Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby nebylo Zemana, Babiše a Ruska, tak je mnohem větší klid :-/:-)

4 0
možnosti
TT

Obdivování Babiše to zkazilo. :-/

0 0
možnosti
Foto

Tak si přečtěte můj blog Babiš vybírá až možná přebere a možná zjistíte, že slovo obdivování jste použil nesprávně. Ostatně tento blog vůbec není o nějakém obdivování, ale o porovnání nerovných přístupů.

0 0
možnosti
Foto

karma. Máme tu stejně "svobodná, objektivní a nezaujatá" média, která si pamatuji z dob socialismu. Tehdy se dala aspoň naladit FE.

1 3
možnosti
JZ

Ani trochu mi nevadí, že si svá média provozují lidi jako Břetislav Olšer apod. O webech jako je Aeronet ani nemluvě.

Za hnusné a sprosté považuji příspěvky jako je ten váš.

4 0
možnosti
PB

..... a tak mosime sa něčeho bát, žejo?!,- to by ten svět byl ináč moc pohodovej, všeci by sa měli rádi, navzájem by sa chválili, byli by na sebe hodní, v diskuzích pod blogama by nebyla žádná čurina,- ...... mj. v sobotu praskám do Lonžhota vyhlížet tanky z východu, a doufám že to tentokrát vynde,- když sem tam stepoval minule, tak sa přikrdocali do republiky nějací US Dragouni ze západu,- kdobytobyl čekal, žejo?!

3 1
možnosti
MJ

Víte , pane autore,mít na něco jiný názor je jedna věc ale jak můžu mít názor na řadů nesmyslů, které ve svém příspěvku uvádíte? Na to přeci musím pouze konstatovat, že se dopouštíte spousty nepravd.

6 2
možnosti
JZ

Mám rád nadpisy, které prozradí úroveň následujícího textu.

4 0
možnosti
MS

"Jak špatně je na tom stát, když jej může ohrozit jediný člověk?"

Zdroj: https://dolansky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=657264

Když je tím jediným člověkem prezident Zeman, tak může, a velice. Jak můžete vědět, o čem si bude vykládat s kamarády na ruském velvyslanectví, až se tam zase zpije jako mužik při oslavách konce druhé světové války ? :-P

6 2
možnosti
Foto

Nesmíte tak často holdovat scifi, pane Stehlíku. Nebo jste si dal taky do trumpety jako Johny při oslavách vítězství v Plzni a vidíte neskutečné zázraky? Až se stane to, co tady s takovou vervou odborně věštíte, tak toho budou plné noviny, takže pokud někoho prezident ohrozí, těžko to bude Česká republika.;-D

3 2
možnosti
VS

Problém hlupáctví spočívá v tom, že hlupák neví, že je hlupák, právě proto, že je hlupák!

8 0
možnosti
VR

...vy znáte Standu Nováka?:-)

5 1
možnosti
MD

To jest divne. Mezivysledky z mericich sond u vaseho 'sopouchu reality' hlasi vysokou koncentraci pravdy, lasky a respektu k nazoru druheho. Ale podle prispevku to tomu neodpovida. Sondy se budou muset prekalibrovat.

1 1
možnosti
SN

:-).......Pane autore, jak je vidět z diskuse, nezavděčil jste se! Bohužel....před jistou omezeností myšlení a nevnímání reality neochrání ani akademické vzdělání! Popsal jste to perfektně, ještě můžeme dodat vývoj "demokracie" ve Španělsku, kde policie bez lítostí mlátí a smýká po dlažbě demonstranty a politické oponenty zavírá do vězení. Ale, to zřejmě Vašim oponentům nevadí !

Žijeme ve zvláštním světě. Tento systém komunisty ve vymývání mozků výrazně předčil ! R^R^R^

7 10
možnosti
JZ

Zajímavé že Standovi Novákovi nenávist v tomto blogu nevadí. ;-D

12 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.