Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

řekl bych, taková stranická sebedestrukce...začali na tom pracovat hned po volbách a jde jim to báječně....máte prvdu, takoví politici jsou na nic.

0 0
možnosti
MC

Vy máte tedy páteř.

0 4
možnosti
Foto

Miroslava Němcová je už se svou kolovrátkovou kritikou v propadlišti dějin.;-D;-D Až na to, že byla zvolena po šesté.;-D;-D

9 4
možnosti
Foto

Pane Kindle, vzpamatujte se. Kdo tady rozebírá, jestli byla zvolena či nikoliv? Tedy mimo vás. Byla to ona, koho dlouhodobě vyhledávali novináři. A právě z tohoto pohledu je již v propadlišti dějin. Tisk už o ni nestojí. Ha, ha, pane Kindle. Já o koze, vy o voze.;-D

4 9
možnosti
Foto

Před měsícem, před volbami naspal pan Vladimír Havránek :Pevně věřím, že žádná strana která bude ve vládě není tak naivní, aby se s Vámi spojila. A hle naivní hnutí ANO žebrá u ODS, aby s hnutí šla do koalice.

6 3
možnosti
Foto

Pane Kindle, jestliže máte problém se vyrovnat s jednáními mezi ANO a ODS, tak si budete muset najít jiný prostor, poněvadž tento blog rozebírá něco úplně jiného. Četl jste jej vůbec nebo už jste obsah zapomněl? Klidně to zkuste přelouskat znovu. Třeba vám dojde spousta věcí, které jste "úplně náhodou" přehlédl.:-/

5 7
možnosti
FS

Abych nebyl neustále osočován z levičáctví - cituji slova vyjadřující postoj lídra KDU-ČSL. Považujete snad Křesťanskou unii za levicovou ? :

,,Strany kandidují ve volbě sněmovny proto, aby prosazovaly své programy ve vládě. Do opozice mají odcházet až po nedohodě o programu". Zcela souhlasím. A lituji, že to někteří voliči ODS nikdy nepochopí.

Tak se vyjádřil dnes Jiří ČUNEK - za KDU-ČSL senátor a hejtman Zlínského kraje.

4 3
možnosti
Foto

Strany kandidují ve volbě sněmovny proto, aby prosazovaly své programy ve vládě, ale ne ve vládě kde je předseda agent StB, osoba s temnou minulostí, korupčník, lhář, hulvát a osoba, které hrozí trestní stíhání. To jsou věci, které někteří nechápou.

4 4
možnosti
Foto

Vy byste se měl starat o stranu, kterou jste volil vy a ne o stranu, kterou volili jiní.

9 8
možnosti
Foto

Co je vám do toho paní Jandová, o co se starám?!! Ještě pořád je tady jakás takás svoboda slova a názorů. I když podle toho, jak se vyjadřujete, určitě nikoliv díky vám.:-P Pokud jste to nestačila postřehnout, tak oni se všichni ti daleko za vítězem starají o všechno jiné než o své strany.

13 7
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Udženija se dokonale naučila rétoriku Miroslavy Němcové. Společně s Petrem Fialou jsou pohromou pro ODS.

V příštích volbách ODS čeká opět kolem 7%.

Toto píši jako bývalý volič ODS.

Pro Vás karma R^

14 8
možnosti
Foto

Díky, pane Petříku. Tak to jsme dva, kteří dlouho věřili ODS. Kdysi...:-/ A pořád jsou mezi nimi kapacity, které kvůli osobní animozitě nebudou využity.

6 7
možnosti
MK

Z vás přímo sálá nenávist k ODS. Největší radost by vám udělala, kdyby spáchala okázalou sebevraždu. "Spolčení se s Babišem" by mohlo být ideální vražednou zbraní. ODS však nic takového nemá v úmyslu, což vám zjevně působí obrovské zklamání.

9 7
možnosti
Foto

Jéjda, jéjda, pane Kando. Jako řadě dalších diskutérů pod tímto blogem, například panu Flaškovi, Kindlovi, Bučkovi atd. zcela unikla základní pointa blogu. Já přece ani slovem nekritizuji rozhodnutí ODS, že nechce vládnout s ANO!!!!!! Píšu o jejich odsouzení předem něčeho, co se vůbec nestalo - tedy Babišově vládě bez důvěry v holportu se Zemanovým zvláštním výkladem Ústavy ČR, což rovněž nenastalo. Tak buď nevnímáte, co čtete nebo to vnímat nechcete, což je ještě horší. Pak ale přesně odpovídáte onomu vedení ODS.:-P

5 3
možnosti
FS

Každá politická strana, která získala od voličů obrovskou důvěru ( ODS přece volilo půl milionu občanů !! ), by se měla p o v i n n ě chovat a jednat státotvorně. Zvolili snad voliči ODS proto, aby byla opoziční ... aby se za žádných okolností nepodílela na moci výkonné ? Kritizovat všechno a všechny je velice pohodlné. To není umění ... to snadno zvládne každá partaj. Ujmout se několika ministerstev ... a ty úspěšně vést, řídit ku prospěchu celé společnosti ( všech občanů v českém státě ) je mnohem, mnohem obtížnější ! ODS jsem nevolil. A její postoj po volbě poslanců do Sněmovny mě ujišťuje, že jsem se rozhodl správně.

9 9
možnosti
Foto

Je pozoruhodné jak nevoliči ODS tuto nabádají ke kolaboraci a zradě vlastních předvolebních slibů, tedy toho, co ODS slíbila SVÝM voličům.

12 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.