Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a29n 88H91o63r85a

12. 3. 2021 22:10

...zkuste příště raději něco klidně i rýpavého z valašských putyk pokud Vám paměť slouží, neb již delší dobu zejí, možná tím nás čtenáře i pobavíte a tolik se neodkopete...

1 0
možnosti

P21e79t35r 96B98u62r59i11a67n

12. 3. 2021 16:03

Ovčáček by to nenapsal líp.

8 0
možnosti
Foto

Nošení roušek, či respirátorů mi už leze na nervy a opravdu si nemyslím, že rouška na liduprázdné návsi má nějaký smysl.

Leč platí poučka, že systém přestává fungovat, zavedou li se výjimky. Je to tisíckrát ověřený fakt.

SUKL si se Sputnikem pálit prsty nechce.

Konec konců, i v Maďarsku to očkování Sputnikem je trochu problematické. Zodpovědnost nenese stát, ale aplikující lékař, podivné, že?

A kromě toho jsou snahy, neinformovat pacienta o značce aplikované vakciny.

7 0
možnosti

40 let vlady jedne strany potvrdilo, ze system fungoval i pres vyjimkyvysokym stranickym funkcionarum.

1 0
možnosti
Foto

Já bych si taky docela rád píchnul heroin. Nevíte proč není schválený? Asi bychom měli odpovědné cinovniky odvolat.

4 0
možnosti

Jo jo ve světě jsou miliony aplikování denně, je to prověřené.

4 0
možnosti

Zajímavý souboj o Ruskou vakcinu probíhal na Slovensku Premier objednal Sputnik opozice byla proti.

5. března premier vystoupil v parlamentu a stručně popsal podstatu problému, informoval o připravenosti zrušit kontrakt se souhlasem RF a bez jakýchkoli nároků vrátit 200 tisíc dávek. Zdůraznil, že on osobně s tím nesouhlasí, ale respektuje stanovisko koaličních partnerů, nechce vládní krizi a žádá opoziční partnery, aby oficiálně, a nikoli na úrovni vyjádření v médiích, na sebe vzali odpovědnost za odmítnutí ruských vakcín. "A poté," cituji podle facebooku, "naráz ticho. Hrobové. A kolik bylo křiku... Prý hybridní válka, geopolitická zbraň Ruska, Putinův lokaj, plácání o naší hanbě

1 0
možnosti

vy byste se uplatnil v tom "hradnim teamu", pane Dolansky.

5 2
možnosti

Do r. 1989 jsme se nikdy nedověděli o nežádoucích případech po očkování (a la sovětská vakcína), tehdy si s námi režim dělal cokoliv, bez možnosti obrany, ani rodině zemřelého dítěte se neřeklo, že by to mohlo být způsobeno očkováním, v zahranič. statistikách se ale dozvíte, že k nežádoucím účinkům vakcín docházelo u části očkovaných celou historii vakcinace. Rouška v lese je nesmysl, ale v Praze vidíme občany, kteří ji někdy nemají ani mezi domy, kdy neustále míjejí jiné občany. Vláda a bohužel i opozice ale dělají spoustu jiných chyb, např. zcela popřely základ. práva zaměstnanců, s nimiž si nyní zaměstnavatelé dělají opět cokoli, co je napadne, jak za totalit. režimu. Testovat bezpříznakové v míře 3 - 4 milióny občanů v jednom čase najednou a násilím je nesmysl.

0 0
možnosti
Foto

Ano, paní Bošková, v socialistické minulosti se o nežadoucích případech nemluvilo. Ale nemějte obavy, že dnes by se o jakémkoliv závažnějším klopýtnutí Sputniku okamžitě nerozepsaly deníky celého tzv. svobodného světa a komentovaly by to tisíce "odborníků".

Rovněž se ve svém blogu nezmiňuji o lidech, kteří nařízení nedodržují ať už v Praze nebo kdekoliv jinde. Je jich mnoho a policie by měla místo brutálního zatýkání v klidu pokutovat. Ale nikoliv, abych byl pokutován či zatýkán, protože mám respirátor na bradě v místě, kde padesát metrů přede mnou, padesát metrů za mnou nikdo není. Na takové blbosti Blatný i s vládou velmi brzy dojedou.

3 0
možnosti

Rv

Stavíte se do šiku Zeman, Babiš, Mynář, Nejedlý, Ovčáček, Putin, čínští komunisti, Okamura...

Blatný a Storová a EMA ochraňují naše občany před nezodpovědnými politiky!

:-)

8 3
možnosti
Foto

Zmiňuji se o tom v blogu - jak budete mluvit, pane Šimku, až EMA Sputnik V schválí? To najednou budou ti politici zodpovědní?

A co vy na to - nestaví se vláda do jednoho šiku s čínskými komunisty, když už celý rok kupujeme miliony roušek, respirátorů, testů, které jsou méně kvalitnější než české, popřípadě z jiných států? To Blatný a Storová taky chrání občany před nezodpovědnými politiky? Chcete mně snad tvrdit, že při záchraně životů rozhoduje cena?

Neoznačují se pak taková tvrzení, jaká zde předvádíte, za pokrytectví?

4 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.