Kluci mají penis, holky zase vagínu

29. 09. 2017 11:37:48
Paradoxně současná nejrozvinutější společnost přispívá svými deklamacemi o údajné svobodě a lidství k zániku civilizace v podstatě stejně jako hordy vrahů z polorozvinutých provincií a jejich zvrácené ideje.

Dnes a denně pohřbíváme základní citát demokracie od Johna Stuarta Milla, z dob, kdy se o demokracii nikomu ani nesnilo, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Naopak, budujeme společnost, kde začíná mít přednost cizí občan s pochybnou identitou i za cenu životů vlastních obyvatel.
Měníme hodnoty dnes již neexistující demokracie až ad absurdum. Za 30 let údajného budování právního státu v České republice jsme došli při zkreslování historických faktů, ale především aktuálního dění asi dál, než kterýkoliv předcházející režim samozřejmě včetně komunistického!

Popírání historie společnosti a nápravy nenapravitelného
Úžasnou novinkou lidumilství po pádu železné opony jsou nápravy křivd kdejakého charakteru a kdekomu. Vyplácí se stovky milionů za věznění, za nucené práce, za válečná utrpení, za politické vraždy předků... Systém se snaží napravovat to, co již napravit nelze – minulost.
Občas zvrácené snahy dokázat o co MY jsme lepší než ONI, kteří tady byli před námi, vedou až tak daleko, že pokud bychom byli schopní dokázat, který hominid zavraždil komu neandrtálského předka, tak vyplatíme jeho utrpení, které desetitisíce let musel snášet.

Kluci mají penis, holky zase vagínu
Jak dlouho bude ještě trvat zvrácené tažení LGBT +, tedy v základu homosexuálů, feministek, genderových fanatiků a dalších „výdobytků“ údajné svobody dnešního světa, než tuto repliku z filmu Policajt ze školky zakážou? Ze státních znaků se odstraňují varlata lvům, panenky by neměly mít pohlavní znaky, na vysoké škole v Německu žádají odstranění oslavné ódy na ženu, poněvadž prý je patriarchální a připomíná sexuální obtěžování, ale...
Zvrácený svět pořádá oslavy homosexuality jako úžasného fenoménu lidstva. Dnes už je výjimkou film, kde by se mezi hlavními postavami neobjevil homosexuál. To, že homosexuály tolerujeme, ještě neznamená, že je to normální. Díky zvrácenosti světa a politických trendů však tyto menšiny přestávají tolerovat normální většinu. Proč normální?
Dokud platí Darwinova evoluční teorie, platí, že jsme součástí živočišné říše. Dotud bude platit, že homosexualita NENÍ NORMÁLNÍ. Stejně jako v živočišné říši je to výjimka. Křesťané Darwinovu teorii neuznávají, ale homosexualitu taky ne. Jak si ti dva odvěcí rivalové rozumí.

Likvidace vlastní historie
Díky novému (rozuměj v překladu zvrácenému) myšlení, likvidujeme vlastní historii. Pomatené tažení proti rasismu dospělo tak daleko, že se například studenti britské King ́s College rozhodli odstranit busty bílých mužů. V USA „popravují“ sochy jižanských vůdců. V Nizozemsku zakázali Černého Petra, tradičního Mikulášova průvodce. U nás se Roma realia, sdružení zcela jistě podporované státem, snažilo zakázat ve školách četbu Ladova Kocoura Mikeše, poněvadž vykresluje cikány jako zloděje. Stát se fanaticky snaží zrušit vepřín vedle cikánského tábora v Letech, jak zní jeho správné označení, poněvadž v roce 1942 ještě Romové neexistovali (jen malá ukázka pozměňování historických faktů).
Na posledním vyhlašování Oscarů se již dokonce ozývaly hlasy, že je moc BÍLÝ. Takže v budoucnu se budou udělovat oscarové sošky za počet černochů (ale fuj, rasisto – Afroameričanů), nikoliv za kvalitu. V České republice již takové hodnocení funguje – režisér Petr Václav si na filmech o Romech postavil živnost. Sice na ně nikdo nechodí, ale v Evropě dostávají jedno ocenění za druhým, protože dostatečně lživě překrucují skutečnost.
Pomatená politická korektnost a lživé politické konstrukce nám neustále vsugerovávají, že jsme rasisté, když žádáme stejné povinnosti a samozřejmě i stejná práva. Náš rasismus je v tom, že nesouhlasíme, aby si někdo válel šunky za naše peníze. To NIKDY nepřipouštěl kapitalismus ani socialismus. Jak si ty dva ismy rozumí.

Sport
Lží je dnes už i tvrzení, že politika do sportu nepatří. Ano, nepatří, nicméně je hlavní hybnou silou všeho, co se při světových mezinárodních akcích děje. Lidumilný eurosocialismus odmítá kolektivní vinu, vyjma ruských sportovců. Výjimky z pravidla však soutěžit můžou. Nesmí být označeni státními barvami Ruska, nesmí se jim hrát ruská hymna, nesmí dávat nijak najevo, že jsou Rusi. ALE VŠICHNI VÍME, ŽE JSOU TO RUSI!
Špičkový sportovec Martin Fourcade sprostě odstrčil ruského biatlonistu, který se vrátil po dopingovém trestu. Za toto nesportovní svinstvo byl Fourcade oslavován jako hrdina. Ale nikdo již nepřipomíná, že především v atletice a takřka ve všech dalších sportech by Fourcade musel podrážet nohy stovkám sportovců z USA, Německa, Turecka... prostě snad ze všech zemí světa. Ale jasně, hlavně, že omíláme, že politika do sportu nepatří. Jak pro koho!

A zvrácenost na závěr
V Jablonci nad Nisou byla k odchytu psů, kteří útočili na lidi, a některé zranili, přivolána k asistenci zástupkyně Ligy na ochranu zvířat. Kdy bláznovství zrůdných vynálezů takzvaného lidství rozhodne, že má být na úkor lidského života ušetřeno zvíře?

Autor: Radomír Dolanský | pátek 29.9.2017 11:37 | karma článku: 41.71 | přečteno: 2408x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.51 | Přečteno: 697 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.82 | Přečteno: 2570 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.31 | Přečteno: 310 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.36 | Přečteno: 221 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 285 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2845
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...