Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Hurá, otevřeli hranice! Ale klika je zvenčí...

-------------------------------------------------------------------

V případě ohrožení života , kterou vakcínu proti Covid 19 by jste si nechali aplikovat ? Americkou nebo ruskou?

:-)

3 4
možnosti
JS

vám bych pro jistotu doporučil aplikovat obě dvě!

0 0
možnosti
Foto

Kdyby Babiš byl více inteligentní, než jak se o něm neprávem traduje, tak klidně otevřel hranice už před měsícem a všem by zavřel ústa. Vycestovat by stejně nikdo mohl, ale už by to nebyla jeho vina. Ale Mára holt na všechno nestačí. ;-D

4 20
možnosti
TB

Zase vedle......plošný zákaz vycestování byl zrušen již 14.4. ;-)

12 0
možnosti

Já mám spíše strach z omezování práv ze strany tzv. demokratické opozice. Je vidět, že jim svobodné volby moc nevoní, ty co volí jinak považují za nevzdělané a hloupé kobliháře, chtěli by je školit jak se správně dívat na svět a objevují se návrhy, že by mohl volit jen někdo podle jakýchsi volebních zkoušek či jiných kritérií

15 7
možnosti
OU
JF

Ja bych to viděl, že všichni na opačné straně hranice jsou budovatele té železné opony a možná má někdo i zkušenost, že mu asi těžko dá někdo dnes zdravotní připojištění do zahraničí.

2 0
možnosti
Foto

I25v35a18n 23K52o47p66t91a

26. 4. 2020 10:04

Pojištění uzavřete bez problému on-line. Samozřejmě neproplatí náklady léčení covid19 v zemích kam MZ nedoporučuje cestovat.

0 0
možnosti
Foto

Je to jako tehdy, Churchil ohlásil ve shodě s Goebbelsem spuštění železné opony jako správný nadražák a už byla klika zvenčí zavřená.

1 0
možnosti
AL

Snad jen opravdoví hlupáci by se, i když si to právo v Česku tak těžce vybojovali, dnes hrnuli do Velké Británie, do Španělska, Itálie ...

Zdroj: https://dolansky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750361

------------------------

Dobře napsaný článek, který si zaslouží karmu, kterou tímto rád dávám.

Pročetl jsem si diskuzi a kromě mínusových sběratelských úspěchů, občana Flašky, mě zaujali příspěvky pana Brauna. Byl by z nich byl velice dobrý článek. :)

Karma.

10 3
možnosti
BJ

Do zahraničí se cestuje i za jiným účelem, než za turistikou. A vstupu občanů ČR z takových důvodů nebrání Německo, Rakousko, Španělsko, Velká Británie ani Itálie.

1 0
možnosti
Foto

Na ty se ale převážně zákaz výjezdu nevztahoval

2 0
možnosti
JB

J22a21n 72B90u62b66e16n

25. 4. 2020 23:45

Právo nevpustit někoho mají všechny země, ale právo vycestovat zakazovalo jen velmi málo zemi (a je jedno, jestli to bylo technicky možné, či nikoliv). Tento jednoduchý princip autor nepochopil a nikdy nepochopí.

7 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 14
možnosti
Foto

I95v16a85n 15M54a40r95e64k

26. 4. 2020 6:52

"My"? Vy si vykáte? 8-o

Je mimořádná doba, ale jak se dá z některých zdejších reakcí soudit, jsou zde i takoví, kteří nemají ve zvyku brát na někoho ohled. O tom se dá zde přesvědčit několikrát denně.

Vámi propagované "dráty a ploty" se současnou, mimořádnou situací nemají zhola nic společného. A "vo tom to je", že pane Konráde?Rv

11 1
možnosti
Foto

V žádném státě Evropy a ani u nás neumřel žádný zdravý člověk na coronavirus. Základní lidské právo zakotvené v Ústavě je právo vycestovat.

2 13
možnosti
Foto

Pane Kindle, máte nějakou statistiku, kolik zdravých lidí umřelo na AIDS?

10 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.