Děláme to pro vaši bezpečnost – newspeak nové StB

Evropa se stává vězením svobody! Takřka co týden přibývají regulace a omezování. Uměle se vytvářejí lživé zprávy pro sdělovací prostředky. Politici mají plná ústa toho, co sami stále více omezují – svobody a demokracie!

Symbióza Bruselu a Islámského státu je stále viditelnější. Na jednu stranu evropští politici, ale i poklonkáři z jednotlivých zemí Evropy, usilují o kontrolu internetu, ale přitom satelitní internetové připojení Islámskému státu poskytují s největší pravděpodobností evropští globální poskytovatelé! Do Sýrie a Iráku míří z Evropy tisíce satelitů a dalšího zboží, ale my sankcionujeme Rusko. To je tedy černý humor. Nemluvě o tom, že pokud by země Evropy, Spojené státy a Rusko opravdu chtěly, velmi výrazně by se jim podařilo omezit i kšeft se zbraněmi.

Takže Evropa kšeftuje s internetovým připojením, ale usiluje o kontrolu internetu občanů Evropy. Evropa se nesnaží zamezit černému obchodu se zbraněmi, ale vydá dementní nařízení o omezení držení legálních zbraní. A to tak omezující, že by mělo být problematické i pro myslivce! Člověk má chvílemi dojem, že sídlo EU je ústav choromyslných. Třeba i proto, že žádnému z těch omezenců ještě nedošlo, že zločiny IS se nepáchají legálními zbraněmi, které si pořídí Evropané. Nebo je to snad příprava na tvrdou diktaturu, abychom se mohli bránit jen holýma rukama?
Doslova estébácké praktiky se dostávají i do českého Parlamentu. K tomu se samozřejmě musí připočíst i nemalá snaha podlézat EU. V posledních dnech vyplula na povrch, směle se dá říci, zrada českých politiků na občanech – používat k internetovému bankovnictví otisk prstu nebo DNA. Snaha ministerstva financí vše odsouhlasit co nejrychleji a především bez publicity o to více nahrává přesvědčení, že se politici snaží o politiku Velkého Bratra. Bylo by poněkud omezené argumentovat tím, že se ministr financí soudil o členství v StB. Na ministerstvu pracují stovky lidí a jeho snahu by musel (a vypadá to zatím, že rád) podpořit Parlament i Senát. Nejhorší vizitkou českých politických zrádců je, že ani EU nežádala bezpodmínečně zrovna tento způsob zabezpečení internetového bankovnictví.

Paradoxně přitom ÚOOÚ dosáhl víceméně nesmyslného nařízení likvidace údajů krevních vzorků novorozenců, z kterých se mimochodem daly zjišťovat vrozené choroby apod., s tím, že by podle úřadu mohly být zneužity pro získání a manipulaci s DNA. A nyní, podle sdělení ÚOOÚ to vypadá, že jej politici o nových nařízeních při internetovém bankovnictví vůbec neinformovali. Byl by to jen další ze stále častějších příkladů státní zvůle.

A všechna omezení nám novodobí estébáci předkládají s nádherně procítěným sdělením, že to dělají pro naši bezpečnost. Nezapomeňte! To samé tvrdili komunisté, když vraždili v 50. letech a omezovali naše svobody během let své vlády.

 

Autor: Radomír Dolanský | neděle 22.1.2017 10:04 | karma článku: 35,78 | přečteno: 906x
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.