Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorovi oponenti dokazují, že je blog pravdivý. Kdo měl vymytý mozek před více než 30 lety a věřil jedné jediné pravdě, která nám byla všemožnými způsoby cpána do hlavy, je na tom dnes úplně stejně. Tehdy nadávali na proamerické rozvraceče, protistátní živly, zaprodance a nebezpečné narušitele socialistického pořádku, dnes dělají totéž v obráceném směru a snad ještě agresivněji, v módu "Kdo nejde s námi, jde proti nám."

Já vidím v blogu reálné srovnání obou krajností. O žádné náklonnosti tam či onam nemůže být řeči.

Karma R^R^

2 1
možnosti
Foto

Hlavně že se to na Vás vůbec, ale vůbec nevztahuje. To tak bývá o tom jak zloděj křičí....

1 0
možnosti

Jestli tady někdo hýká, tak jste to vy. Zdá se, že jste docela rovnocennou náhradou za pana Petříka.:-P

4 2
možnosti
Foto

Nenavidite Německo velebite Rusko. Koho dnes okupuje Německo? V případě Ruska bych připomenul Ukrajinu, Sýrii, Gruzii, Abchazii.....

5 1
možnosti
Foto

Pane Flaško, proč se tak zesměšňujete tvrzením o okupaci Sýrie? Když jste kritik Ruska, tak prosím, ale za takovou ubohou cenu? V Sýrii, pokud to nevíte, jsou na požádání Bašára al-Asada, narozdíl od Turků nebo USA, které si dělají ze Sýrie střelnici. Demokratickou a svobodnou střelnici. A kde jste přišel na moji nenávist k Německu? Jestliže napíšu fakta a nelezu jim pod konec páteře, tak to u vás znamená nenávist? Moc, moc zjednodušujete, aby se to hodilo do vašeho vidění světa.:-/ Jo, když jste u těch okupací, mohl jste ještě vypsat země, kde operovala a operuje nezákonně armáda USA. To by asi byl mnohem delší seznam.

5 1
možnosti
Foto

Naší nejlepší spojenci: Turecko, Saudská Arábie.

0 1
možnosti

Garantujem vám, ak by sa pani Merkelová, alebo ktorýkoľvek nemecký politik vyjadroval, že okupácia bola pre Čechov a Moravanov to najvhodnejšie, vypálenie Lidíc bolo nutné..., tak by sme takisto "plivali" na Nemcov, ako dnes "pliveme" na Rusov, ktorých najvyšší politici tvrdia, že neexistovala žiadna okupácia, bola to len priateľská pomoc a ochrana pred západnými agresormi.

6 0
možnosti
Foto

Kteří nejvyšší ruští politici tvrdí, že neexistovala žádná okupace?

0 3
možnosti

Zatim jsem si nevsiml zeby nekdo, at uz vladni cinitel, politik, nebo soukroma osoba podporoval tureckeho okupanta Syrie. Aspon taktojsem clanek sodruha Dolanskeho vyrozumel, tedy, ze za okupanta ma Turka.

2 0
možnosti
Foto

Ubožáčkům nezbývá než urážet, a to ještě lživě. Blahoslaveni chudí duchem, neboť nevědí, co činí!!

1 1
možnosti

Ale třicet let hýkáme nadšením nad smrtí každého sovětského okupanta na našem území.

Zdroj: https://dolansky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746582

Tohle opravdu děláte? Zajímavé. Ale jinak vcelku statečně plivete na svou rodnou zemi, což je dnes IN, takže blog se bude líbit.

7 2
možnosti

blog je dobrej ne proto, ze plive na rodnou zemi, ale proto, ze vystihuje smutnou realitu.

5 2
možnosti
Foto

Po tak zvaném osvobození naší země Rudou armádou zabralo nám SSSR 565 podniků se sdělením, že se jedná o válečnou kořist. Ze zabraných podniků odvezli 20 000 kusů strojního zařízení. Poslední vlak s touto údajnou válečnou kořistí odjel dne 30. 06. 1945. Přes protesty naší vlády nám byly továrny vráceny, ale strojní zařízení ne. Tak nám byly odcizeny vlaky, jako válečná kořist. Vláda SSSR si vynutila na naší vládě vydání patentů a výrobních postupů týkající se kovoprůmyslu. Byly nám vyrabovány sklady hotových výrobků a surovin. Z Národní banky a Slovenské národní banky bylo nám odcizeno a nevráceno 412, 9 kg zlata, 547,95 stříbra, 2,6 kg platiny, a 2,5 kg kadmia. Dále bylo obsazeno113 peněžních ústavů ze kterých bylo odvezeno a nevráceno 221, 1 milionů korun, 2,5 milionů říšských marek, 8,7 maďarský pengo, 7,49 milionu cenných papírů, neurčené množství depozit 417 kg zlata a stovky znásilněných žen, vraždy, loupeže. To je také osvobození. Parmen: Univerzita Karlova

9 1
možnosti

spousta vyrobnich podniku byla do protektoratu presunuta kvuli bombardovani v zapadni casti rise,takze to byli vyrobni podniky co patrili fasistickemu nemecku,a jak by mel cesky narod podekovat ze rusove prekazili plany nemecka,nebo vy si myslite,ze by vas tady v ceske kotline nemci nechali?Po case by vas cekal ponekud lepsi osud nez vase zidovske pratele,to je snad i vam jasne?

2 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.