Radomír Dolanský

Došlo vůbec k nějakému hackerskému útoku?

4. 02. 2017 6:54:21
V zemi tak svobodné, demokratické, s justicí, která je spravedlivá až tak, že se po každém stání přikloní k opačné straně podobně jako úžasní „odborníci“ z řad znalců, by mohl znít takový titulek až kacířsky.

Ale v bordelu, což je jeden z neslušnějších výrazů pro vládu stále většího diktátu a obelhávání občanů mocnými této země respektive tohoto světa, je otázka zcela namístě. Jak nejlépe od stáda získat povolení k ještě většímu sešněrování už tak nesvobodné kdysi demokracie? Přece rozjet ve sdělovacích prostředcích kampaň lživých tvrzení. Pořád je tady mlčící většina, která je přesvědčená, že co je v novinách či TV, to je pravda. Takže proč to náležitě nezneužít?

Jak dovedou masmédia ovlivnit myšlení davu? Neuvěřitelně. Všichni velmi rychle zapomínají, jak krvelačný Bush senior nechal vyrobit video, kde údajní iráčtí vojáci v kuvajtské nemocnici vyhazovali nedonošená miminka z inkubátorů. Bush dokonce, ve snaze rozpoutat válečný konflikt za každou cenu, udělal pitomce z kongresmanů, ze snílků v OSN (otázka, jak moc pracné bylo dělat z těchto lidí pitomce), kdy nechal před kongresem svědčit o brutalitě patnáctiletou Nayirah (vymyšlené jméno), z které se později vyklubala dceruška kuvajtského emíra. Asi jste již zapomněli.
Nedávný propagandistický novinářský zvratek si však určitě ještě většina lidí pamatuje – syrský chlapec zachránil dívku před odstřelovačem. Fejk vznikl na Maltě pod velením norského režiséra (to je ta země, která chrání děti tak urputně, až to připomíná nacismus). A co teprve hrdinní světoví politici, kteří se postavili teroristům a kráčeli v Paříži v čele statisícového davu – který byl náhodou někde úplně jinde než banda ulhaných politiků a novinářů.

Takových zpráv jsou dnes desítky. Nikdo nepátrá, kdo byl opravdu odpovědný za nálet na nemocnici, na civilisty. Prostě se velmi jednoduše napíše nebo odvysílá, že SOHR, která z Londýna vidí naprosto podrobně, co se děje v každé ulici někde v Sýrii, že to byli Rusové, a tím to končí. Vše je jasné, vyšetřování skončilo, zapomeňte! Jak jednoduché oblbnout masy.

Proč by pak měla být pravdivá smršť keců o hackerském útoku na Zaorálkův email? Jak krásně to zapadá do snahy o špiclování po internetu vojenskou rozvědkou. Úplná náhoda. A jen nenápadný dovětek v každé ze zpráv, že se útok podobal naprosto přesně útoku na emaily demokratické strany USA, což v překladu znamená RUSKO!!!
Pokud by to někomu nebylo jasné: Ano, veledůležitý ministr zaprděné zemičky se svou důležitostí pasuje na rovného s Hillary Clintonovou. Jo, a Česká republika je opravdu nesmírně důležitá z pohledu mezinárodních hackerů. Hned za USA a Ruskem. O tom přece nikdo nepochybuje.
Tak nám zase omezte svobodu, omezenci!

Autor: Radomír Dolanský | karma: 39.09 | přečteno: 1025 ×
Poslední články autora