Diskuse

Sýrie – proč nikdo neposlouchá doktora Patočku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dolanský,

toxilog Patočka nejen uvedl, že šlo o chlor

Tady najdete jeho jasně odůvodněné vyjádření

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil. V případě sarinu by všichni ti zachránci bez ochranných oděvů v krátké době umřeli!

0 0
možnosti

To Patočkovo konstatování bylo součástí opravdu netypického bloku expertů na ČT

Jak to vypadá když se experti zcela vymknou linii prosazované jako vždy vysoce objektivními redaktory ČT a to hned 3 samostatní skutečně fundovaní experti za sebou. Stojí za to se podívat bylo moc zajímavé:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil. V případě sarinu by všichni ti zachránci bez ochranných oděvů v krátké době umřeli! Tento skutečný odborník také nedávno přímo v ČT uvedl, že výroba sarinu není složitá, postupy jsou známé, suroviny dostupné. Sarin múže vyrábět chemik v každé běžně vybavané laboratoři a lze ho roky bezpečně skladovat v ocelových nádobách.

Pak rozboural redaktorům ČT jejich pracně budovaný domeček z karet o zlém Asadovi arabista Pelikán: Asad budoval občanskou společnost tolerující všechna náboženství. Nyní se členové jiného náboženství vyvraždí. Po útoku na to letiště se již nikdy nedovíme, kdo byl skutečným viníkem toho usmrcení osob těmi lákami a co se tam ve skutečnosti dělo, zda někdo nepodvrhnul střepiny se stopami sarinu atd.

A nakonec je dorazil právník Faix z katedry mezinárodního práva v Olomouci: útokem na to syrské letiště USA jednoznačně porušily mezinárodní právo

0 0
možnosti

Poté následovaly záznamy z jednání Rady bezpečnosti. Zástupkyně USA Haley: za všechno v Sýrii může Asad a Rusové. Rusové jsou garanty, že se ze Syrie odstraní chemické zbraně, jsou v tom nekompetentní a vraždí se nevinní lidé. Rusové jsou za to zodpovědní a chemické zbraně používá jen Asad. Za každé použití chemických zbraní v Syrii potrestáme Asada. Nic o tom že chemické zbraně používají i jejich kamarádi z Al Kajdy a umírnění teroristé, které USA podporují a kdo je za to zodpovědný - zřejmě zase Rusové.. Nic o tom, že je budou také trestat - za použítí chemických zbraní odpůrci Asada vždy "potrestají" Asada. Nic o tom že u svých kamarádů USA prosadí kontroly na místě. Žádné sankce a výhružky na stranu Už i v USA se píše., že je to přímá pobídka teroristům. Kdykoliv vás Asad zažene do úzkých zavražděte děti chemickými zbraněmi a my na Asada zaútočíme a tím vás z porážky zachráníme.

Vřele dopuručiji se podívat!

0 0
možnosti