Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dolanský,

mohl byste vysvětlit proč "lopaty z Prahy",

1) když ti znesvěťovatelé nemají s lopatami nic společného a určitě se nikdy lopatou neživili.

2) když hlavní pachatel je Holanďan

0 1
možnosti

Ja bych prirovnal jejich chovani k vidlakum. Domnivam se, ze pan Dolansky pouzil jen trochu jemnejsi vyraz pro tyto vysoce odusevnele obcany.

2 1
možnosti
Foto

Test inteligence na této diskuzi proběhl skvěle. Nepochopili ho jen Zdeněk Matuška 78656 , Michal Kanda 70735 , Vladislav Svoboda 70559 , Zuzana Bendová 26238.

Zkusím ho ještě rozšířit, zda to dotyčným docvakne: Chválím pana Flašku, že můj příspěvek ze 14.25 neominusoval a věřím, že splní svůj slib z příspěvku, který zavěsil ve 14.30.

Panu Dolanskému se omlouvám, že zapleveluji jeho diskuzi, nicméně si myslím, že to do ní patří. Ukazuje to uvažování těch, kteří na zapísknutí píšťalky skandují hesla, co jim někdo předříkává z pódia.

4 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, že jsem použil slovo "uvažování". Lepší výraz je "papouškování na pokyn píšťalky".

2 0
možnosti

Když komunista a STBák znesvětí pietní místo boje proti komunismu, musí slušní lidé nějak reagovat. A nepřiměřená reakce je pořád lepší, než vůbec žádná.

5 10
možnosti

Boje proti komunismu? Myslíte to relativně klidné předání již neudržitelné moci podle not gen. Lorence a STB?;-)

4 0
možnosti

A není to tak, že někdo jiný, co se tam v noci jako zloděj vplížil znesvětil to, za co tam studenti bojovali!Rv

5 3
možnosti

:-).....Pane Svobodo.....je vidět, že jste akademicky vzdělaný člověk. Babiš odjížděl hned za synem do Švýcarska a Okamura přiletěl z jakéhosi zasedání V 4, z Bulharska. !

0 0
možnosti

J72a54n 52R74á90ž

17. 11. 2018 15:22

Ti aktivističtí hoši a dívky pořádající stále dokola zcela neproduktivní demonstrace proti výsledkům voleb, buď vůbec nechápou principy demokracie nebo jsou někým řízeni. Obojí je špatné.

Vypadá to tak, že ještě pár demonstrací na kterých budou hovořit Němcová, Kalousek, Pánek s Kollerem a Fiala se Štěchem, tak tento podivný osobnostní kokteil vynese Babišovi suverenní vítězství ve volbách.Což bude velký průšvih!

A to mne děsí a brání s těmi demonstracemi sympatizovat, i když bych si jako premiéra i prezidenta přál někoho jiného!

PS. K barbarskému buranství, kterým je házení pietních květin do koše, se nemá cenu vyjadřovat.

10 1
možnosti

Myslím, že proti ANO, které vyhrálo volby, tu nikdo nedemonstruje. Demonstruje se proti Babišovi, na kterého praskl už asi desátý skandál. A chtějí jeho demisi a aby si ANO zvolilo jiného předsedu - pokud je toho tedy ta strana schopna. Tak se to normálně v jiných stranách děje viz. Gross či Nečas.

2 0
možnosti

Pane Tožičko, znám Vás už z moha Vašich blogů. Píšete na můj vkus expresivně, ale v té podstatě máte naprostou pravdu. A ta expresivnost mně nevadí.

2 2
možnosti
Foto

Jste si jist že víte vůbec pod jakým píšete blogem, jak se jmenuje autor a že je to něco k tématu?

2 0
možnosti
Foto

Nedávno se jedna diskutérka podivovala, čím to je, že pod články, které mají vysokou karmu, převládají negativní diskuzní příspěvky. Odpověď je naprosto jednoduchá. Slušní lidé totiž nejsou ochotni vstoupit někam, kde se na ně vrhne pár křiklounů a bez jakýchkoli argumentů používají osobní útoky. Pan Flaška budiž příkladem.

15 5
možnosti
Foto

Děkuji že jste mě zmínil. Kdybyste mě měl za něco pochválit musel bych se hanbou propadnout.

6 1
možnosti
Foto

I60v97a26n 66M10a46r30e13k

17. 11. 2018 14:16

Velká karma pane Dolanský. R^[>-]

12 4
možnosti
Foto

Karma R^

Ten uřvaný dav Fialových, Pospíšilových a Kalouskových stoupenců se chová jako zpovykaní fotbaloví fanoušci.

13 5
možnosti

Neurážejte prosím slušné fotbalové fanoušky.

5 0
možnosti

P68e89t18r 82B38u15r84i90a33n

17. 11. 2018 13:44

Je hezké, že jste svůj předchozí blog věnoval úpěnlivému vysvětlování, že činit jakékoliv závěry před dokončením vyšetřování, či bez existence alespoň tří na sobě nezávislých zdrojů, je zhovadilost. A hned v následujícím blogu přesně víte kdo (z jakého okruhu) spáchal výtržnost a proti komu to bylo namířeno. Trochu mi připomínáte A.Babiše a M.Zemana. Co den, to jiný názor a všechny jsou skálopevně pravdivé, páč svědomí je splachovací.

Abychom si rozuměli, já si taky myslím, že ty kytky hodili do koše odpůrci dnešní politické elity. Ale vy, jelikož jste mravokárně napsal co jste minule napsal, si to dovolit říct nemůžete. Už jenom proto, že to vyšetřuje policie, už jenom proto, že tu vždycky existuje možnost, že si to vyhození objednal velký Andy sám. Poté co předváděl na tajných nahrávkách za mafiánské praktiky by toho byl schopen.

12 1
možnosti
Foto

R^ Demagog jako hrom. Prostě Petřík 2.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS