mě karma. A zamyslel jste se prosím nad Vaší nejistou budoucností zde? Zda nebude nutné, v rámci zachování osobní svobody a dalších svobod, podniknout nějaké korektivně administrativni kroky?

3 2
možnosti
JL

Dokud nás estébáci nezavírají za to, co napíšeme, pořád to jde.

2 0
možnosti
VR

Na vaši hanáckou knajpu jsou všichni krátcí..:-).

1 2
možnosti
Foto

Růžek, vždyť vy neznáte ani zeměpis země, v které žijete!! Co vy komu chcete co říkat?:-P

3 0
možnosti
SN

:-).......Jako vždy.....bez výhrad! Popsal jste to velmi přesně. A bude hůř! Vidíme to denně ani ne v TV, ale na ostatních servrech. Vánoce v Paříži....tisíce policistů! Vánoce v Německu....betonové bloky zabalené jaké vánoční balíček. Ironie. Vstup do Svatovítského chrámu....osobní kontrola každého. Návštěva koncertu.....osobní kontrola! Kam se na to hrabe minulý režim! R^R^R^

11 6
možnosti
Foto

Tady s vámi pane Nováku souhlasím. O proti dnešku se komunisté se báli vlastní lidu . Jejich sídla hlídala z venku od 19:00 do 07:00 hod VB, uvnitř držel službu kovaný komunista a uvnitř oploceného objektu milice. Každá postavená tribuna musela být prohlédnuta pyrotechnikem, zda tam není nálož a byl byla nepřetržitě hlídaná VB do ukončení oslav. Pokud se někam hnul Husák, tak na celé trase u každého vjezdu na pole stál příslušník VB v remízku seděl ostřelovač.

7 1
možnosti
IB

I13v93o 90B93o27u30š23e

26. 12. 2017 8:55

A berete na to něco?

4 7
možnosti
JH

J83i20ř22í 90H61o88r45á62k

26. 12. 2017 9:07

EU bere román 1984 jako návod.

3 0
možnosti
MB

Sepisuji, jakési Paměti. Dílo nevalné - pro mne hodnotné, zjistil jsem ! Nová doba, čas pro změnu, žiji v epoše divné ... K čemu tyto pojmy ? Prošel jsem archivy , (zkušenost velice dobrá), zjistil - Pořád byla nějaká doba - pořád slibovači ! Před námi byli mladí. Klasika, chtěli žít, milovat, děti - uživit se. Navazovali na generaci přecházející. Sranda, děd považoval rozpad RU, za geo katastrofu, (úsměvné, pak i V.Putin). Konali - střetl se se skutečnou Krizí - (naše, pak legrační) ! Přežili, nic netušili o Adolfovi - pak zase, dobráci komunisté. Všichni slibovali dobro - jeden pro národ - druzí pro společnost. Naděje, zmatky - výsledek stejný - Úpadek a katastrofa! Když jsem to propojil - Tak jsem se i zastyděl ! V tomto smyslu - (přes všechny pokrouceniny), lepší doby nebylo ! ... Faktem je, souhlasím, že EU se změnila - na ulice to v ČR ještě není, podobně vystoupit lze - nutno ovšem vědět, kam zase vstupuji ... :-)

0 0
možnosti