Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Pompeo přijel ladit noty a postup pRO BĚLORUSKÝ PUČ

0 2
možnosti

Jenom dvě poznámky:

1) servilita našeho nejvyššího a nejméně dvou parlamentních stran (KSČ+SPD) je napřena stále stejným směrem - do Moskvy/Pekingu. Panu presidentovi z ruského a čínského rekta koukají jen tenisky. Někdy nejsou vidět ani ty.

2) tak trochu by mne zajímalo, jaké péče by se vám dostalo před rokem 1989 za článek v podobném duchu, jen v obráceném gardu. Pokud uvážím, jaké represe pro signatáře odstartoval pouhý podpis pod chartou 77, skoro bych se vsadil, že moc veselé by to nebylo. A to byl pouze podpis pod něčím, k čemu se ČSSR v Helsinkách oficiálně zavázala.

Tímto způsobem klást mezi ty dvě doby rovnítko, je přinejmenším padlé na hlavu. Důkazem vám budiž alepoň to, že zítra můžete napsat další článek o prohnilém západu a vůbec nic se vám nestane.

4 3
možnosti

Problém takových "vlasteneckých" výtvorů je v tom, že v podstatě není možné reagovat rozumně a vyvracet domněnky, smyšlenky a lži větu po větě. Vidíme přizpůsobování dějů vlastí představě a následnou interpretaci smyšlené reality ve své vrcholné podobě. Pokud kolem sebe skutečně vidíte to co popisujete, bude nutné vyhledat odborníka, který je specialistou na vracení duší do reality.

3 2
možnosti

Tak na západočeské televizi ZAK to běží od rána do večera. Je opravdu takový problém si přiznat, že část našeho území osvobodila od nacistické nadvlády Rudá armáda a část US Army? Bavíme se samozřejmě o roku 1945.

1 0
možnosti
Foto

Problém není Pompeo, problém je náš lokajský vztah k USA, který se dokonale projevil v kauze Nikulin.

2 4
možnosti

Tam se právě ukázal pravý opak. USA nemělo do poslední chvíle vůbec nic jistého, nebýt obrovské odvahy ministra spravedlnosti, Nikulin by putoval do Ruska.

Pan president by byl jistě podrbán za ouškem.

4 0
možnosti

"Vlastenecká" klasika:-PRv

7 2
možnosti

Autor je už od pohledu hospodský hrdina, který před ́89 držel krok a teď nemusí:-)

6 6
možnosti
Foto

J59a39n 69H23o28r40n86í74k

18. 8. 2020 22:12

Tak Moskva k nám vysílala úplně jiné poradce a nejen je.

9 1
možnosti
Foto

To je tak, že jsme si nevážily dobrého bydla, na rozdíl od USA nám alespoň Moskva garantovala západní hranice, Pompeo jenom tu svobodu.

0 6
možnosti

M74i57l43a85n 21K79e71s69l

18. 8. 2020 22:09

Je to,ale úplně stejné.Neutratíme li 2% HDP za zbraně,nejlépe americké,tak nás nebude Trump a jeho kluci chránit před zlým Putinem.Budeme li kupovat zemní plyn přivedený do Evropy novým plynovodem,tak nám přidají Američané k plynu ještě sankce.Znáte ten starý fór?Sešel se generalisimus Stalin,prezident USA a premiér Británie.Nemohli se dohodnout na tom,kdo je z nich lepší agitátor.Nakonec si dali zadání.Nejlepší je ten,kdo přesvědčí psa,aby vylízal šufánek hořčice.Britský president běhal se šufánkem za psem.Ten k šufánku čichl a utekl.Prezident USA prohlásil,že trochu násilí nikoho nezabije.Chytl psa pod krkem a čumák mu namočil v hořčici.Pes sebou mrskal a prskal a nic nesnědl.Přišel Stalin,chytil psa,zvedl mu ocas a šufánek hořčice mu mrskl na vyměšovací otvor.Pes kňučel a hořčici vylízal.A co na to Stalin?Vidíte,sám a dobrovolně.No a my jsme na tom podobně.Lížeme a lížeme.

6 2
možnosti
Foto

J26a42n 85H24o65r87n77í94k

18. 8. 2020 22:53

Na to jset přišel jak. Kdyby to byla pravda, tak už nás dávno sežehly plameny pekelné (rozumnějte ušácké).

1 1
možnosti
Foto

I68v82a33n 26M44a42r71e52k

18. 8. 2020 21:50

Nějak se nedaří, pravda "pane" Ing. ;-(

1 4
možnosti

...... když si tady notovali Ivani, tak přinejmenším věděli kde sa ta ČSSR nachází a jakej je to pro ně, ve středu Evropy, skvělej nárazník. Amík to zvládl profesionálně,- evidentně věděl že, není v Čečensku a hlavní město není Vídeň,- to mu budiž ke cti. Teď už enem zbejvá natrasovat tu Hedvábnou stezku a do třetice všeho dobrého - Moskva tady byla, Washington aktuálně je a Peking jednou bude;-),- ale máme svoje želízko v ohni, Vystrčil je bojovník,- spolíhám na nějVEU!

5 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.