Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je ponižující být na jedné lodi s takovými Porošenky!

0 0
možnosti
PB
ZJ

.... no - pane autore - názor máte, ten je váš a právo na něj vám nikdo nebere. ALE - mezi námi - moc se vám to nepovedlo Rv! Mít totiž rusa za souseda není asi vážně žádná záviděníhodná výhra. Málokdy je totiž dopředu zřejmé, co za další nápad se mu líhne v hlavě :-P!

6 1
možnosti
DR

A korunu dne na závěr tomu nasadil už tradičně humorný ukrajinský parlament který zablokoval řečnický pult a tudíž se nehlasovalo o ničem.

Příště už si přímý přenos ujít nenechám. ;-D

3 0
možnosti
VV

Opravdunjste mne pobavil. Nikdy bych totiz neuveril ze neco takoveho je mozne.

9 0
možnosti
MD

Jeden se rozlouci s tim, ze podekuje vsem 'ruskym trollum' za realisticke videni sveta a nakonec i podstatne vyssi uroven vyjadrovani se. Hezky zbytek dne.

2 0
možnosti
MK

Autore, proč to děláte? Hloupí lidé blogy nečtou, chytří se vám smějí. Tak proč?

13 2
možnosti
OZ

Ano, ze strany Ukrajiny je to rozhodně hanebná provokace chtít používat přístavy na svém pobřeží. Lavrov a spol. opět nezklamali :-) Prostě slabší vždy provokuje, že? Silnější rovnou drtí mocnou, ocelovou pěstí. Takovou provokaci si může silnější snadno zařídit. Ruskou pravdomluvnost všichni známe...Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov na otázku novinářů, jestli rozkaz k útoku na ukrajinské lodě dal prezident Vladimir Putin, řekl: "Nebyl to útok, ale nutná akce s cílem předejít narušení ruské státní hranice."

- čili Ukrajinci nepřekročili ruskou hranici ukradeného Krymu, ale kdyby náhodou chtěli, tak mírumilovní Rusové tomu pro jistotu násilně předešli, a můžou za to určitě Ukrajinci... Logika hodná ulhaného Lavrova. Rus jako vždycky na sebe prozradil, že je zloděj a lhář...

9 1
možnosti
DR

Oto, teď jsi je odhalil.

1 0
možnosti
JB

Tady jsou pod Vámi stále stejná "numera", ale karma roste. Většina se s nimi nechce dohadovat.R^

2 1
možnosti
Foto

Koho by to taky bavilo, pane Brunnere? Je to pořád dokola, jak u blbých na dvorku.:-P Vydržte minutku než si najdou nějakou hlubokomyslnou odpověď i na tento můj názor. A tu karmu vám zajisté rovněž patřičně vysvětlí. Znáte to, chovají se zcela přesně podle hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám", ale prý jsou to demokrati. A teď čtěte tu smršť.;-D;-D;-D

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS