Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Správně, co je nám do nějaké té vědy, několika postižených případně mrtvých, národ to přežije, jednotlivec je nicka, ať ideologie zvítězí nad vědou, jako to bylo před 1990, nechme si píchnout cokoliv co nám kterýkoliv ruský mastičkář doporučí, hlavně že je z Ruska, HURÁÁ, URÁÁ.

4 0
možnosti
Foto

Nikdo vás nenutí a vy přesto bráníte ostatním ve svobodném rozhodnutí. Co je vám po tom, jestli dá někdo přednost tomu vámi uboze vyjádřenému "píchnout si cokoliv"? To nedovedete překousnout, že má někdo jiný názor? Nu, jste do toho paskvilu demokracie, který zde žijeme, jako stvořený.

2 2
možnosti
Foto

Vy propagandisti už mi dost lezete na nervy, protože ještě víc kalíte už tak dost zakalenou vodu a vypouštíte hnůj do ovzduší. V duchu osvědčené zásady se fakt nedokážu rozhodnout, kterej z vás je blbej a kterej navedenej, ale jedno vím jistě: jakožto manipulační činovníci mi můžete bejt všichni ukradení.

7 1
možnosti
Foto

Nápodobně, pane mně ukradený Machačku, nápodobně. Poslal bych vás do školy, kdyby nebyly zavřené, abyste si zopakoval fyziku. Hnůj je těžší než vzduch. Ale s vašimi odbornými znalostmi - možné je všechno. Proč to čtete, když vám to leze na nervy? Tak naivní lidé jsou málokdy k vidění i bez koblih.

1 3
možnosti
RK

Bez Babiše se ve vládě nikdo ani neuprdne, tak se nám tu nesnažte namluvit, že je Blatníček nějaká samostatná jednotka utržená ze řetězu. Tak naivní už snad není žádná kobliha.

5 0
možnosti
Foto

Nu, pane Kněžínku, nevím, jak koblihy, ale vy asi naivní jste. Jestliže si bez Babiše ve vládě nikdo ani neuprdne, už dávno tam neměli být. K čemu platit slabochy, kteří si ani nedovedou stát za vlastními názory?

0 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.