Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdybyste normálně konstatoval, že USA ( a tím vlastně i NATO) zrazují spojence, kteří se v koalici významnou měrou podíleli na porážce ISIL a nenabalil na to ty zbytečné kydy, které s tím nesouvisí, musel bych s vámi zcela souhlasit.

8 2
možnosti
Foto

Což je sice hezké, pane Turnere, ale já to nepíšu proto, abyste se mnou souhlasil, nýbrž proto, abych vyjádřil svůj názor, ať už to pro někoho jsou kydy, či se s tím ztotožní. A samozřejmě taky chci pomoci panu Trčálkovi, kdyby nevěděl, o čem psát. On mě totiž používá jako nápovědu, když se mu přestanou točit jeho zarezlá kolečka.;-D

9 3
možnosti
JL

Situace je složitá, a to velmi. Střední východ je jako sud střelného prachu - připomíná to Balkán před 1.světovou, asi je to ale horší. Jednoduchá hesla jako Američani zradili Kurdy, zakrývají co se tam děje. Kdyby Američani chtěli zastavit Turky, museli by jim něco dát - nebo je vojensky zastavit. Jenže v Sýrii mimo diktátora sedí kromě Kurdů ještě Rusové, Íránci a IS - to je docela dobrý potenciál na nějakou zašmodrchanou světovouv válku. A chceme ji? Ne. Nechceme.

2 1
možnosti
Foto

Tak raději budeme držet hubu a krok? A ještě jedna důležitá poznámka - na střelnici v Sýrii je pouze jeden stát se souhlasem al-Asada. Ostatní si přijeli bez pozvání zastřílet na živé terče.:-/

3 4
možnosti
Foto

I52v47a93n 75M74a55r93e82k

9. 10. 2019 18:18

Pane Dolanský karma. R^[>-]

3 2
možnosti
AM

A25d30a58m 15M49a37l15ý

9. 10. 2019 18:18

Další Napoleon, co by hned vyhlásil válku Turkovi :-/

Turek je odhodlán. S Ruskem si vyjednal, že Rusko nebude nijak reagovat. Nikomu se nechce si pálit prsty.

Ať udělají USA a NATO cokoliv, bude to špatně.

2 3
možnosti
TH

Věřím,že Rusové se rozhodnou správně a pomůžou,,,,,,komu?

1 0
možnosti
Foto

Logicky především sobě, stejně jako to dělají Američané. Je to velká rusko-americká bitva o Turecko.

2 1
možnosti
Foto

EU a NATO by mělo postup Turecka odsoudit daleko tvrději než v případě Krymu Rusko a hospodářské sankce by měly vzápětí následovat.

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, pane Bicero. Jestliže někdo, koho bych sice ani vzdáleně nenazval přítelem, sdílí společně nějaká pravidla a závazky a dělá takřka to samé, co druhá strana, kterou bych zase nenazýval nepřítelem, zaslouží si větší kritiku za zradu určitých ideálů než ten, od koho se to více či méně očekává.

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.