Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně je ODS i ta Vámi kritizovaná dvojice sympatická. Ale ta žluč, která z Vás tryská, spíš signalizuje, že trochu ztrácíte nervy. Proč?

10 8
možnosti
Foto

Pane Flaško, pozměňujete význam vět stejně jako zmiňovaná dvojice. Už jsem to psal u příspěvku pana Kandy. Nikde v mém blogu nenajdete slovo kritiky proti rozhodnutí ODS nevládnout s ANO!! Pokud tedy opravdu chcete vnímat, co je psáno a ne pouze slepě útočit proti jinému názoru.

Ano, tryská ze mně žluč, ale vůči lžím. To je pro vás tak náročné pochopit ten magorismus odsuzovat něco, co se ještě nestalo? Tedy vláda bez důvěry nebo Zemanovo porušení Ústavy ČR? O ničem jiném vaši oblíbenci nyní nemluví. A přesně o tom je můj blog, tak proč to podsouvání kritiky, která nebyla vyřčena? Nebo to je mantra voličů ODS? Proč by nemohla ODS zůstat v opozici, ale s tím, že dodá na ministerstvo školství odborníka? To je vám milejší NIC než úklid toho marastu po Valachové? Když kritizuji současné fňukání Fialy, to neznamená, že si nevážím Václava Klause mladšího. Což, jak je vidět, dokáže málokterý volič jiné strany vůči ANO. A to je kámen úrazu!!:-P

5 5
možnosti
MD

Prilis ambiciozni 'skupiny' lidi na to, aby se delily o moc. A prace pro volice? Diskutabilni pojem.

3 0
možnosti
MB

Já Vás opravdu nechápu ! ODS před volbami řekla - že s Babišem nepůjde. Je po volbách - ODS s Babišem nejde. Dělá tak svou práci pro voliče. Hnutí Ano je vítězem voleb - OK, nechť tedy vládne a začne už konečně dělat svou práci pro voliče ! :-)

17 5
možnosti
MD

Co kdyz to ale ANo zvladne. Co pak.

3 0
možnosti
Foto

Jako volič jsem spokojný s postojem ODS. Dělá přesně to, proč ji většina voličů dala svůj hlas. S lupem do holportu se nechodí.RvRvRv

17 7
možnosti
KP

Bohuzel cela historie ODS je jen velka zlodejna. Takze dnes jen zlodej vola " chytte zlodeje "

10 10
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.