Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky bych o jedné vši věděl.

Má holou hlavu, mroží knír a kdoví proč se považuje za humoristu

0 0
možnosti
Foto

Ozval se prostoduchý zloděj námětů na blogu.:-P

0 0
možnosti
Foto

Z toho co píšete,tak on vlastně ten chudák Andrej za nic vlastně nemůže,tak mu to takový jako Vy příště zase hodí....populistické sliby a kupování seniorských voličů stojí mnoho peněz a zaplatíme je my všichni a to nejen dnes.Koblihářům je to ovšem jedno nebo si pro svého vůdce vymýšlejí výmluvy.On nic,za vše mohou ostatní a jak to vypadá Kalousek už nefunguje....

4 0
možnosti
Foto

To vám napovídá ten pes, kdo koho bude volit? Nevěřím, že byste na něco tak hloupého přišel sám.;-D

0 0
možnosti

Oranžová veš? Budiž, je to vaše specifikace ČSSD. Nemyslím ale, že právě tahle partaj je důvodem nezvladnuti vládnutí panem Babišem. Ten člověk se premiérem prostě stát neměl. Dokazují to slevy a další populisticke chování Andreje Babiše. Čím dál více je jasné, že nápad řídit stát jako firmu nebyl z nejlepších.

6 0
možnosti
Foto

Pane Valíčku, kde se v blogu hovoří o oranžové vši? Jestli si takto pozměňujete každou větu, tak se nedivím, že nakonec řve proti Babišovi celý Václavák.;-D Ten Václavák berte jen jako příměr nikoliv osobně.:-)

2 0
možnosti

Já bych to otočil. A která minulá vláda, ať už levá nebo pravá, své sliby plnila.

2 1
možnosti
Foto

Žádná. A nesplní je ani žádná vláda budoucí. Nikdy ne všechny, pokud bude vládnout v koalici. Ale aspoň ty stěžejní by měla.:-/

1 0
možnosti

Tato vláda je zcela neschopná. Pluje na vlně ekonomické přízně a rozhazuje. Pokud ji Rozpočet nevychází, šáhne účetně do rezerv, Schillerová tužkou přimaluje další příjmy, zadrží i 16 mld Kč z DPH vratky. Daňový balíček na cestu, aby se žilo lépe. No dobře, ale to zde již bylo celých 41 let ! ... :-)

10 2
možnosti
Foto

Kolik času a energie pan Babiš věnoval ve volbách problému, jak popožene nepracující nemakačenky do práce. Jenže je jaksi popohnat dodnes nemá kam. Když neumí číst a psát a v ČR rozhodně žádné tisíce soukromých kopáčských firem na pomocné práce nejsou, tak je nemá kam popohnat, protože je nikde jinde za "30 litrů" absolutně nikdo nezaměstná. A protože vláda Babiše (Rv) i přes mnohé sliby nemá na dávky pro nepracující občany peníze, musí pracujícím zvyšovat daně. ;-(

3 0
možnosti
Foto

R27o30m66a55n 89K43o90z67e11l

10. 11. 2019 19:02

Na problematické dávky (příspěvek na bydlení, hmotná nouze) se vydává dnes 12 mld ročně, kdežto za pravicových vlád to bylo 20 mld.

1 0
možnosti

Pořád lepší než vláda pseudemokratichých mimoparlametnich (momentálně a doufejme natrvalo) trpasliků.[>-]

2 1
možnosti
Foto

To určitě, pane Mahovský, to určitě (bez ironie). Ale já píšu o nesplněném zásadním a nosném slibu volebního programu, nikoliv o tom, jestli je lepší vláda taková či maková.

Nevím, jestli jste se v textu nezmýlil, ale bylo by velmi vhodné, aby i parlamentní trpaslíci zmizeli v propadlišti dějin. To však rozhodují voliči. Nicméně především by ze scény měly zmizet politické neziskovky, které jsou až nějak moc ziskové.

1 0
možnosti

Žádné Pyrrhovo vítězství. Když se přidáme k dobros....., máme hlasy jisté. Viz volební průzkumy.

Takže: Babiš umí prodat snahu "vši" jako svoji zásluhu a ještě přidat jen 'omezené'., 'účelové' zvýšení daní (a ještě učelovější snížení DPH u piva).

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS