Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale zajímavé bude porovnat nakolik klesnou nebo neklesnou názory, že vše je jen manipulace Babiše a Hamáčka a Zemana, aby udrželi občany na uzdě. Možná někdo příjde i s názorem, že otevření hranic předcházela dohoda ze zbytkem světa, aby české občany k sobě nepouštěli.

8 0
možnosti
Foto

Pane Braune Vás si celkem vážím. Žijete tuším v Kanadě. Zakázala Kanada vlastním občanům vycestovat?

0 6
možnosti
Foto

Pane Dolanský, když tady vidím tu sbírku Vašich přikyvovačů, tak jste se s tou definicí ovčanů a komunistobijců pěkně trefil. Vyrojili se tu jak švábi na pivo. Kolektiv pěkný.

Jo a jen tak mimochodem všiml jste si, že ani jeden z nich není schopen napsat cokoliv k tématu blogu? Na to jejich mozečky totiž nestačí. Stačí když mají vůdce (dnes večer Vás) ke kterému se mohou upnout.

0 17
možnosti
Foto

Jé, jé, Flaškovy došly argumenty, tak to zkouší ubohoučkými urážkami. Ale od takových, jako jste vy to jen pobaví.;-D;-D;-D Na takové jsme zde zvyklí!! Jen houšť a více. Ztrapněte se, prosím, ještě nějakými zv.atky.8-o

11 0
možnosti
PC

Bravurně vystiženo, pane Dolanský! Karma R^R^R^

16 0
možnosti
MV

Skoro jako byste měl radost z omezování. Stát nemůže zakazovat, stát může doporučit a dát jasná pravidla. Ano, můžeš vycestovat, ale po návratu to a to. To se nestalo. Stát zakázal. A tím se socialistickému Československu fest přiblížil. Že Vám to nevadí, je jasné. Ale ne každý člověk si nechá ochotně přes hlavu natáhnout ohlavku. Napsal jsem svůj názor, stejně jako Vy. Mám zkušenost s lidmi, kteří necestuji a nepoznavaji - chovají se jako Vy.

3 18
možnosti
Foto

Pane Valíčku, opět i vám musím připomenout, že toto omezení používá v současnosti řada států Evropy, takže vaše radost z otevření hranic je k ničemu. Obviňujete tedy třeba i vlády Německa, Rakouska, Itálie, VB nebo Španělska (nedávám za příklad postkomunistické země, abyste to záměrně neotočil), že je lze srovnávat se socialistickým Československem? Prostě nemůžete v těchto případech říci, že je to něco jiného, a to je právě na tom povyku v Česku to ubohé. U nás je to návrat komunistické zvůle, ale jinde v Evropě je to demokratické rozhodnutí vlád. To je to, oč tu běží, kdy jedno pokaždé jiné jest.:-P:-/

21 0
možnosti
Foto

I46v27a57n 97M55a26r48e85k

25. 4. 2020 20:01

Pane Dolanský. R^R^R^[>-]

12 0
možnosti
DR

Dalo se čekat, že po této bitvě (byť ještě zdaleka neskončila) se vyrojí spousta generálů a příznivců té spásné a nenahraditelné pravice, kteří nám tu budou tvrdit, že všechna opatření byla špatně a samozřejmě že jedině ti jejich favoriti by to zvládly na jedničku.

Zaslepenci tomu samozřejmě budou tleskat, lidé z nadhledem si budou myslet svoje.

Karma. R^

20 1
možnosti
Foto

A něco k tématu ,mozeček napsat umí?

0 13
možnosti
JL

Co je skutečným smyslem prodlužovaných a zničujících ekonomických a psychologických opatření? Boj proti koronaviru – nebo vyvolání strachu, udavačské a vystrašené atmosféry, a ovládnutí svobodného ducha společnosti? Postupné "utahování šroubů" svobodného života a společenské a ekonomické oslabení části občanů z podstaty svobodných, přemýšlejících a kritických? Vytvoření stavu, který má blíže k poměrům komunistické diktatury či orwellovské utopie, než životu v hrdé a svobodné zemi v srdci Evropy ve 21. století?

1 14
možnosti
Foto

Pane Leinere, pokud nečtete a neposloucháte, tak takto se chovají v mnoha státech Evropy. Takže buď se dle vaší hypotézy jedná o neosocialistický celoevropský převrat nebo se prostě jednotlivé státy snaží ochránit své občany postupem, který určitě není příjemný a ani zdaleka dokonalý, ale doufejme, že funkční. To zatím nikdo nedovede stoprocentně posoudit. Ani vy!!

16 0
možnosti
TB

Tak plošný zákaz vycestování byl zrušen už 14.4., takže kdo doopravdy chtěl, tak mohl vyjet, ale jak píšete, záleží i na druhé straně, že by ho tam stejně nepustili, např. Slovensko....

11 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.