Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, chvála bohu máme shodou okolností ve vedení státu lidi rozumné, zkusšené a schopné, pubescenti a hochštapleři zůstali povětšinou v opozici.

7 0
možnosti
PB

....... jak vidno, ideologie a antagonismus musí jít stranou,- holt, není kde brát a v Evropě už vůůůbec ne! Můžeme mít spoustu výhrad k Číně, můžeme ji pomlouvat, nenávidět, žvatlat o Tibetu, čechrat si peří jací sme bojovníci za svobodu a demokracii,- ááááále taky ji pěkně poděkujeme za nabídku, která se v tomto konkrétním případě neodmítá (mimochodem ji neodmítl žádný stát v Evropě) a skočíme po tem všema deseti,- a hlavně bez zbytečnejch keců!. Lízat si rány a činit finanční rozvahy má dáti-dal, tak na to bude čas a prostor až tahle hrůza definitivně skončí. R^

6 3
možnosti
Foto

Přesné, jednoduché, výstižné.R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Hmotné rezervy nakupují podle požadavků jednotlivých ministerstev. A ty si sestavují svoje krizové plány, které se aktualizují zpravidla jednou za dva roky. Ministerstvo vyhodnocuje, jestli to, co je v hmotných rezervách, ještě potřebuje. Ministerstvo zdravotnictví vyhodnotilo, že zdravotní pomůcek není třeba. Přesto, že vědělo, že ve skaldu není dezinfekce, respirátorů jako filtračních polomasek tam bylo deset tisíc. Klasické roušky, ústenky v rezervách nebyly. Neobjednalo to ni v lednu, když se vědělo, že nám hrozí epidemie.

7 0
možnosti
JK

J64a44n 76K27o66z12á87k

20. 3. 2020 20:37

Ale stejný problém má celá EU. Ryba smrdí od hlavy. Vůbec jsem si nevšiml, že by od EK přišlo nějaké upozornění o blížícím se nebezpečí. Nikdo po nich nechce, aby to řešili(díky bohu), to je pro ně málo akční, ale tleskat jedné záškolačce je in, i když to poškodí celou evropskou ekonomiku.

0 0
možnosti
Foto

Nezištnou akci ze strany Číny ve skutečnosti nešlo. Česká strana musela všechny věci od čínské strany koupit za tržní cenu. Navíc si je ani nemohla dovézt svými letadly, ale musela si k tomu povinně objednat letadla čínského státu. Některé platby jsme museli uhradit předem, jiné na místě. Nezištná byla naopak česká strana, která tam před více než měsícem bezplatně poslala lékařský materiál. Ukrajina, které má předplacené letadlo RUSLAN od NATO pro svoje transporty. Nám uvedené letadlo poskytla zadarmo, abychom si mohlo přivézt chybějící lékařské prostředky. O tom jsme se ovšem nic nedozvěděli.

8 0
možnosti
Foto

Pane Kindle, kdy vy konečně začnete u textu přemýšlet o tom, co čtete a nebudete navíc vypoštět pokaždé tak hrůzostrašné výmysly? Mám pro vás důležitou radu: Čtěte blog pomalu a pozorně, a zkuste v něm najít jediné slovo o vámi diskutovaném problému, zda byla zásilka roušek nezištná? Ostatně o něčem takovém se nikdy nemluvilo ani na vládě ani ve sdělovacích prostředcích, takže opravdu nevím, kde jste tento nesmysl vypotil?

A další nebetyčná, doslova, volovina: Ruslan je v majetku firmy Avialinii Antonova a ne, že si jej Ukrajina pronajímá od NATO, ale přesně naopak, NATO si jej pronajímá od Ukrajiny.

Pane Kindle, o takových kravinách neinformuje ani Česká televize, takže byste měl popřemýšlet o změně svých informačních zdrojů, pokud to ovšem nejsou nějaké vaše vlastní snové fantazie.:-/ Doslova hrůza třepe kurníkem!!

11 0
možnosti
KM

Za tohle tady nebudete u jisté skupiny v oblibě, ale za mně R^

6 1
možnosti
JH

Velká škoda, že ty dodávky z Číny neměli na starosti tihle Hřibové, Vystrčilové a spol.

5 0
možnosti
PC

...no, ještě že tak! To by dopadlo! ;-)

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
Foto

Za svépomoc vás nikdo nekritizuje, pane Konráde. Ani za to, že dáte přednost vlastní výrobě. Ba naopak. Ale o takových lidech tento blog není. A to já jsem si jistý, že to bude mnohem více miliard. Už si tak nejsem jistý pravdivostí vašeho tvrzení, že stát hasí, co si nadrobil. Kdybyste napsal svět, tak možná, ale něco podobného se očekávalo již dlouhá léta, takže z tohoto hlediska to ani pro svět není, nebo by nemělo být, překvapení.

4 1
možnosti
MS

Nějak vám z článku vypadlo, že současnou pandemickou situaci způsobila pokrytecká komunistická čínská vláda, která místo izolace viru perzekuovala čínské doktory už loni na podzim.

9 3
možnosti
Foto

Pane Svobodo, nějak jste si nevšiml nadpisu, který docela polopaticky vyjadřuje, o čem článek asi je. No, komu není dáno...:-/

3 0
možnosti