Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V ČR je opravdu snadné zastřelit prezidenta, nepochybně. Ale proč by to kdokoliv dělal? Žádný z nich nebyl na to dost "zajímavý" ani důležitý. To potvrzuje i realita.

Proč však recesisty označujete jako zakomplexované? Navíc nuly? Nepřenášíte na ně něco ze svých pocitů?

8 5
možnosti
MP

Nevím, zda jsou zakomplexovaní, ale nuly  bezesporu jsou. Kdyby jimi nebyli, zřejmě by se nevyžívali v hovadinách, aby se zviditelnili. Zviditelnit se dá třeba i dobrou prací v různých oborech včetně umění. Nemyslím si, že by se třeba koncertní mistr České filharmonie Josef Špaček, chirurg Bohdan Pomahač nebo tenistka Petra Kvitová museli zviditelňovat takovýmto značně pokleslým způsobem, aby se stali známými a slavnými ve svých oborech. Nicméně tyto zakomplexované(ano, je to tak) nuly bych v žádném případě neodsuzoval k pobytu v nápravně výchovném zařízení. Tam by se samozřejmě zase jenom flákali a dělali ze sebe mučedníky. Přimlouvám se za cca 200 hodin veřejně prospěšných prací v oranžových bundičkách, s košťaty a lopatkami ve svých lachtaních pazourách.

13 7
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.