Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ááá, tak hlavně že je mír a nejni vohrožená ta demokracie!,- čtrnáct dní nazad sme to dali konečně do richtiku a su rád, že v tej demokracii zase možeme pár metrů fungovat,- ale POZOR !,- připraveni za ňu bojovat mosime byt porád!,- ..... mám takovou divnou předtuchu, že demokracie bude zase hóóódně vohrožená v listopadu, ale všecko dopadne určitě dobře, protože na vánoce a Silvestra bude demokracie nastopro v pohodě a žádný vohrožení sa konat nebude,- vsaďte botyVEU !!!

2 0
možnosti
KT

A co teprve proti Vám, pane Dolanský!

2 4
možnosti
EH

Je to pořád stejné, jenom s novými lidmi. Babiš, Zeman a spol. mají hodně daleko k dokonalosti, ale dělat z nich arcidémony už hraničí ne s bolševikem, ale s inkvizicí.

Ochránci demokracie se holedbají vyšší inteligencí, ale rétorika stejně směřuje k hloupému davu. Myslím tu věkem profláknutou rétoriku o boji proti nepříteli, který buď stojí před branami, nebo nás třídně rozvrací zevnitř.

To bylo povyku, že Okamura straší lidi s migranty, ale lid, který se bojí (třeba o tu demokracii), se lépe ovládá.

4 4
možnosti
JK

J95i63r24k52a 38K69o91r98n

10. 7. 2019 16:07

Jak dlouho jste žil v reálném socialismu? Já 30 let, ale vy jste žil asi v nějakém jiném....Rv

2 3
možnosti
Foto

Ono tam platilo heslo, že každému podle jeho zásluh. Takže Vy jste měl zásluhy nevalné, kdežto pan autor velké. Takže jemu bylo přáno. Však také blahobytně vypadá.

0 2
možnosti
PB

P65e53t81r 23B20u28r65i45a19n

10. 7. 2019 15:59

Hezké, takže Benda hromuje svůj úsudek, opoziční politici hulákají, davy hulákají, z umělců jsou politruci jen Zeman má svůj vlastní názor.

Máte pravdu s tou hrůzou srovnatelnou s komunistickou demagogií. Přesně takhle psal Dikobraz za normalizace.

4 0
možnosti
JS

U "umelcu" mi nejvice imponuje jejich zasadovost. Jak na Karlovarskem Filmovem Festivalu vylevaji ze sklenicek sampanske a zahazuji oblozene chlebicky, protoze byly zaplaceny sponzorskou firmou Ceska Zbrojovka, ktera vyrabi zbrane, ktere zabijeji idi.

11 0
možnosti
Foto

Komisař Oettinger z EU oznámil novinářům, že byla odeslána do ČR zpráva o střetu zájmů A. Babiše a ministerstvo financí potrdilo, že skutečně tato zpráva došla a že se čeká na její překlad.

0 0
možnosti
JR

J63a24n 77R76á32ž

10. 7. 2019 16:59

Ale v tu dobu už objektivní novináři rozšiřovali její překlad a politici z demobloku vykřikovali, že audit jednoznačně potvrzuje babišův střet zájmů, i když byla Oettingeren tato zpráva označena jako důvěrná.

Jsem bytostně přesvědčený, že Babiš ve střetu zájmu je a že dotace na Čapí hnízdo byla přidělena na základě , nikoliv nepravdivých(!!), ale účelově upravených údajů, které mají znaky obcházení zákona, ale stejně tak se mi nelíbí kampaně typu" Vláda ještě nemá z Bruselu oficiální originál textu auditu, ale my už máme jeho český překlad a známe jeho závěry! "

5 0
možnosti
JH

Ano, zejména před veřejnoprávníky nutno smeknout:-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.