Radomír Dolanský

Jako za komunistů – likvidace celé rodiny

20. 05. 2017 18:23:24
Opět jsme blíže praktikám socialistických vládců. Kde jsou ty časy, kdy nám bylo vštěpováno, že presumpce neviny je jedním ze základních pilířů demokracie? Politici i zmanipulované davy tyto principy popírají.

Objevila se další aféra mezi politiky, policisty, podnikateli. Vůbec nic zvláštního na české scéně. Naopak, taková běžná česká kratochvíle. Ale poněvadž je před volbami, ječí, řve, huláká a ryčí se mnohem hlasitěji než kdykoliv jindy, kdy se spíše sebranka nahoře snaží vše ututlat.

David Rusňák byl zadržen policií, vyslýchán a nakonec propuštěn. Tečka! Ale to už se rozjela v mainstreamových médiích, o kterých jen blázen nebo lhář může tvrdit, že jsou nezávislá, lavina proti celé rodině. Téměř všichni novináři a reportéři, téměř všechny zpravodajské servery začaly do omrzení opakovat, že Rusňákova žena je dcerou Aleny Schillerové, jakoby už jen tato skutečnost byla sama o sobě trestným činem.
Bohuslav Sobotka, který má v posledních týdnech určitě pocit, že je The Rock (Dwayne Johnson), okamžitě spustil svoje neskutečné bláboly, že zachránil ANO před průšvihem, když Schillerovou nejmenoval ministryní – tvrzení jako volná vstupenka do Bohnic. Dokonalý, jako vystřižený komunistický teror proti rodině, která se do této chvíle vzniku blogu ničím neprovinila! Hnus.

Stejně jako Sobotka The Rock se chovají demonstranti. Hulákají, ať táhne ten podvodník z ministerstva financí. Jaksi jim nedošlo, že mlátí prázdnou slámu a jen se nechali zmanipulovat médii a vyděšenými politiky, kterým by právě Babiš mohl zatnout tipec. Na náměstích se lynčuje, jsou připraveny šibenice, aniž by někomu byla prokázána vina. Jak krásně to kopíruje zfanatizované dělnictvo při procesech z padesátých let. A stále zkorumpovanější systém je vychvalován stejně jako tehdy.

Ovšem tentokrát se jako srab zachoval i samotný Andrej Babiš, když jako první začal v médiích vykřikovat, aby vyhodili z ANO Davida Rusňáka, aby mu vrátili dar a aby vyškrtli z kandidátky jeho manželku. Přestože ještě nikdo neřekl ani slovo, že by se čímkoliv provinili. Pokud by odvolal z pozice ještě Alenu Schillerovou, může si znovu dojít pro průkazku vzorného komunisty a čestného člena Sobotkovy stáje.

Autor: Radomír Dolanský | karma: 39.86 | přečteno: 2921 ×
Poslední články autora