Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Lituji, nejsem právník, ale ten výnos Ústavního soudu Slovenské republiky jsem pochopil poněkud jinak. Ten soud pouze zamítl stížnost Babiše na ÚSTR nebo jak se to jmenuje, že byl uveden v seznamu spolupracovníků Stb. Zkrátka, že Babiš si má stěžovat někde jinde, asi na lampárně. ÚSTR sice zveřejňuje, ale za nic neodpovídá.

4 0
možnosti
Foto

Ptal jste se, zda by chodil po svobodě nějaký úředníček, kdyby byl přichycen v podobné situaci jako Rath. Ano, chodil, byl to snad náměstek ministra, tomu našli doma tak velký majlant, že si nikdy nemohl na něj vydělat, přesto mu ho soud nakonec vrátil.

Tak jako v případě Rath se ukazuje, jak moc chybí zákon o přiznání majetku.

1 0
možnosti
VV

Nejakemu urednicku by jiste jiste slozky pod podlahu doma neuskladnily ani miliony, ani zbrane jako to delaly po sovetske invazi.

Jesteze se v tisku neobjevily obrazky nahateho Davida Ratha a nejake lepe devy.

0 0
možnosti
JB

J70a52n 75B94u15r89d79a

14. 2. 2018 9:48

"Je Babiš estébák? Ale oni bijí černochy." - autor článku ;-D

1 0
možnosti
Foto

A jinak vám zdraví slouží pane Burdo?:-P

2 0
možnosti
ZS

Máte pravdu. Babiš se dlouho těšil zvláštnímu zacházení ze strany spravedlnosti podobně jako Vámi jmenovaní VIP-elichanci. Naštěstí na něj už došlo, když soud konstatoval, že svědectví bývalých příslušníků StB není věrohodné. Buď lhali tehdy, kdy Babiše vedli v několika spisech jako agenta, nebo lžou nyní, kdy tvrdí, že si vše vymysleli (ausgerechnet ze všech stovek agentů jen a pouze u současného miliardáře). Nezbývá než doufat, že boží mlýny melou a jednou semelou i ty ostatní, kteří se zatím díky svému postavení nebo penězům spravedlnosti vyhýbají.

4 0
možnosti

Všichni na pézetkách na určité pozici museli podrobně informovat StB jak obchodovali ve prospěch socialistické republiky, z jednoduchého důvodu, aby jim něco nezůstávalo za nehtama. Na druhé straně, kdyby byl Babiš se svou fráninou opravdu superestébákem, tak by nekysnul někde v Maroku, ale byl by v Paříži nebo aspoň v Montrealu. či jako třeba otec Michala Žantovského velvyslancem Československa v OSN;-D

4 1
možnosti
SN

:-)......Jane, máte pravdu, píšu to často také ! Je jen zajímavé, dovoluji si tvrdit, že v současném parlamentu, sedí těch skutečných spolupracovníků, nemálo.

Zmínil bych Klause, Lívii, Dlouhého, kteří roky studovali na západě a kde nic tu nic. Žádný záznam ! Po sameťáku vozila auta tyto spisy a pálilo se to na mezích. Skartovačky nestačily. Gen. Lorenz a min. vnitra, lidovec Sachr se dovedli postarat! Čemu tedy můžeme věřit?

Hlavně dostat z politiky Babiše. Za každou cenu! Narušil náš zaběhnutý řád, rozebírání republiky, bez obav z postihu! měli jsme to holt vymakané, teď to máme bez boje zahodit? R^

1 1
možnosti
Foto

A lze si objednat spravedlnost? Jistě, u nás jako kdekoli ve světě. Postačí mít na důležitých místech své kamarády a je to.

Tak třeba případ O.J. Simpsona. Zde soud zcela rezignoval na spravedlnost. Bál se rasových bouří.

1 0
možnosti
Foto

Dám příklad, který vám možná bude připadat podivný. Ale docela sedí. Estébák = jako jít do hospody

Ne každý se v hospodě opije a ne každý, koho má StB v evidenci se něčím provinil. Náš kamarád, dej mu Pánbůh věčné nebe - už není mezi námi, tak ten, když jsme šli na pivo, tak si dal nanejvýš jedno nebo dvě a pak do sebe, v rychlém sledu, lupnul 5-6 dvojitých Jamesonů.

Skončil, jak skončil. Ale u hospody každý pochopí, že jeden pije s mírou a druhý nad míru, ale u evidence StB tomu tak není. Nikdo nezkoumá, "kolik toho vypil" ale každého zajímá fakt, že v "té hospodě byl".

To ale je hodně podivné.

1 0
možnosti
LV

Mně přijde neuvěřitelný, že úřadující prezident a předseda vlády tvrdí, že v zemi, kterou řídí a spravují, je možné si objednat trestní stíhání. A ještě neuvěřitelnější mi přijde to, že významná část obyvatel země je přesvědčena, že za to mohou "ti druzí".

Copak jste, lidi, už fakt přišli o rozum?

7 1
možnosti
Foto

To první v případě prezidenta zase tak moc nepřekvapí, vzpomeňte třeba na:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Af%C3%A9ra_Olovo

0 0
možnosti
Foto

Podle soudu byl Babiš StBák. Tečka. A je přinejmenším v podezření z dotačního podvodu. I když se to neprokáže, tak to rozhodně nebylo nic morálního. Tečka. Vám takovýto lidé v čele státu nevadí. Mně jo. Tečka.

7 2
možnosti
JN

Snadná pomoc, nevolte je, ale pokud zvoleni byli, vadit vám sice mohou, ale to je asi tak všechno.

2 0
možnosti
FZ

Komouš,stbák,udavač,podvodník a lhář....to je Bureš a můžete si klidně zadřít klávesnici.

8 3
možnosti
Foto

Ano, politický protivník je vždycky špatný, že?

3 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.