Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si myslím, že příští volby postihne ANO to samé co Věci veřejné. Pro voliče Ano je to strašná hrůza co začal pan Babiš dělat!

A nebo tady existuje druhá varianta podle , které byl Sobotka dobrý premiér, protože každý premiér nejspíš musí poslouchat EU!!!! A podle toho se pan Babiš začal řídit.

Za mně má velký mínus!

0 0
možnosti
Foto

Jo, jo. Kroky Babiše a jeho vlády zatím ukazují snad ještě větší podlézavost EU než u Sobotky. Například okamžitý příklon k přijetí zbraňového nařízení, podlézavost v současné kauze novičok, přestože dokonce ani Rakousko a téměř polovina zemí EU odmítla společný postup... Zaspání s GDPR. Sobotka a spol. byl slaboch vůči EU, ale aspoň předstíral, že se staví proti. Babiš podlézá a ještě to přizná, což jej samozřejmě neomlouvá. Ale EU podlézavost miluje, to je ten důvod.:-P

0 0
možnosti
Foto

Někdy je cesta cíl ;-). Proč by se měl Babiš s někým dělit o vládu, o něco, co s nevhodným partnerem nemusí trvat ani rok. Tak si užívá své vládnutí v demisi a bez důvěry. Vždyť má za sebou teprve první pokus a druhý není ani v plenkách. A co na to parlament - to je skupina mužů (žen) v naději. V naději, že to budou právě oni, kteří si nadiktují složení vlády. Babiš jim nadhodí návnadu, oni se pokusí po ní skočit, jenže mezi tím už je návnada úplně jinde. Parlamentní strany chápou, že by to mohly ukončit svým rozpuštěním, jenže trpaslíci mají strach, že se ve víru rozpouštění rozpustí také. Takže čekejme, čekejme a čekejme, za 4 roky tu máme volby :-P.

1 0
možnosti
Foto

K90a18r18e74l 50C53a33c77h

27. 3. 2018 14:14

Je to tak - žel Bohu. Nevím proč Andrej tak změknul. Aby nezačal dělat chyby ala Sobotka. To by byla cesta do pekel a Kalous Makiavelli by si mnul pracky, jak dostal dalšího premiéra.

3 0
možnosti

Už to není "aby nezačal". Už je začal dělat. Uvidíte, jak se to projeví za měsíc v průzkumech volebních preferencí. Domníval jsem se, že je Babiš chytřejší.

1 0
možnosti

Souhlas, zřejmě skončí jako ten pohádkový dědeček co měnil hroudu zlata:-)

4 0
možnosti
Foto

Babiš je především pragmatik,který se nechce moc ušpinit od nácku a komunistu.Pro Vás možná ne,ale pro dost lidí je to pořád špína....

1 0
možnosti

Zábavné, bývalý komunista se nechce ušpinit od komunistů. Divná hygiena

7 0
možnosti

Jdeme k PV, tam se to konečně zlomí ve prospěch demobloku a zase se vrátí staré časy a pohoda a nebude nenávisti a zla a k tomu bude jaro...;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS