Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moskvu jsme poslouchat museli. Spojené státy poslouchat můžeme, ale nikdo nás nenutí. A to že je občas poslechneme signalizuje, že souzní s naším myšlením a zájmy. USA nás neobsadily, ani když jsme odmítli jejich radar. Dokonce ani neudělaly nějaké bububu. Představa, že by to takto chodilo když jsme byli pod diktátem Moskvy je naprosto zcestná.

A pokud si autor myslí, že je to dnes stejné, akorát v opačném gardu, tak je to buď zakuklený Rusák, totální fanatik, nebo obyčejně myšlením velmi jednoduchý člověk.

13 10
možnosti
Foto

A nemůže být velmi jednoduchý člověk třeba komentující občan?;-D Neudělaly bububu, pokud se jednalo o radar. Proč však nevzpomenete bububu po návrzích našich politiků na sedmiprocentní digitální daň? Nebo si jen, pane Flaško, vybíráte, co se vám zrovna hodí? Ale jo, takového vás znám.

15 5
možnosti
Foto

Z toho blogu dýchá nostalgie.

Je vidět, že autorovi se stýská po starých, dobrých časech.

8 13
možnosti
Foto

Máte to poněkud popletené, pane Matuško. Jestliže upozorňuji na podobnost přístupu minulých "přátel" a těch dnešních, těžko se dá mluvit o nostalgii po starých časech. To lze z blogu jednoduše vyčíst. Ale pak jsou zde lidé, kteří to prostě vidět nechtějí a pořád si budou vymýšlet, jak to překroutit. I takoví existují, pane Matuško.:-/

15 4
možnosti
KT

Humorista s. Dolanský by potřeboval taky nějakého poradce.

Aby mu, našemu všeználkovi, poradil, že se předseda Senátu nejmenuje Vyskočil, ale Vystrčil...

Proboha, Dolanský, oprav si to, jsi přece humorista, ne tragéd!

7 1
možnosti
JB

J51i29r80i 24B13o56r

18. 8. 2020 18:08

Před pár dny jsem tady dostal zaracha na půl dne,jenom pro to že jsem nazval komunisty a jejich chování svinstvem. A chlapci si tady vesele povídají.Platí u nás zákon o protiprávnosti hnutí jako je KSČ?

8 1
možnosti
Foto

Jistě že platí, jen se neuplatňuje. Protože - který sudí by poslal za mřížku svého spolupartajníka? ;-(

3 2
možnosti
JL

U tak starého chlapa bych čekal větší soudnost: za vlády Moskvy by si nikdo nedovolil navrhnou při stavbě jaderné elektrárny, že by to mohl provést někdo jiný než naši soudruzi ze SSSR, kdyby jo, byl by rychle odvezen do blázince. Pak si přemýšlivější typy mohou položit otázku: Je nám lépe pod kuratelou US nebo by to bylo lepší pod Rusama?

10 0
možnosti
PM

P36a79v71e15l 91M45a11c80h

18. 8. 2020 17:32

Vase prirovnani s USA je nejen prehnane a nepravdive ale uplne hloupe. Jestli rozdil nevidite tak jste zamerne slepy.. Je velice smutne ze Cech po nasi trpke zkusenosti se sovetskym Ruskem ma tyto nazory.

12 4
možnosti
JJ

J61a64n 46J33a10n17u58š14k32a

18. 8. 2020 17:39

Vas komentar je uplne hloupy, je velice smutne zde mate tyto nazory a jste tak zamerne slepy

3 4
možnosti
IS

Tihle lidé zvláštního ražení jsou beznadějné případy. Další koment netřeba.

7 0
možnosti
MV

pane Boze, ty to vidis! zijeme stejne, jako za sovetskeho diktatu. muzeme cestovat. muzeme svobodne mluvit a psat. muzeme cist knizky podle naseho vyberu a stejne tak poslouchat muziku. můzeme vyjet na operu do Vídne a cast zimy uzit treba na Floride. místo dýně s vůní ananasu si muzeme nakrajet ananas cerstvy. deti muzou studovat treba v Holandsku. a tak dale, a tak dale. vypsal jsem jen par situaci, ktere, podle Vas, bylo mozne zazit i za sociku. nevim, kde jste zil, ale predpokladam, ze v CSSR. je tedy zvlastni, ze dokazete sepsat takove ..... nechytrosti

11 0
možnosti
Foto

No jo, ale je to všechno na befél z Washingtonu! ;-DR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.