Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MI

:-) Já se vám divím; tahle strana je odjakživa prakticky konstantně naprosto nedůvěryhodná, přesto taková spousta lidí si to stále odmítá připustit ...

4 0
možnosti

ale, ale,

ČSSD většinou hlásala levicovou politiku a poté levicově i vládla. Pravice hlásala pravicovou politiku a poté vládla levicově. Takže kdo tady je nedůvěryhodný?

Tím ale nechci nijak ospravedlňovat současné přiblblé chování vedení ČSSD. Sobotka je tak provařenej, že by ho ČSSD měla vyměnit. Nejlépe Rusnokem. nakonec je veřejným tajemstvím, že Rusnok sice není členem ČSSD, ale je to sociální demokrat. Sobotka je sice předsedou ČSSD, ale vůbec netuší, co to je sociální demokrat.

0 0
možnosti
PK

To, že současná koaliční vláda v demisi celá tři léta dělala všechno pro to, aby usnadnila ČSSD volební vítězství,jí šlechtí. Každý, kdo dělá nepopulární, ale nutné reformy, připravuje volební vítězství opozici, zvláště levicové. Ale to vyžaduje jednak odvahu, jednak odpovědnost za roky PŘÍŠTÍ. Ani jedním levice nedisponuje, proto se od ní nikdy žádných reforem nedočkáme. Samozřejmě kromě zvýšení minimální mzdy :-/

7 2
možnosti

současná vláda v demisi dělala tak důkladné "reformy", že ekonomiku úplně udusila a rychlost státního zadlužování ještě více urychlila. A přesto se najdou pitomci, kteří za to téhle "pravicové" vládě tleskají.

Vypadá to tak, že když pravice mrší ekonomiku a zvyšuje dluh, tak pro některé ideologicky zabedněné jedince je to rozpočtově zodpovědná politika. Naproti tomu, když za levice ekonomika roste a zadlužování je poloviční, než za pravice, tak pro ty samé jedince prý jsou socani rozhazovační.

1 0
možnosti
LN

..myslím...že je to trochu jinak.....ČSSD má totiž panickou hrůzu z toho že by volby vyhrát mohla...a musela pak vládnout....

2 0
možnosti
Foto

Jste na omylu. Ona z toho nemá hrůzu. Jen nechce provizorní vládu na rok, neboť i za ten rok by se mohla dostatečně "historicky znemožnit" a pak by tímpádem nemusela vyhrát "velké" volby na 4 roky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.