Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odsuzování bez soudů, to přeci není žádná novinka. Jestli pak jste Vy sám takhle pochyboval o vině Nečase? A co Kalousek, kolik ten má za sebou soudů nebo alespoň vyšetřování? Ovšem o jeho vině pochybuje málokdo.

0 0
možnosti
Foto

I80v38a30n 84M56a37r96e55k

16. 11. 2018 7:44

Karma p.Dolanský. R^ [>-]

2 0
možnosti

Poslanci chtějí hlasovat o důvěře vládě.

Na základě čeho?

Článku 2 novinářů?

Nejsou psychicky nemocní spíš poslanci než Babiš jr.?

Novináři rozhodli, že se jednalo o dotační podvod.

Tak ať nám ještě poví kdy nastoupí Babiš do vězení a kolik si odsedí let.

Vyšetřovatelé, soudci, státní zástupci i obhájci si můžou vzít volno - novináři to rozhodli za ně. Tak hurá...

Prokazovat nevinu není nikdo povinen (pokud se tedy vrátíme zpět do právního prostoru), naopak, vina má být prokázána nade vší pochybnost.

6 0
možnosti
Foto

J93i80ř85í 30K33i62n82d13l

15. 11. 2018 22:36

Nezaznamenal jsem, že by novináři někoho soudili To, že se jedná o dotačný podvod zjistila naše Policie ČR a ke stejném závěru došlo svým šetřením EU a to na základě nezpochybnitelných důkazů. Novináři a slušní lidé chtějí, aby bylo u nás dodržováno to, co je v demokratických zemí zcela běžné a to, že politik má být prost jakýchkoliv podezření.“ To je zásada, která platí v každé civilizované zemi, ale neplatí v banánových republikách. V každé civilizované a demokratické zemi pokud na politikovi ulpí podezření z tr. činu, tak odstoupí a stáhne se z politiky do doby než je věc řádně vyšetřena. Zde je nebezpečí, že Babiš jak v banánových repoublkách bývá ovládne jak Policii ČR, tak i další státní orgány. K tomu i napovídá vše, co se kolem Čapího hnízda děje, kolik osob do této kauzy bylo zasvěceno najednou pod tlakem, odstupuje a jsou nahrazovány lidmi, kteří jsou Babišovi loajální.

0 3
možnosti

Někdy je třeba místo povyku použít selský rozum a logicky myslet. Jednoduchý, primitivní a drzý Babišův podvod by měl pochopit i hlupák. Snad jen v Česku může dojít k tak dlouhému vyšetřování - nevyšetřování. Babiš mezitím v tichosti vrátil dotaci do Bruselu. Doma to pak z pozice premiéra nějak zvládne...Stačí trochu agresivity a zastrašování s přídavkem politické korupce ve formě trafik. "Uklizení" vlastního syna, aby nemohl být vyšetřován, je hodně přes čáru. Snad je to poslední kapka. Babiš by se vzhledem k jeho kauzám v žádné civilizované zemi nemohl stát premiérem.

2 3
možnosti
Foto

J20i32ř10í 52K20i86n52d88l

15. 11. 2018 20:34

Platí presumpce neviny. Pro běžného občana je posvátná a nedotknutelná. U politika ale platí presumpce viny proto, že politik má být prost jakýchkoliv podezření.“ To je zásada, která platí v každé civilizované zemi, ale neplatí v banánových republikáchRvRvRv

3 2
možnosti
Foto

Pane Kindle, vám se obrovsky líbí používání slov civilizovaná vs. banánová nebo demokratická vs. banánová jako v komentáři výše. A zase vypouštíte nesmysl jako hrom. Vy znáte nějakou tu vaši civilizovanou nebo demokratickou zemi, kde je přímo zákonem (tedy nikoliv jen vaším dojmem) dáno, že platí různé zákony o presumpci neviny pro řadové občany a politiky? Sem s nimi!!Pane Kindle, civilizovaná země dle vašich představ by byla pěkná džungle.:-/

0 0
možnosti

Huh ... bude se prý věšet, lynčovat, soudit bez soudu .... už to psali Dolanský a Presler

2 2
možnosti

Soryjako ale tohle není na základě jedné reportáže. Reportáž je jen další zdroj, který potvrzuje to, co se AB snaží celou dobu olhat, zbagatelizovat, zamést.

1 1
možnosti
Foto

Hlavně se nesmíme bát, a být k tomu lhostejní... Díky a karma. R^

5 3
možnosti

Vy jste jen další Babišovec v řadě, který se za svého guru bije jako lev. Měl byste se však na takovou zbytečnou námahu vykašlat, neboť Andrej Babiš už je v tuto chvíli politicky mrtvý muž.

3 6
možnosti
Foto

Pane Kando, přesně pro vás je v perexu první věta. Pokud je nad vaše schopnosti pochopit jednoduchý text a jeho význam, hledejte pomoc jinde.:-/

5 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.