Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L98u30d48ě67k 57K74r50á16l

5. 8. 2015 15:37

pojmenoval jste vše tak jak bych to učinil i já. souhlasím s vámi ve všem, co jste napsal. nemohu jen souhlasit s nadpisem tohoto článku. Mám-li tedy shrnout svůj názor, máte ve všem pravdu jen ten člověk na Hradě nemá žádný rozum natož zdravý. jak říkám - jen můj názor.

3 6
možnosti
MN

A co na to kníže Karel? Sluníčko naše jasné, už ho dlouho nebylo slyšet jak se vyjadřuje k současné imigrační krizi. Se bojí stát stále za svým názorem, že uprchlíkům je třeba pomáhat? Protože:

"

Já bych byl rád, kdybychom sami dobrovolně nějaké kvóty přijali a nečekali jen proto, aby naši politici měli nějakou výmluvu. Aby mohli říkat, že oni to nechtěli, že byli donuceni. Já bych si přál, aby naši politici byli odvážní, přiznali si vážnost situace a řekli, uděláme to tak a tak. Byl bych šťastný, kdyby vláda byla aktivní. A ne jako v mnohých případech, kdy čeká, aby mohla říct „byli jsme znásilněni“.

My jsme poměrně bohatá země. Viděl jsem, jak v roce 1956, kdy bylo Rakousko chudým státem, přijalo 300 tisíc maďarských uprchlíků. Později, to bylo už bohatší, přiznávám, přijalo uprchlíky z bývalé Jugoslávie. Pamatuji si, jak přijalo naše uprchlíky po 21. srpnu 1968. Samozřejmě, že se to dá udělat, chybí k tomu jen dobrá vůle a odvaha. Ne se pořád ohlížet, jestli by to mohl udělat někdo jiný. 

Vláda má konat s nejlepším vědomím a svědomím, a ne aby neztratila pro boha svatého jeden hlas.

"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/evropske-kvoty-pro-uprchliky-dkp-/domaci.aspx?c=A150512_163647_domaci_pku 13. května 2015  10:52

Kdo bude dneska dávat červenou kartu arciďáblovi Milošovi? ;-D

[>-]R^ 

EURv

4 1
možnosti
Foto

Nu, každý věří svému. Tak už to na světě chodí. Ještě, že prozatím existuje svoboda vlastního názoru.:-)

2 0
možnosti
Foto

Pro všechny, kdo pořád mudrují nad tím, zda je vyjádření Gillardové hoax, či nikoliv. Zde sice z úst Johna Howarda, ale se stejným sdělením. Kdože tady káže bludy o hoaxech?

http://www.gloucestercitynews.net/clearysnotebook/2007/10/prime-minister-.html

2 0
možnosti
PS

Ke dvěma slovům v názvu - od roku 2002 se voličům nabízí Strana zdravého rozumu pana Petra Hanniga. Takže zdravý rozum žije, je zde. Ale musí se jemu při volbách pomoci, stačí dát hlas. Tím dáme výpověď všem, kteří nás za 25 let přivedli tam, kde jsme...R^

0 3
možnosti
PS

Něco mi uniklo? Uvádím jen fakta.R^

0 0
možnosti
PS

Po internetu obíhá tohle:

 

Jirka Kobza: Rád bych se vrátil k jednomu staršímu článku, který jsem napsal na základě svých zkušeností z Afriky. Bohužel se ukazuje, že jsem měl plnou pravdu, zdravotní stav imigrantů nikdo nekontroluje a pouští je sem se vším co v sobě přináší. Jejich děti se mohou ve škole potkávat s našimi dětmi, které na jejich nemoci ani parazity nemají protilatky a jsou tedy daleko snáz náchylné podlehnout nákaze. Sobotkova vláda prohlásila, že sem bude brát dobrovolně "utečence" z Afriky, ale už neřekla, kdo zaplatí jejich vyšetření a případné léčení pohlavních chorob, otevřené TBC, chlamydií, ameb, schisto somas, dysenterií, plicních chorob a především AIDS. Není už na čase se vlády zeptat, jak to chtějí řešit a za čí peníze? Komu poslouží epidemie v Evropě? Americkým farmaceutickým koncernům?

5 1
možnosti
JK

Mě fascinuje, jak si kdekdo myslí "že je většina".:-) Jak to můžete vědět?

2 0
možnosti
Foto

Když nesledujete dění v zemi, tak budete fascinován ještě velmi dlouho. MY, proti přijímání imigrantů z Afriky a Ásie JSME většina. Nebo jste snad v zájmu své "pravdy" schopen tvrdit, že se všechny agentury vytvářející průzkumy veřejného mínění najednou dohodly na téměř jednotných výsledcích? Tomu snad nevěříte ani vy, menšino.:-P

8 0
možnosti
JD

A vite o tom, ze ten vami citovany projev australske premierky je jiz mnoho let kolovany, vymysleny hoax?

Ale nic si z toho nedelejte.

V posledni dobe to zas zacalo spousta lidi vytahovat.

A nejen to, politicka mrtvola Okamura ho dokonce pouzil, opsal cele pasaze a vytvoril z neho svuj vlastni projev. :-D :-D

6 7
možnosti
Foto

I kdyby prohlášení hoaxem bylo, neztrácí nic ze své aktuálnosti pro Evropu.

Co však hoaxem zcela určitě není, přestože pochází ze stejného kontinentu, je současná kampaň Austrálie známá pod názvem No Way (V žádném případě). A o tom se v Evropě, a u nás tím tuplem, mnoho nemluví. Víte o tom?:-)

12 0
možnosti
JK

Veľmi pekne napísané. Zvlášť sa mi páčila pasáž o tom, že robiť politiku, čo chcú ľudia, je v podstate neslušné - že je to populizmus. A že správna západná politika je taká, ktorá ide proti svojmu ľudu...

13 0
možnosti
DC

Můžeme si za to sami, protože volíme socany, topky a další etablované eurohujerské strany. A navíc k nim doplníme stranu ANO, která je financována z majetku miliardáře, který jmění získal na eurodotacích.

Opravdu si někdo myslí, že tito politici půjdou proti názorům Bruselu?

13 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.