Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

daabi

25. 5. 2010 16:09
Holt

zřejmě se v některých probudilo " DĚDEČEK A BABIČKA UJÍDAJÍ NÁM CHLEBÍČKA" a od toho není zas tak daleko k Maově kulturní revoluci, jejíž součástíá bylo poštvání zfanatizovaných výrostků k likvidaci starých lidí ..................     , ale vše nusí býti hlavně pravicový

0 0
možnosti
VT

hinny

25. 5. 2010 16:13
Re: Holt

ale kdepak to ta : "Dědek propil celej grunt" případně ta "Kdyby ty muziky nebyly" ;-D

0 0
možnosti
R

realateista

25. 5. 2010 16:09
Tak nevím

Ale klip "Přemluv bábu" mě dost pobavil, viděl jsem v tom zesměšnění pravicového primitivismu. Nechápu, proč ho mnoho lídí bere vážně.

Předpokládám, že byl natočen jako test inteligence národa, viz dřívější názory Zelenky. 

0 0
možnosti
D

daabi

25. 5. 2010 16:11
Re: Tak nevím

přečti si co o tom říká Zelenka, vo žádný zesměšnění nešlo, jde mu o boj proti levici 

0 0
možnosti
EV1

E.M.R. verze 1.3

25. 5. 2010 15:48
Ani Mádl, ani Issová, ani zauhrovaní adolescenti z Fejsbůku

nezabrání hvězdnému a jedinečnému vítězství levice ve volbách 2010. A panu Paroubkovi radím zavést školné 200.000 Kč ročně, když chtějí tu pravicovou politiku.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

25. 5. 2010 15:51
Re: Ani Mádl, ani Issová, ani zauhrovaní adolescenti z Fejsbůku

.....a pak, že tu hulení nemá tradici;-D;-D

0 0
možnosti
JA

pefben2

25. 5. 2010 15:36
Jojo

Zastávám smyšlenku, že mnozí nebudovali republiku, ale budovali (rozuměj rozkrádali) socialismus. Oproti nim je pár tunelářů po revoluci slabý odvar.

Nemyslím, že se vými pitomými názory a odporem ke svobodné společnosti byste měl hovořit za seniory. Nezaslouží si to.

0 0
možnosti
MR

Masculine reloaded

25. 5. 2010 15:33
Opravdu nelze karmu falšovat?

Při tvrzení statistiků, že na síti se pohybují převážně mladí lidé, k tomu pravicově smýšlející a s vědomím, že mezi vysokou karmou drtivě převažují články kritizující rozhazovačnou politiku současné levice, nemohu pochopit tak vysoké ocenění blábolů, jako je tento či Přemluv bábu, aby se zabila! Autoři se pozastavují nad (podle svým zcestných dojmů překrouceným) postojem jedné skupiny (mladí) vůči druhé (důchodci) a jedním dechem zaujímají postoj úplně stejný...jenže tentokrát z pozice životem protřelého mazáka, jenž se nikdy nedopustil chyby, je nekritizovatelný, protože dřel (a držel ústa) i pod bičem bolševika a ten mladý spratek o životě nic neví, že?

0 0
možnosti
VT

hinny

25. 5. 2010 15:38
Re: Opravdu nelze karmu falšovat?

psst takhle to neříkejte - oni přeci mají nárok na tu .. Jak se to jen řekne ? ... úctu ke stáří - A nechtějí slyšet, že úctu si napřed musí zasloužit, stejně jako levičáci nechtějí slyšet, že o svůj pohodlý život se také musí zasloužit jen oni sami.

0 0
možnosti
MK

CBS

25. 5. 2010 15:02
Ach jo

Po SOUČASNÝCH seniorech mnoho lidí chce pouze jedno, nevolit strany, které vedou tento stát k bankrotu díky slibům, že s nimi bude na zemi RaJ. Uvědomte si, že současným seniorům už nikdo na důchody sahat nebude (tedy pokud stát úplně nezkrachuje díky nesmyslnému rozhazování peněz). Celá reálná diskuse je o tom, zda budou mít aktuálně produktivní lidé ve věku nižším než 50 let někdy v budoucnu vůbec nějaký důchod a o tom, že se vyplácí dávky i lidem, kteří je reálně nepotřebují. Video přemluv bábu je možná někdy drsné, přehnané a chápu, že některé lidi může urazit. Nicméně kupovat si současné důchodce za jednorázový 13. důchod je sprosté vůči zbytku společnosti, kde naprosté většině produktivních lidí díky krizi reálné platy spíše klesají a firmám klesají zisky. Pokud se k tomu ještě přidá ČSSD plánované zvýšení sazeb přímých daní = snížení celkového inkasa daní a zvýšení nezaměstnanosti. Na koho to asi ve výsledku nejvíce dopadne ...

0 0
možnosti
MR

Masculine reloaded

25. 5. 2010 15:13
Re: Ach jo

R^ Máte naprostou pravdu, ale to autor blogu nechápe, popř. nechce pochopit. Zdrbnout "spratky, kteří si dovolí nevážit si zasloužilé práce svých rodičů či prarodičů," je v současné době in a podle karmy u toho blábolu je tupců ve stádě dostatek. To, že je pes zakopaný někde úplně jinde, bohužel těmto horlivým kritikům naprosto uniká.

0 0
možnosti
J

jedna

25. 5. 2010 15:01
jsme blbci, bohužel

tvrzení, že staří prožírají dětem budoucnost mě zvedá ze židle, ta věta je už svým obsahem tak nesmyslná, že něco tak stupidního tu už dlouho nebylo,  mimochodem ony ty dětičky mají nějaký extra rozpočet? Mimochodem do koho rodiče a prarodiče cpou peníze horem dolem, svoje platy a důchody? No přece do svých dětiček a vnoučků kteří se jim za to pošklebují. JIM dětem a vnukům platí oblečení, obutí, jídlo, výlety, školu, kroužky zábavu, JIM dávají dárky pod stromeček, kapesné do kapsičky, kolik těch "prožraných" důchodců svůj 13. důchod užije? Dají ho dětem a vnukům aby si mohli pořídit značkové hadry a nové počítače. Ne sobě! Když se bere v domově důchodců penze s dětmi a vnuky se dveře netrhnou. Tudíž jestli někdo někomu prožírá budoucnost tak si ji právě tady a teď prožíráme všichni kolektivně, DĚTI které se nenaučily skromnosti a nikdy nenaučí, a RODIČE i PRARODIČE kteří nemají rozum neumějí svým spratkům nic odepřít, oni si ten 13. důchod rádi vezmou a dají ho VNUKUM

0 0
možnosti
MR

Masculine reloaded

25. 5. 2010 15:08
To jsou vaše vlastní praktiky?

Obrat rodiče, popř. se nechat dětmi oškubat? Nebo jen hloupě lžete? Mí rodiče jsou důchodci a žádné přilepšení od nich nečekám a ani bych ho nepřijal. Mám své příjmy, se kterými musím vyjít. Rozhodně ale odmítám, aby byla plošně vyplácena dávka v řádu miliard a to skupině obyvatel, kteří jsou krizí zasaženi nejméně, ale pravda, představují početnou skupinu volebních hlasů. Proč se mají dividendy ČEZu rozpustit mezi důchodce (a jak tvrdíte vy, mezi jejich děti) a neinvestují se například do vzdělání, vědy, infrastruktury, splácení státního dluhu a dalších desítek či stovek smysluplnějších věcí? Odpovím vám sám. Protože tak by neumožnily jistému korytářskému vepři dostat se k moci skrze sprostě uplacený tupý dav. Rv

0 0
možnosti
MR

Masculine reloaded

25. 5. 2010 15:00
Kecy pane, kecy. A příšerné k tomu.

Když tady s důrazem na city mluvíte o důchodech, které si lidé poctivě odpracovali, měl byste z pohledu mladého člověka (kterého evidentně nejste schopen) vymyslet ve své plodné mozkovně, kdo bude za poctivou práci platit jim, když nebude z čeho. Celá tahle hysterie se rozpoutala na základě nechutného uplácení početné neproduktivní skupiny voličů jistým populistickým jedincem, který levicovou politiku přetavil v nástroj bezohledného boje o vlastní koryto. Pokud tady pláčete nad tím, co všechno se rozkradlo, musím vás upozornit, že se kradlo vždy bez ohledu na režim, za kterého ti vaši mj. zasloužilí hrdinové socialistické práce "budovali" tuto republiku. Jste jen další žvástal, který překrucuje celou tuhle kauzu "důchodci". Rv

0 0
možnosti
T

trebovsky

25. 5. 2010 15:39
Re: Kecy pane, kecy. A příšerné k tomu.

Taky bych se přimlouval k názoru, že dnešní mladí toho moc rozkrást nemohli a rozhodně tento stát nezadlužili! Nopak splátky dluhů budou JEN na nich. Co vlasně ti mladí "zdědí"? Budou moci být na své předky hrdí? Na některé ano, nikoli ale na ty, kteří ukazují čecháčství v jeho nahé směšnosti. A co teprve na růžové populisty? A nemyslete, že jsem nějaký mladík, pamatuju Svobodu jako prezidenta (to byl poslední státník, ke kterému měli lidé přirozenou úctu).

0 0
možnosti
AB

Antal Brantal

25. 5. 2010 14:48
Není se čemu divit

Když zjistíte po pár letech v práci, že vás čeká 5000Kč nebo žádný důchod a levice láká stávající seniory na 13. důchod, je averze pochopitelná. Kdybych vám sebral důchod a dal ho mladým, taky byste se namíchl.  Úctu si musí člověk zasloužit ne se jí dožít. Možná třeba tím, že přestane myslet na sebe a svůj 13. důchod a začne myslet na ty co přijdou po něm. Oni totiž odpracují delší dobu než vy, strhnou jim víc (na vás),dostanou mnohem méně nebo nic a navíc jim zbude obří dluh. A navzdory tomu, o čem se vás snaží přesvědčit vaši oblíbení politici - každý dluh se jednou musí splatit. Dokud splacen není, stojí to už teď jako polovina všech důchodů v ČR. Neříkám, že za vše mohou důchodci, jen chápu, že se mladí bouří proti dalšímu rozhazování a že důchodci jako z velká část levicovích voličů mohou být terčem nevole. Chcete úctu? Udělejte něco za co si ji zasloužíte - přiznejte si, že o dnešním světě moc nevíte a dejte si poradit s volbou od svých dětí. Altruismus je úctyhodný.

0 0
možnosti
VT

hinny

25. 5. 2010 14:54
Re: Není se čemu divit

R^

0 0
možnosti
VP

pragina

25. 5. 2010 14:32
senioři, - odejděte

lituji - ale nebude se to týkat tohoto příspěvku - nemohu se dostat do diskuse ve vybraných článcích - PROČ ?? - proč rušíte DISKUSE na žhavá témata - ptám se Tebe - redakce idnes.cz???

!!

0 0
možnosti
KA

karel60

25. 5. 2010 14:50
Re: senioři, - odejděte

Máte smůlu, redakce diskusní příspěvky nečte, to by se při tom množství zpráv a diskusí k nim zbláznila. Pouze na něčí upozornění admin smázne příspěvek a pokud je takových mazání povícero, uzavře diskusi. Pokud se na něco chcete zeptat redaktorů, použijte e-mail na kontakty uvedené na konci této stránky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.