Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem v tom klubu rád a nerad bych přecházel do jiného.

8 0
možnosti
DR

Už jsem o tomto západním pokrytectví psal několikrát. A čekat snad nějakou rozhodnou reakci u toho ustrašeného patolízala Petříčka? To se dřív zeměkoule přestane točit.

Jasná karma. R^

7 10
možnosti
VR

O většinu hrobů padlých Rudoarmějců se naše obce vzorně starají. Je to v pořádku. Na druhou stranu je zde ale fakt, že hroby čs. legionářů na Sibiři byly za sovětské vlády ve velké míře zdevastovány či záměrně zničeny. Jejich obnova naráží na řadu překážek a neochotu místních úřadů (sovětů?) ! Takže .- trochu soudnosti !

7 0
možnosti
Foto

Myšleno jako celkový negativní přístup a spíše snaha o snížení historické zásluhovosti o osvobození - propaganda prostě nepotřebuje hrdiny z Ruska respektive Sovětského svazu nebo že nám někdo z této země pomohl. Připomíná se spíše jen ta následující epizoda.

Na druhou stranu, když chcete být mermomocí konkrétní, i když se o hroby obce starají, jak poznáte, jestli na něj někdo plivl?:-/

0 8
možnosti
Foto

;-) Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Ovšem doby byly, jsou a budou vždy jaksi turbulentní;-)

4 2
možnosti
Foto

To tedy neoplatí ani náhodou. A zejména ne na Blízkém Východě. Pokud si to myslíte, tak vás občanská válka v Sýrii zřejmě zcela minula.

1 1
možnosti
Foto

To je blábol rudého noka;-D;-DRvRvRv

10 9
možnosti
Foto

No jo, Kindl. Co ten může vypotit.;-D

6 9
možnosti
Foto

Rusku máme být vděčni za co ???? Za to, že jedna okupace vystřídala druhou sice sofistikovanější. Jinak 8500 čs. občanů bylo Němci popraveno. Přes 20 000 lidí zahynulo v koncentračních táborech nebo při výsleších Na západních frontách padlo 5620 lidí, na východní se počet padlých odhaduje na 1200. Zavražděno bylo přibližně 265 000 židů.

9 1
možnosti
DR

Kde je v textu psáno něco o vděčnosti? Co tak namísto kopírování nesmyslů číst pořádně a hlavně konečně zkusit přemýšlet vlastní hlavou a až pak teprve psát. Moc práce co.

4 3
možnosti
TB

v tom počtu padlých Slováků jsou také započteny padlé na východní frontě v boji proti Sovětskému svazu po boku Německa?

1 0
možnosti
MV

Plivat na hroby tech, co nas osvobodili, je zase IN? proboha, jak jste na tohle prisel?

10 0
možnosti
Foto

Na pomník Koněva novodobí vykladači dějin nejen plivají, ale dokonce močí.

2 5
možnosti
JS

Pohledy jsou různé, tento viditelně proruský.

Promícháváním současnosti a historie se z toho stala poněkud zmatená kaše.

17 0
možnosti
Foto

Pane Stržínku, vy jste ale hlava!! Takže když někdo kritizuje až zaslepenou kritiku Ruska, tak je automaticky proruský. Hmmm, není to logika těch milionářů, co mají chvilku? Těm se taky nesmí říkat pravda, tuze to nemají rádi.:-/;-D

7 11
možnosti
JL

Máte na mysli Ameriku že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.