Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Možná pan Kejval jenom chce,aby tu po něm něco zůstalo,a zprzněná hymna je lepší než nic.

0 0
možnosti
PV

ČOV by se měl hlavně starat o to, aby hymna byla slyšet častěji a ne o to jak je dlouhá...

[>-]

10 0
možnosti
Foto

Tak jestli jim jde jen o 6 vteřin, můžou dát na začátek 6 vteřin komorního "A". Pochopitelně jen tam, kde je to skutečně potřeba. Aspoň si stojící v pozoru stihnou srovnat svršky.

3 0
možnosti
PV

Co to hulí za matroš ten Kejval? Jednou řekne, že hymna může být jen 75 vteřin a potom mele o druhé sloce. Rv

7 0
možnosti

Kdyby se pan Kejval raději staral, aby byl důvod tu naši hymnu na sportovních akcích slýchat. A ne, aby peníze na sport mizely při schůzkách náměstkyně paní Valachové, a Pelty.

11 0
možnosti
JD

Nevidim sebemensi duvod k tomu, aby v jedne z nejateistictejsich zemi na svete, sekularizovane zemi, se v hymne vzyval nejaky imaginarni kamarad par procent lidi.

2 0
možnosti
Foto

... a ještě to "plémě". Nakonec budeme považováni za nacionalisty a xenofoby.;-D

1 0
možnosti
RK

R18a33d91i70m 73K88a96l52a12s

29. 3. 2018 11:35

Stále platí, že zdroje jsou - záleží jen na tom, kdo k nim má přístup a za co je vynakládá.

4 0
možnosti
TK

Tak se podívejme na "důvod" změny STÁTNÍ HYMNY: Sportovci by chtěli stát na stupních vítězů déle!!! Nevím, jestli se smát, rozčilovat, nebo jenom divit! To má být důvod, aby se po desítkách let takto zásadně měnil jeden z nejpodstatnějších státních symbolů? Navíc takovým způsobem, který předvedl pan Bok? Jsem dlouholetý aktivní hudebník, troufám si tvrdit, že s nezpochybnitelnými zkušenostmi, ale prohlašuji, že něco tak otřesného jsem dlouho neslyšel! Překomponovaná, nabubřelá hrůza, kde se původní poezie hymny naprosto ztrácí, melodie zaniká v monstrózní instrumentaci a sborové neodůvodněné polyfonii...

Prostě hrůza, zneuctění, nepochopení poslání hymny, nenacházím dalších slov!

FUJ, FUJ, FUJ !!! RvRvRv

16 0
možnosti
Foto

Pan Bok zapoměl, že hymna je pokřik svého druhu.

Nejšilenější jsou ty přechody mezi jednotlivými částmi. Znějí až kakofonicky.

2 0
možnosti
SN

:-).......Víte co mi na tom také vadí, kromě té zmršenosti, která je výsledkem jistě náročné práce skladatele? Kejval. Který blahobytně "kejval" Hušákovi, kde si žil skutečně přepychový život, zlikvidovali Sportku a dnes je předsedou Olympijského výboru a spolupachatelem tohoto činu ! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Klasika opsaná z politiky. Olympijský výbor iniciuje něco, po čem není ani náznakem společenská poptávka, jen dojem nějakého blba "abychom lépe využili čas na stupních vítězů". Zase tak často tam nejsme a už od dob Postřižin doba velí "zkracovat".

20 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.