Radomír Dolanský

Takzvaná Evropská únie chrání vrahy Evropanů

5. 07. 2017 14:50:26
Spolek fabulátorů a manipulantů z Bruselu úspěšně převzal další výrazový prostředek z dob socialismu, kdy jsme například velmi často slýchávali o takzvaném hnutí Solidarita. Toto přídavné jméno si však nejvíce zaslouží sama únie.

Pod tíží důkazů již před časem ustaly lživé snahy vůdců únijní diktatury a jejich mediálních poskoků, že průnik teroristů mezi nelegálními migranty je mizivý, ne-li nulový. Dokonce se stále častěji objevují i v mainstreamových médiích zprávy, byť na okraji, že ten či onen „méně důležitý politik“ či země prohlásili, kolik tisíců imigrantů je v Evropě no name nebo pod falešnou identitou popřípadě s několika identitami. Samozřejmě, že v závěru článku spolupracujícího žurnalisty je vše zlehčeno. Skutečnost je však mnohem horší.

Je naprosto zbytečné reagovat na stále fanatičtější požadavky údajně obranné aliance NATO (že jde o obranný pakt o sobě vždy tvrdila i Varšavská smlouva a stejně jako NATO na manévrech cvičila obranu útokem) na více a více zbraní, na více a více zamořenou Evropu americkým vojskem, když si nejsme schopni ohlídat evropské, a většina států ani vlastní, hranice. Jen prázdné kecy, lži a trapná prohlášení evropských vůdců.
V4 se prsí svým odporem proti kvótám a vrchní český vrtič ocasem Sobotka si hraje na hrdinu. Zatím může. Ale až Evropská únie dupne, přiběhne úslužně shrbený a bude poklonkovat Bruselu. A když bude Juncker zrovna opilý (stačí na YouTube zadat heslo opilý Juncker, aby si malý český člověk konečně uvědomil, že ať už byla Zemanova viróza jakákoliv, je naprostý amatér proti diktátorovi z Bruselu), může být rád, když dostane jen přátelskou facku.

Když v roce 1985 proběhl multikoncert Live Aid na pomoc Etiopii sužované hladomorem, byli organizátoři kritizováni, že se pomoc dostává do rukou překupníků nebo se za ni dokonce kupují zbraně (praxe, o které se moc nemluví, ale stává se humanitární pomoci opakovaně a asi všude). Tehdy se Bob Geldof vyjádřil v tom smyslu, že i kdyby pomoc zachránila jeden jediný život, stálo to všechno za to.

Takzvaná Evropská únie postupuje v naprostém rozporu s tímto poselstvím, kdy se snaží bagatelizovat vraždění Evropanů teroristy, které neustále pouští na území kontinentu. I kdyby měl být zmařen jeden jediný život evropského civilisty díky uměle vytvořené nelegální migraci, stojí za to zavřít neprodyšně evropské hranice. Státy V4 můžou přispět dnes opět velmi vzácnými radami stran železné opony, když si v Bruselu hrají na nevědomé hlupáky.
Ano, život jediného Evropana by měl být nadřazen nad desetitisíce nevzdělaných nelegálních imigrantů utíkajících před hrůzami války jen do vybraných zemí, kde natahují ruce po nejtučnějších sociálních výhodách. Pokud jsou mezi nimi vrazi, ať táhnou i s těmi, kteří je pouští s nedostatečnou prověrkou dovnitř! Jakákoliv snaha o omluvu tohoto jednání je neomluvitelná!

Západ, kde jsme se tak tlačili v roce 1989, dávno neexistuje. Zkřížil se s postkomunistickými zvrhlými teoriemi Havlů a podobných idealistů a vzešel z něj nedonošený zmetek, kde se lež veřejně nazývá politická korektnost, kde jsou vyčůraní nefachčenci označováni za utlačovanou menšinu, tučně podporovanou z daní pracujících. Jedině neznalost nástupu diktatury omlouvá občany západní části Evropy, že neustále tleskají omezující a tupé politice Bruselu, kterou nevyléčil ani britský odchod. Až pochopí, bude pozdě. To už se bude trestat i za takovéto blogy. My už to z historie známe!

Autor: Radomír Dolanský | karma: 43.63 | přečteno: 2578 ×
Poslední články autora