Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když Američané jsou někde na blízkém východě, je to špatně. Když odtamtud odejdou, je to špatně. Když ČT o tom informuje, je to tendenční a je to špatně. Když o tom neinformuje, je to špatně.

2 2
možnosti
DR

Jenže oni neodešli, pouze se přesunuli na jejich další nelegální základny o něco níže. V jedné věci máte ale pravdu, jejich přítomnost jako taková je opravdu špatně, nikdo je tam totiž nezval.

1 0
možnosti
PB

...... tak si tak čekám až SOHR z Londýna objektivně sdělí ty ztráty na životech,- kolik civilistů - chlapů, bab, kolik děcek zařvalo,- kdože to použil ten votravnej plyn, kolik bylo vybombardovanejch nemocnic, škol a školek,- a kde všade zasahujou ty bílý přilby ?! ..... zkrátka, abychom sa v tem zmatku trochaj vyznali a zvolili tu správnou stranu kerý budem fandit, do jakých vlajek sa zahalíme, proti kemu budem protestovat a naopak,- kemu budeme spílat, kdo bude náš úhlavní nepřítel a keho umoříme sankcema;-D!,- ......... žumpa s "elitama" z teho reálu naráz oněměla,- enem MY, staří, nevzdělaní, zaprdění venkovani v tem máme, víc jak sedm járů, naprosto jasno!

3 0
možnosti
DR

Tak na toho prozápadního hadrníka z Coventry bych, co se týče nějaké objektivity, fakt nespoléhal.

1 0
možnosti
Foto

Francie, Německo, Česko či Evropská komise útoky odsoudily. Američtí senátoři projednávají uvalení sankcí na Turecko. Tolik z medií, političtí komentátoři. ;-D;-D;-D

4 1
možnosti
JM

To je ale zoufale málo, takto ve 30 letech jednal západ s Hitlerem. Od Evropy nic jiného než plané kecy nečekám, ale USA snad změní názor a Turky odkáží do patřičných mezí. Vždyť Turecko USA neustále zrazuje, stále více se sbližuje s Ruskem, což může úplně změnit poměr sil v oblasti. Kdyby Izrael neměl tak skvělou armádu s podporou USA, stal by se obětí turecké agrese již dávno. Turky okamžitě vyhodit z NATO, není rok 1952, kdy k tomu byly důvody. A tvrdým vojenským zásahem vrátit jejich hranice před rok 1200.

1 0
možnosti
Foto

A79l30e97š 39M89e91r61t72a

9. 10. 2019 21:26

Ostudou pro nás je, že Erdoganovu plánu na anexi severní Sýrie požehnal náš pán premiér. My jsme tedy Kurdy také zradili.

1 4
možnosti
DR

U Babiše bych viděl jiný problém. Z toho co jsem měl možnost od něj slyšet po setkání s Erdoganem, totiž bylo patrné že o tom regionu nemá ani páru.

1 0
možnosti
Foto

Víte co je důvodem útoku Tuurecka ??? Nevíte. Pindáte jenom, to co přinesou media. Vám jde jenom si kopnout do NATO A USA a přitom díky USA a NATO si dnes tady můžete vylejt svoji žluč. Raději byste byl ve Varšavské smlouvě ovládané Ruskem.

5 9
možnosti
Foto

Pane Kindle, vy jste se opět nějak rozohnil.;-D Vy pindáte na základě vaší osobní přítomnosti v regionu? Když jste takový věštec a víte, co chci já, proč neradíte celému národu? Nejsem to já, kdo se ve svých zasvěcených blozích o historii odvolává na jednu knihu za druhou - viz vaše blogy - takže tolik o opisování. Víte, pane Kindle, kdyby naše "nezávislá" média psala jak já, tak můj blog vůbec nevznikl. Takže těžko pindám o tom, co přinesou média. Ale u vás jsou taková nesmyslná tvrzení na denním pořádku.

Víte, pane Kindle, máte už v hlavince opravdu pěkný maglajz. Moravu opravdu, ale opravdu neosvobodili Američané. A věřte nevěřte, neosvobodili ani Prahu. A co má s částečnou svobodou slova v ČR společného NATO, tak to bych si od vás opravdu nechal vysvětlit. Taky byli na Národní třídě?;-D

1 2
možnosti
DR

Bohužel od nás lze v rámci NATO patolízalství očekávat něco podobného jako u Afrínu. Mlčení a dělání že to nevidíme. Co kdybychom si to náhodou u našich hrdinných spojenců rozházeli že. Rv

6 3
možnosti
JJ

ještě , že máme takové hrdinné tlačenky:-)

3 3
možnosti
MK

Absolutní souhlas. Máme nejvyšší čas narovnat záda, jinak si na patolízalství definitivně zvykneme. Že USA chce vycouvat ze všech zámořských misí, zejména těch, kde není na úspěch žádná šance a kde se zbytečně montovali do cizích věcí, je vcelku sympatické. Ale zradit statečné Kurdy a předhodit je Turkům, je politováníhodné. Škoda, že se Trump k tomuto propůjčil. Navíc je to posílení turecké dominance ve světě, už teď na nás dělají dlouhý nos a těší se na světovládu. A my pitomci jim uhýbáme z cesty. Škoda, přeškoda.

5 0
možnosti
JM

USA zařadily svého spojence z bojů s IS. Doufám, že svůj postoj ještě změní a tureckou agresi zastaví. Jinak by to připomínalo Mnichov, nebo spíše zradu jižního Vietnamu v roce 1975.

Turecká agrese je 100x horší, než Ruská vůči Ukrajině. V případě pokračování bych odpálil na Turecko preventivně několik jaderných hlavic. To myslím vážně a nebudu tajit, že tento stát nesnáším. Dnes si pustím super film Půlnoční expres, kde je krásně vidět, co jsou Turci za úchylne parchanty.

2 0
možnosti
JZ

Panu Dolanskému nejde o žádnou spravedlnost, ale o kopnutí si do nenáviděného Západu. Kdyby Turci zaútočili na Kurdy po dohodě s Putinem, bude vše v pořádku.

6 12
možnosti
DR

A vy snad nekopete do opačné strany? Opravdu jste vtipný. ;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.