Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Klaus mladší je jen populistická kreatura šplhající za každou cenu nahoru. Vydávat jeho populismus a podrazy vůči vlastní straně za jeho přednost je ubohé.

1 1
možnosti
RN

preferenční hlas jsem přes moji oblibu panu Fialovi nedal a to protože jsem ODS kvůli panu Klausovi nevolil a volit nebudu dokud tam bude:-P;-€

2 1
možnosti
KN

Zkuste si na Facebooku Václava Klause ml. s nějakým jeho názorem nesouhlasit. Zablokuje si on vás. Až takový je to demokrat.

A právě on je důvodem, proč jsem (a nejenom já, ale spousta dalších z mé "sociální bubliny") ODS nevolili.

8 0
možnosti
Foto

Píšete mi z duše. V tomto nepadlo jablko daleko od stromu.

0 1
možnosti
RC

1) Ziskat vice preferencnich hlasu v pravicove Praze je o dost jednodussi, nez na nepravicove Jizni Morave. Pokud prepocitate jejich prednostni hlasy pomer, kolik hlasu dostala jejich strana v prislusnem kraji, pak uz rozdil neni tak velky.

2) Klaus je pro mne neduveryhodny a naopak pro mne byl duvod, proc jsem ODS vyradil ze stran, ktere jsem uvazoval volit.

2 0
možnosti
PK

Důvody proč znehodnocovat výsledek jsou vždy k mání, jen škoda,že neumíme připustit, že VKjr. dovede oslovit a to více než hvězda ODS Fiala....

1 1
možnosti
JS

J69a72n 76S58o53u11č25e78k

22. 10. 2018 7:18

Napsal jste to naprosto přesně R^. Karma. Myslím si, že s necharizmatickým a vše neustále kritizujícím Fialou, ODS dosáhla hranice, za kterou se s tímto lídrem již dále neposune.

3 3
možnosti
RC

To uz se tvrdilo po Snemovnich volbach a hle, vse je jinak. BTW, Klaus je charismaticky?8-o8-o

2 2
možnosti
JN

Je to pouze tatíkova kopie. Dobrá tak pro další institut.:-/

6 4
možnosti
JA

J89i22ř93í 11A82l96e82x12a

21. 10. 2018 21:08

Váš trolling je příliš průhledný. Nemyslím, že to opravdu myslíte tak, jak jste psal.

Při Vašich názorech není jakékoliv plus pro ODS Vaší preferencí.

Pan Fiala pozvedl ODS z totální žumpy do jakžtakž snesitelného stavu. Soudruh VK ml. je názorově úplně jinde, s ním bych ODS raději nevolil (pokud by měl větší slovo). Pokud někdo dává preferenční hlasy tomuto rusofilovi, volí ODS ne z důvodu souhlasu s jejím programem, ale z důvodu souhlasu se s. Klausem.

Já jen doufám, že z ODS odejde a převálcuje Okamuru. To by byly 2 mouchy jednou ranou.... :-P

10 5
možnosti
JK

J59a37n 32K22l21á43s79e17k

21. 10. 2018 19:24

Klaus by byl přínos pro Okamuru nebo Falmera. Je to takový sebestředný frajírek z fašistickobolševické rodiny. Štefan Miština věrně sloužil Slovenskému státu, aby se po skončení války rychle přesunul na sekretariát KSČ. VK st. je čistě z bolševické rodiny a jak otec, tak i syn otevřeně podporují ruskou agresi, expanzi a zabírání území cizích států.

10 8
možnosti
PK

Navzdory atakům Klause jr. ze všech stran, musím přiznat, že jeho texty mají oproti jiným hlavu a patu.Pokud se ho sebestředný Fiala bude chtít zbavit,je to škoda pro pravicový pohled na svět a nikoliv pro ODS, která jen pravicovost hlásá...R^R^R^, karma

15 6
možnosti
Foto

Proč by se ho někdo měl zbavovat? Spíše se ptám proč VK ml. stále setrvává v ODS, když jsou mu evidentně bližší myšlenky SPD, které podpořil i senátního kandidáta proti kandidátovi ODS a kde hlasuje i pro jejich funkce v parlamentu? Můžete mi říci proč tedy VK ml. sám nepřestoupí do SPD?

10 4
možnosti
Foto

Podle výše preferenčních hlasů to vypadá, že o dobrý výsledek ODS ve volbách se zasloužil hlavně V. Klaus ml.

Pokud by V. Klaus ml. nebyl v ODS, zřejmě by těch hlasů ODS získala podstatně méně. Ono s agresivním komunistobijectvím a soustavnou kritikou Babiše, kterou předvádějí ukřičení Petr Fiala, Zbyněk Stanjura s A. Udženijou se nedá dlouhodobě vystačit.

Pro Vás karma R^

16 8
možnosti
Foto

To je špičkové jak zavilí nepřátelé ODS přejí ODS člověka, který jí údajně pomáhá. Ruďoši už prostě nevědí kudy kam.

10 4
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.