Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On prestal pit a lezt do zadnice diktatorum ?

3 1
možnosti
ZM

To druhé jsem věděl, ale že kanadský premiér pije, to je teda šok.

1 0
možnosti
VJ

To co říkáte je správné, ale část těch migrantů jsme vytvořili...kdo podporoval opozici v Libyi a Sýrii, kdo jim dodával zbraně? Kdo destabilizoval blízký východ? Bohužel to byl hlavně strýček Sam, ale s naší pomocí. Teď pouze sklízíme plody naší nečinnosti v době, kdy náš vojenský spojenec jel "vyvážet demokracii", i když ve skutečnosti tam byly úplně jiné zájmy.

Navíc za naše politiky jsme zodpovědní my, voliči...už nějakých 20 let volíme stále stejné zloděje a mafiány, kteří toto dopustili. To my za to můžeme, my jsme jim dali hlas (někteří se dokonce ani neobtěžovali jít k volbám). Zneužívání sociálního systému...očividně nás to nepálí, když má ČSSD 20%, dále korupce, když stále žije ODS, Kalousek a ČSSD. My jsme strůjci svého osudu a politici jsou jen odrazem naší chytrosti/hlouposti.

PS: víčka od PET lahví se sbírají ne kvůli penězům, ale proto, že lidé nesešlápnou pet lahve a zašroubované je hodí do koše. A v popelářském autě to pak zabírá hrozného místa. Bez víčka se to zmáčkne, ale když takovou trivialitu český člověk nepochopil, tak se tomu musel dát nějaký bohulibý záměr ;-).

2 3
možnosti
Foto

J31i92ř24í 36H96e35g92e66r

8. 8. 2015 13:03

Přesně tak. Zasloužená karma.

Teď jde jen o to, abychom se při následujících volbách (senát, parlament, ....) jasně ptali, co udělali a co udělají naši budoucí zástupci proti barevnejm a ne jen bez ducha házet za guláš volební lístky idiotům.

2 0
možnosti
PS

Proč se máme ptát? Za 25 let nás dovedli tam, kde jsme a tak je potřeba jim dát radikální výpověď! 

A jak? Všichni k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám, slušným stranám, které se víc jak 10 let nabízí. Výběr je možný, Občané.cz, Strana zdravého rozum a další. Již nyní si některou vybrat a nenechat se ohlupovat 4 dny před volbami reklamou a sliby (chyby).

Pozn. k autorovi - vidíte, jaký jste zvolil poutavý název.Stačila dvě slova: "Zdravý rozum"a jste nejčtenější, díky Vám! Přispěl jste mj. k tomu, že u nás zdravý rozum nakonec zvítězí. Více v článcích http://hannig.blog.idnes.cz/

R^

1 0
možnosti

Na rozdíl od velké části místních, davu evidentně snadno podléhajících diskutérů, já nezapomínám vrávorání u klenotů, přezíravý postoj k odborníkům při rozhodování o budoucnosti NP Šumava, jmenování "nepolitické" vlády (ve skutečnosti vlády jeho strany SPOZ), Ovčáčkův článek, zapomenutou prověrku Mynáře (= nepokryté podporování "svých lidí"), proputinismus, odpor vůči podpoře Tibetu a jiné "podlezání" Číně apod. Takže to, že se JEDNOU vyjádří správně, mi v žádném případě nestačí k tomu, abych tvrdil, že má zdravý rozum. Vidím ale, že národ zapomenul (zapomíná rychle a na to politici spoléhají) a že má Zeman vydlážděnou cestičku k znovuzvolení. Pak nás někdo má brát v Evropě vážně. Smutné.Rv

8 2
možnosti
JJ
KS

Už jen přemýšlím kam uteču já:-/ Smutné konstatování, ale tak to je.

1 1
možnosti
BH

Nu, Zemana jsem nevolil a mám plno výhrad, nicméně příště ho volit budu...

Zdravý rozum má a narozdíl od těch dalších se nebojí nahlas říct, co si myslí.

16 8
možnosti
PS

Příště budete volit dědečka po sedmdesátce? Při vší úctě k němu, měl by odpočívat, nemůže být mužem přeměn, revoluce. Nemůže nás vyvést z marasmu, do něhož i on nám od roku 1998 do roku 2002 pomohl. Např. pod jeho vlivem se postavila automobilka v Kolíně(dováží se tam pracovní síly), přitom v Kopřivnici byly ty nejlepší podmínky - tradice, prostory. Aj. chybné kroky, které ON nepřizná. Oni dva kamarádi z prognostického ústavu se 25 let střídali ve funkcích. Které ještě neobsadili? Tohle je demokracie, když se dva střídají, nahrávají si funkce? Do vlády v roce 1990 šlo sedm zaměstnanců Progn. ústavu, která čítal 36 pracovníků, víte? Cožpak jen tam byli ti nejschopnější, nejvzdělanější, nejzkušenější, nejpracovitější? Dějepisy se budou přepisovat brzy, hned jak se provalí embargo na informace o Progn.ústavu. Už nyní by ti, kteří vědí víc než prostí občané, měli odstoupit. V roce 1985 byl z tehdejší vlády nejbystřejší s.Korčák, který šel do důchodu a dlouho po roce 1990 si ho užíval bez strachu, že ho budou novináři nahánět. Kdo bude z nynějších takový"první", kdo pochopil konec, jejich konec? Nová generace je převálcuje, takový je zákonitost potvrzená dějinami všech národů. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

2 0
možnosti
DK

"Trochu" mimo mísu:

Ohýbač hřbetu Bohuš... to se mi líbí. S dovětkem, že Chovanec není jeho Jidáš, nýbrž vrchní guru.

1 0
možnosti
MN

Sice jste jen opsal, co bylo v tisíci blogách před vámi, ale nevadí. Stačí napsat "uprchlíci", "muslimové", "plastová víčka pro české děti" a karma je zaručena R^

Momentálně soupeříte o nejvyšší příčku spolu s dalšími čtyřmi články na téma "uprchlíci, muslimové, na naše děti sbíráme víčka". Co nevidět přijdou další autoři, kteří nám vysvětlí, že muslimy tu nechceme a na české děti sbíráme víčka! Držím palce, ať v té konkurenci obstojíte!!

11 11
možnosti
DK

Nečas, ani vy neříkáte nic nového...

5 1
možnosti
VM

Tak pro všechny ochránce imigrantů a obzvláště pro pana Přemysla Ondru: http://www.novinky.cz/domaci/376890-pracovnici-uprchlickeho-tabora-v-bele-celi-hrozbe-nemoci-i-castym-vyhruzkam.html  Rasistické výroky jsou trestným činem a vyhrožování zabitímtaky. Normální společnost by takové jednání zadokumentovala, imigranty okamžitě deportovala s doživotním zákazem vstupu do EU. A ještě jeden postřeh. Když chcete jet se psem do zahraničí na dovolenou, musí mát vyšetření, že se z toho opupínkujete. Tihleti sem tahají hromadu nemocí, nikdo to neřeší a případná vyšetření zaplatíme zase my. Tak o čem to je. Jakým jsou pro nás přínosem?

22 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.