Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... covid nekomentuju, ale ešivá vláda "můůůže" úplně za všechno (a denně mě o tem všemožná média informují!), pak z logiky věci vyplývá, že může aj za to zlepšení stavu,- žejo;-)?!

1 0
možnosti
DS

Smiřme se s tím, že jsme promořeni na úroveň, která odpovídá právě odpovídajícímu cyklu. Kdybychom byli obehnáni ostnatýám drátem, dalo by se uvažovat o úplném lockdownu na 14 dní na dolní úvrati cyklu (např. teď). To by virus možná i vyhynul. Ovšem jelikož nejsme ani obehnáni ani nejsme schopni ke každému člověku postavit jeho osobního policistu, nezbývá než posilovat imunitu.

Vláda ovšem periodicky bude obviňovat občany a vybubnovávat své zásluhy. A lidi jim to budou žrát i s navijákem.

1 1
možnosti
JH

J47a96n 59H34o30r43a

12. 11. 2020 19:38

...beru to tak, že tento blog napsal humorista z valašských putyk. Pro Babiš boys tahle pandemie spadla z nebe, protože na tu se dá všechno svést včetně jeho rozhazovačného "korupčního" vládnutí. No, ještě bude veselo, na ovlivnění průběhu pandemie bych vládě moc zásluh nepřičítal, ale její ekonomické chování od začátku při nákupu ochranných pomůcek a následné sanaci bude jistě stát za pozornost minimálně NKÚ, ne-li rovnou PČR. Ale i na příkladu Dezy můžeme předvídat úspěšnost jejich konání...

3 5
možnosti
JD

Husté blábolení!Rv

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
ZD

Především v tom není ani zdaleka takový zmatek jak popisujete! Že se vám to tak jeví je jiná - skutečnost je ale naštěstí jiná.

2 1
možnosti
VF

Dobrý den. Vláda se hroutí pod tíhou kritiky a veškerého chaosu, za který může nejen od počátku roku a nejen od počátku, kdy přišel virus, ale už od počátku, kdy začala vládnout. Navíc jsou zde ke všemu tisíce expertů, kteří by to určitě dělali lépe. A virus ? Ten pomalu mizí sám od sebe, protože se na ten celkově napáchaný binec už nemoh koukat. Jen Slimáček honem udělá vyšetřovací komis, aby si něco nahrabal před dalšími volbami, tak potom už konečně bude jasno, kdo za to může.

2 2
možnosti
ZD

Vláda se hroutí, je zde tisíce expertů, virus mizí sám od sebe.... človíčku na které planetě žijete?

3 0
možnosti
RK

Je třeba poděkovat vládě, že už nejsme nejhorší na světě, ale postoupili jsme na čtvrté místo od konce. Moc děkujeme vládo, že jste nepodceňovali situaci a opatření přišla včas V.

Může to tak být pane autore?

1 7
možnosti
ČP

Tak ještě poděkujte opozici za trvalé okopávání kotníků... mám Vám citovat výroky Petra Fialy a jiných, nebo si je najdete sám.

8 2
možnosti
ZD

Je to napsáno jako pokus o vtipnou reakci na Váš skvělý blog. Doufám, že si to nevezmou za své. To bych si sám SOBĚ napařil nejméně měsíc odstávku od diskusí !!!

0 0
možnosti
ZD

Perfektní logická úvaha. Myslím, že se v sekretariátech vaří mozky při sepisování přesného sledu slov jak výsledky zpochybnit.

Mám pro ně návrh - za zlepšení nemůže vláda ale LID, který se již nemohl dívat na tu vládní komedii a SÁM sobě zakázal hospody, kulturu a vše ostatní ! Přitom to vše již dávno předkládal osobně pan Fiala, který se ovšem nedostal ke slovu pro obstrukce zlolajné koaliční vlády vedené miliardářem, který otravuje jak lid tak ryby!

8 0
možnosti
Foto

Jen odbočka k těm rybám. Možná by nebylo špatné neposlouchat zase jen přání opozice. Tak třeba sám spolupředseda strany Zelených a zastupitel Vsetína Michal Berg není zastáncem myšlenky, že by za to mohla DEZA. A věřte mně, že to je takový zelený fanouš, že by řval jako první, kdyby to jen trošičku takto vypadalo.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS