Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky jsem si všiml, pane Konráde. Ony byly nesouhlasné z obou stran, od vás i ode mne. Dříve měli mazači alespoň tolik slušnosti, že napsali, proč se tak děje. Samozřejmě podle zásad na to mají právo, ale celkově se svobodou slova už to nemá nic společného. A to ani vaše, ani moje reakce nedehonestovaly žádnou menšinu, skupinu obyvatel či náboženství. Cenzura je jen další krok k překonání socialistické vlády jedné strany.

0 0
možnosti
Foto

Státu je jedno, kolik lidí zemře, proto na to svými opatřeními necílí a nevyhodnocuje to. Stát, tedy kasta lidí, která mu právě velí, cílí především na dvě věci. 1. - aby přesvědčili co nejvíc lidí o nutnosti toho co dělají a aby bylo každému jasné, že něco dělají.

2. - co nejdéle udržet tento stav z hlediska snadného čerpání státního rozpočtu bez přílišné kontroly.

Protože incentiv státu je zaměřený především na tyto dva body, nemůžeme čekat nějaké rychlé zlepšení dané situace.

2 0
možnosti

Ze ani komunista nevymyslel otisk palce v obcance? Ale ano, otisky palce prave ruky byly povinne v Ceskoslovenskych obcankach nejmene do roku 1953, rok zruseni otisku palce v obcance si uz bohuzel presne nepamatuji, mozna nekdo ze ctenaru to vi presne.

1 0
možnosti

Komunista ne, ale jeho pritel nacista. Rodice a prarodice meli za protektoratu Kennkarte s otiskem palce. A Komunisti to tak prevzali. Ovsem razitko o zamestnani vymysleli jednoznacne komunisti.

3 0
možnosti

A už je to zas tady, Velký bratr!

To jste, pane Dolanský, sto let za opicemi.

Teď frčí Huxley!

3 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.