Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Děkuji za Váš názor.

Pěkný den.

R^

2 2
možnosti
AM

A17d14a69m 25M40a82l70ý

24. 7. 2019 8:24

Autor má pravdu, je to příšerné. Ty strany si dělají, co chtějí. Takové nápady, dělat vlastní politku, uzavírat koalice, mít vlastní programy a slogany. Nechutné.

Přitom by měli pěkně poslušně hrát podle not, které jim byli přiděleny. To by byl krásný svět.. Jak by ta naše česká zahrádka vzkvétala.

Vždyť je to zrada.

;-D;-D;-D;-D;-D

Autor je fakt vtipný. On ví nejlíp co má Fiala, Kalousek a další dělat. ;-D;-D;-D;-D

13 4
možnosti
RP

A ony ty strany kromě Antibabiše nějakou vlasní politu mají?;-D;-D;-D

6 4
možnosti
PB

Panebože...tak už vím, kde to Babiš nabírá...a je to fakt síla.

9 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, zase jste mě potěšil ! Každé slovo je pravdou, ale ideově zpracované nepřesvědčíte! Když Vám ctěný pan Kindl napíše......"jaké miliardy konkrétně zmizely" ,tak si uvědomujete, že i vzdělaní lidé mohou uvažovat primitivně.

On zřejmě neví, že v r.89. jsme udělalí sameťák bez dluhů a ještě jsme měli pohledávky v zahraničí! Zásek 1,6 bilionu, zřejmě udělaly Babišovy dotace, jak v této souvislosti píše! No, není to na picnutí? Logika hodná školáka základky, ne akademicky vzdělaného člověka!

Budeme to dále sledovat, ještě se dovíme věcí ! R^R^R^!!

8 11
možnosti
JK

J70i55r96k77a 93K80o88r51n

24. 7. 2019 8:32

Panebože....Standa Lunochod....uvědom si, že komunisté zadlužili tuto zemi obrovským vnitřním dluhem, kdy nedávali peníze do údržby měst a památek, výstavby a údržby silnic, výstavby a vybavení továren a průmyslu celkově atd atd....

Fascinujíci, jak tady o vzdělanosti hovoří člověk, který vážně tvrdí, že je na Měsíci větší přitažlivost než na zemi a tudíž se američtí kosmonauté nemohli dostat zpět, pokud tam tedy vůbec dolétli, že....tvl.. 8-o

11 1
možnosti
RP

Přesně napsáno. Karma.

4 7
možnosti
VS

Ano, jsou různí zaprodanci. Někdo se třeba zaprodal koblize. Nemůže bez ní být a celé noci o ní sní a sní...A ne se probrat a probrat...8-o

9 8
možnosti
AL

Ach ty vaše sny Svobodo.

:-)

2 3
možnosti
MB

Veřejnosti byl nabídnuta zázračná pilulka, k léčbě předcházejících nemocí. Prostě se polkne a vše se ozdraví! Podpořeno reklamním oddělením mága, M. Prchala - V podstatě takový Herbalife na zhubnutí. Za 6 let se ukazuje, že to prostě nefunguje. Pacient nezhubl, ani se neozdravil. Jisté proměny ovšem jsou! Jsme svědky rozborky právního státu - Důvod = aby Stát nerozebral AB. Korupce pokračuje očekávaně dále, Brno, Jermanová si vede udatně a sám Oligarcha to již předvádí v přímém přenosu. Němci již v r. 2014 poukazují na podvody reklam u Čapího hnízda - Nic se neděje, protože ředitel Janeček za Finanční správu svému Guru kryje záda. Pan Zeman je ochoten porušovat Zákony a Oligarchu jmenuje bez Lustračního osvědčení. Pacient se neozdravil, naopak. Přibral na váze počtem úředníků, byrokracií a poručníkováním. Člověk, který nikdy neměl stát v čele Vlády ČR je zájmem vyšetřování tuzemských i mezinárodních orgánů! Podzimní smymčka se nicméně utahuje a jeho příznivci propadají znepokojivé skepsi. Podobné blogy se objevují a dále budou. Nic se neděje. AB netřeba ničit - To provedl ochotně sám se sebou ... ! :-)

11 2
možnosti
JV

Pane Dolanský, vy jste fakt divný patron.[>-]EU

7 1
možnosti
MB

Máte pravdu p. Marek, karma. Je fakt teplo, v těchto dnech zejména. Pro oligaršíka už i přihořívá půda pod nohama ... :-)

4 0
možnosti
JK

Já to říkal. Podobných blogu přibude. Čekal jsem větší razanci.

Podobné jak vejce vejci: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721794

Trochu se nám bojí anonáci. Pokud se totiž dokáže opozice shodnout před volbami, je šance, že se shodne i po volbách a konečně by se řešili problémy státu a občanů. Co se řeší za téhle vlády není třeba připomínat a normální to rozhodně není.

9 4
možnosti
RP

"Pokud se totiž dokáže opozice shodnout před volbami, je šance, že se shodne i po volbách";-D;-D

Koryta budouu jen pro některé a to i přesto, že u nich bude obrovská tlačenice. Bo všiczni jsou po těch letech Babišovy vlády obrovsky vyhladovělí.;-D;-D

Stejně to nakonec zaplatí daňový poplatník ve zvyšování daní.;-D;-D:-(:-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.