Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proběhla u nás akce "nemyslíš zaplatíš". Toto by se mělo vztahovat i na ty co vyjedou ven nakazí se a po návratu by nakazili ještě někoho dalšího. Mělo by se na ně vztahovat to, "zaplatíš".

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Napsal jste to přesně tak, jak to vnímám i já. A doufám, že takto logicky smíšlejících občanů je víc...

2 0
možnosti
Foto

smýšlejících... (asi jsem měla zatmění :-) )

0 0
možnosti

Vystihl jste to naprosto přesně. R^

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

I39v97a54n 37M83a15r31e25k

27. 4. 2020 6:29

Ano pane, uznávám, že podáváte neuvěřitelný, ba až nadlidský výkon. klobouk dolů před Vámi. 8-o R^

2 0
možnosti

Pokud je klika zvenčí tak nechápu, proč se musely hranice držet zavřené z české strany. A i kdyby ti lidé, co chtějí odsud odjet, museli být někde jinde v karanténě, je to jejich boj. O tom nemůže rozhodovat nějaký úředník.

5 1
možnosti

pokud si cestovatel bude vše hradit sám, tedy karanténu nebo případné následné léčení a bude právně stíhán za to, že díky tomuto jeho jednání u nás nakazil nějaký další občan, tak proč ne, ale pokud se to platí z veřejných peněz, pak je potřeba dát pravidla

6 0
možnosti

...... nikemu to dobrodružství a ty úchvatný zážitky z vycestování do zahraničí nezávidím,- můžou cestovat kam se jim zamane - teda ne přes Těšín do Polska;-D,- tam je to nyčko z polský strany zaríglovaný! Chce to snad jediný,- totiž zorientovat sa v doporučení a nařízení vycházejících z reálného stavu věci a to není zrovna snadný, ........ možete si vybrat oblečená-neoblečená, vobutá-nevobutá, učesaná-neučesaná,- tak šťastnou cestu, dobro došli !

4 0
možnosti

Ach jo. Nebýt časového posunu, měl bych home office z Mexika. Tam stále ještě přijímají.

Nebýt předchozího totálního zákazu vycestování, měl bych home office někde v jihovýchodní Asii, kde by časový posun nevadil. Jenže jsem měl zakázáno vycestovat, takže trčím tady. A se mnou spousta lidí, kteří plánovali něco podobného.

0 7
možnosti

Když budu potřebovat třeba na Slovensko, tak pojedu, budu tam 14 dní v karanténě, poté, co si vše vyřídím (třeba za jeden den) a vrátím se, budu 14 dní v karanténě tady. O.K., to je v pořádku, všechny tato opatření jsou podle zákona, pokud to akceptuju, můžu jet, je to moje volba.

Nechápu, proč příznivce pana Dolanského tak hrozně točí, že bych tu volbu mohl mít.

5 2
možnosti

já myslím ale, že to nikomu nevadí ;-)

10 0
možnosti

Zdraví stojí úsilí a prachy... Přemíra bezpečí škodí... Na druhou vlnu ekonomiku už nemáme.

0 3
možnosti

To znamená, kdyby to zavedli všechny země - tak při výjezdu v té zemi 14 dnů a po příjezdu 14 dnů tedy měsíc. no a kdyby jel přes další země ......;-D

Britská vláda chystá nařízení, podle kterého by se každý, kdo přicestuje do Británie, musel podrobit dvoutýdenní karanténě. Nařízení je podle deníku The Daily Telegraph součástí plánované „druhé fáze“ boje s koronavirem. Izolace, která má zamezit nekontrolovanému šíření nákazy, se bude týkat jak cizinců, tak Britů.

2 0
možnosti

Plný souhlas. Celá chytrá pětka včetně jejich fandů křičela a při tom věděla, že je na druhé straně včetně Chorvatska nikdo nechce. Zcela jasně jim šlo o to se zviditelnit v novinách a televizi. Jde jim jen o jejich partaje a posty a lidi jsou jim ukradení.

14 0
možnosti
Foto

Každý to věděl, až na Babiše. ;-D

0 11
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.