Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Taky bych byl rád, kdyby se vztahy uklidnily pokud možno do normálu a neharašilo se zbraněmi R^.

2 0
možnosti
Foto

To by si přáli asi všichni rozumní lidé na světě. Bohužel, u moci vždycky byli blbci, kterým zní harašení zbraněmi jako rajská hudba, ať už na jedné či druhé straně. A taky jim haraší.:-P

2 0
možnosti

a proč by to použití plynu nemohl být Asadův nápad? Klidně to mohla být zpravodajská hra, jak do konfilktu zatáhnout Američany. Rusáci s USA teď přestanou komunikovat, uvolní si tím ruce a následně Asad požádá o větší ruskou přítomnost v Sýrii. A Kreml bude spokojen jak jim Doník skočil na špek, naštval si část voličů a jim pomohl posílit ruskou přítomnost v Sýrii. Podle mého klidně pro rozmístění raket středního doletu nebo většího počtu SA-21.

0 4
možnosti
Foto

A proč ne? Je to jedna z možných variant stejně jako, že Doník skočil na špek někomu mezi vlastními. Anebo jsme všichni skočili na špek Doníkovi. Teorií lze vymyslet bezpočet, otázkou zůstává - co je pravda? Což je v dnešním světě lží docela problém ku zjištění.:-P

5 0
možnosti
AG

S Vašim názorem souhlasil ,jen s malou výjimkou. Sarin se samozřejmě dá vyrobit v amatérských podmínkách. A o to ne to složitější dokázat jak to vše opravdu bylo.

2 0
možnosti
BM

Je mi však záhadou že, pokud to byl sarin, tak jak to že ti postižení umírali a jejich zachránci na ně sahali a byli bez jakýchkoliv ochranných prostředků a bez postižení. My co byli na vojně něco o sarinu víme.

6 0
možnosti
Foto

Výborně napsané.

Karma R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za váš odvážný postoj.:-);-D

3 0
možnosti
LJ

O to jde někdo nechce v americké administrativě a ti co tahají za nitky aby se USA s Ruskem nedomluvily.

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.