Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no právě vy abyste psal o ubohosti fanatismu to je jak když zloděj křičí: chyťte zloděje

0 0
možnosti
ZH

Dejme tomu, že se ona "koza" dopustila stejného poklesku, sic zřejmě jen jednou, oproti tomu na běžícím pásu. Znamená to tedy, že se automaticky skutky provinilci nestaly? Mají zůstat nevyšetřeny a nepotrestány? Také bych rád, abyste uveřejnil seznam zlynčovaných. Lynčování má svá pravidla a na jeho konci umírají rukou lynčujícího davu obvinění fyzicky. Uveďte prosím alespoň tři případy, z těch mnoha, které naznačujete. Jinak se ženám veřejně omluvte a nevyvolávajte strach v jejich řadách, aby se opět bály požádat o ochranu. Rv!!

1 6
možnosti
PK

Dnes se cítím fakt značně opotřebovaný z různých novinek a tak mám jediné přání, bratři a sestry pomodlete se konečně ať zaprší...;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Nápad výborný, ale způsob stejně nefunkční jako akce Poručíme větru dešti. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JT

J47i34r38i 77T20i43c29h76y

21. 8. 2018 17:43

Na "zapade" vladne liberalni fasismus, vetsina lidi je ohloupena Ti neohloupeni se uz ani neodvazi vyjadrit protichudny nazor.

4 0
možnosti
KT

Váš fanatismus je, pane Dolanský, ovšem fantastický.

Kdejaká koza Vám ho musí závidět...

3 5
možnosti
Foto

To jste si trochu popletl, pane Trčálku, ostatně je to u vás docela obvyklé. Fanatický není pan Dolanský, ten o věci pouze střízlivě referuje, fanatické jsou ty kozy z MeeToo.

12 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.