Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Jasná karma. Patolízalů a řiťolezců bylo v naší politice vždycky dost. Jen doplnění, pokud jsem kdesi postřehl, tak maďaři už jednají o nákupu vakcíny i od těch zlých imperialistických číňanů.

1 0
možnosti
Foto

Další blog bych přivítal na téma ISOPRINOSIL. Zakázat lidem používat tento účinný lék a na hranicích s Polskem kontrolovat, zda někdo neveze jeho polskou náhradu GROSPRINOSIL, to jen dokladuje, že by to narušilo výsledky největšího testování vakcíny v historii na lidech, kteří to ani netuší.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Svojane. Nevím, jestli je zakázaný. Ale cca v listopadu jsem požádal moji doktorku o vystavení receptu a mám jej doma. Je pravda, že jsem musel asi dva týdny intezivně shánět a obtelefonovávat lékarny, nakonec přišel.

0 0
možnosti
Foto

Teď mají farmaceutické firmy v hrsti celý svět a to jde jen o covid s 2% smrtností. Co by asi tak nastalo objevit se nemoc s vlastnostmi moru, která by kosila třetinu nemocných?

0 0
možnosti
JK

Tak to by se začalo s očkováním od největšího papaláše dolů. Aspoň u nás tutově. ;-)

1 0
možnosti

Gratulace k údernému titulku!

0 0
možnosti
Foto

Prymula ruskou vakcínu testoval?

2 1
možnosti
MV

neni to v pripade nazoru pana Dolanskeho jedno, Marie?

2 1
možnosti
JZ

Problémy s distribucí vakcíny hlásí také Rusko. Ve středu uvedlo, že dodávky vakcíny Sputnik V, kterou vyrábí, do zemí Latinské Ameriky mohou být zpožděny až o tři týdny. Ruskou vakcínou chtějí obyvatele očkovat například Argentina, Bolívie nebo Mexiko. Spolu s Kostarikou a Chile začalo Mexiko očkovat jako první v Latinské Americe už na Štědrý den.

1 0
možnosti
KT

Na Covid se přece neumírá,. pane Dolanský, to nevíte?

A když se nebudeme očkovat, tak se nám ani nezmění DNA!

2 0
možnosti
JK

Pozor, silně dezinformační čtení nepodložených domněnek a tvrzení.

2 2
možnosti
KT

U mudrlanta pana Dolanského klasika

3 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.