Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Negramoti nás kolonizují, ale my máme čas se se hádat jestli vítají, vítají tak trošku, a nebo nevítají:-):-):-)

1 0
možnosti

Fotografie v dnešní MFD ukazuje, proč jsou mnohými nazýváni opicemi.

1 0
možnosti

Pritom v samotnom azylovom práve sú zakotvené ochranné mechanizmy proti zneužitiu. Vylučuje z azylového konania páchateľov násilných trestných činov i ľudí, ktorí luhaju o svojom veku, pôvode, či mene. Je záhadou, prečo európske krajiny práve tieto paragrafy ignorujú.

12 0
možnosti

Je sice velmi zbytečné v tomto intelektuálním prostředí připomínat, že Ceuta je značně kontroverzní kolonií, trnem v oku jinak slušného a mírně pokrokového Maroka. Ve skutečnosti jsou útoky na statut Ceuty prostřednictvím migrantů státní politikou Maroka. Už vidím naše statečné migrofobní Apače, jak vymlouvají Španělsku udržování této problmatické enklávy a odebírají mu ji násilím na ochranu kultury střední Evropy. Přesto, třeba se někdo zamyslí a něco si o tom přečte či zjistí. Jinak je to samozřejmě strašná lež, že tyto migranty někdo vítá. Nic takového nemůže autor tohoto blogu dokázat. Je to je další z jeho nepodložených pomluv. Rv

0 18
možnosti

A jako to má souvislost s tím, co se stalo?

To jako na echt španělském území nesmím proti policistům používat kyselinu, ale na kontroverzním španělském území tu kyselinu používat smím?

10 0
možnosti

V roce 2015 násilně překročili hranice Maďarska nelegitimovaní cizinci.

Maďarská reportérka nastavenou nohou jednoho z nich zastavila a ten upadl.

Nic se mu u toho nestalo. Reportérka byla pošpiněna v celé EU jako xenofobka.

-----

Maďarsko se rozhodlo postavit plot a rozmístit po celé délce ozbrojené hlídky.

Tím jasně ukázalo všem,

že chránit vlastní hranice a vlastní obyvatelstvo

JE PRVNÍ A NEJVYŠŠÍ POVINNOSTÍ KAŽDÉHO STÁTU.

Pak teprve následují všechny ostatní vnitřní záležitosti.

18 0
možnosti

Naprostý souhlas. Že to došlo tak daleko je bohužel pouze výsledkem "práce" bruselských západních elit, dle některých našich nových demokratických vzorů.

14 1
možnosti

:-)......Před chvílí jsem shlédl na FB video z této akce. Samé zubožené matky s dětmi.....přestrojené do mladých silných chlapů, z kterých agresivita přímo sálá! Posíláme vojáky do Afganistánu a sem se hrnou naši potencionální vrahové !

KDyž sem chtějí jít pracovat Ukrajinci, nebo další, čekají na víza, když předtím zaplatili mafiánům aby to vízum dostali, drahný čas. NEní to nějaké divné ?

R^R^R^

28 1
možnosti

Hodně lidí u nás je realistických a považuje to "EU" za stále rozumný projekt, i když to není ideál. Jako menší zlo. Pomazánkové máslo nebo plat Jourové nakonec - vem čert. Ale takovéto věci v Ceutě to shazují stejně jako popíjení - jemně řečeno - páně Junckera.

11 0
možnosti

Jinými slovy, setrvávat v EU za této situace je sebevražedné šílenství.

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.