Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"To, že homosexuály tolerujeme, ještě neznamená, že je to normální."

To, že se něco v přírodě vyskytuje v menším měřítku, neznamená, že je to špatné, zvrhlé, úchylné, nenormální a proti přírodě.

Jestliže chcete, pane Dolanský, argumentovat přírodou, něco se o ní naučte. Jinak ten Váš prostoduchý pamflet nedává smysl. Vy nechcete tolerovat homosexuály, já nebudu tolerovat Vás. Mohli jsme žít spokojeně vedle sebe, ale Vy se chcete hádat a žádáte, aby ze strany homosexuálů už žádné požadavky nepřicházely. Žádný gay ani žádná lesba Vám nic nedluží, nevím, proč by se gay nebo lesba měl ptát nějakého jiného nýmanda, jestli ještě je nebo už není normální. Nejste ten, kdo rozhoduje o tom, co je normální a co ne.

0 2
možnosti
Foto

Áááá, pan Gabryš rozhoduje o tom, kdo rozhoduje. Ale pane Gabryši, kdepak jste to vyčetl, že nechci tolerovat homosexuály? Vy si sám vytváříte lži, které pak vkládáte do textu jiných. Sám jste tu větu v úvodu svého komentáře napsal a přesto ji nedovedete správně pochopit. A je to velmi jednoduchá věta, tzv. polopatická. Jestliže píšu "tolerujeme", světe div se, toleruji tedy i já. Jen říkám, že tolerancí se záležitost automaticky nestává normální. Přestože si vrchnost ve starém Římě užívala s chlapci, pro plebs to pořád byla zvrhlost.

To vy se chcete hádat falešný moralisto Gabryši!! Je pak otázka, kdo je tady za nýmanda. To vám brzy došly argumenty, když už se nezmůžete na víc než na ubohoučké urážky.:-/

2 0
možnosti

kdyby nebylo toho odstavce o odškodňování, dala bych za ostatní karmu.

Ano - minulost nejde změnit, ale lze napravit největší zvěrstva - třeba aby komunističtí mučitelů z lágrů nedožívali s královskou penzí a bývalý nevinný politický vězeň neživořil s pár tisíci.

1 0
možnosti
Foto

Paní Šporková, zrovna tento příklad se vám moc nepovedl, poněvadž ty penze nastavili ti, kteří vzešli po roce 1989 z řad těch mučitelů v mnoha případech. A jednorázové odškodnění tuto nespravedlnost nenarovnává. Možná jen kosmeticky, aby si někdo jako já nebo vy nestěžoval. Protože ti mučitelé narozdíl od mučených mají pořád královské důchody. Zajímavé taky je, že paměť českého trpitele již nesahá dál než po komunistický režim a u Rusů po rok 1968. Němci nám ublížili mnohem více, a to se bavím jen o 2. světové válce, nikoliv o historii celkem. Ale chápu, jsou to nyní důležití obchodní partneři a přátelé. A zatímco se strašíme komunisty, přichází mnohem horší lůza.

0 0
možnosti

Kluci mají XY, holky mají XX. Penis či vagína se dá odstranit, ale chromozóm je chromozóm. Přebývající chromozómy vesměs značí průšvih. :-)

0 0
možnosti

Neslyšela jsem feministku, která by tvrdila něco jiného (viz nadpis).

Homosexuální člověk za svou orientaci vůbec nemůže, vy byste je zřejmě posílal na okraj společnosti, tak jako se dřív posílali postižení a vůbec jinačí lidé oproti tzv. normálu". Hnusný článek, konzervativní, plná předsudků.To, že dříve bylo něco jinak, neznamená, že to bylo dobrý nebo že to nemůže být jiné. Spousta lidí dle těch vašich nalinkovaných představ nechce žít a neznamená to, když žijí jinak, že by byli špatní, neslušní apod. Rv

1 7
možnosti
Foto

Paní Divišová, co vám to nacpali do hlavy? Kde se, byť jediným slovem, zmiňuji o tom, jestli homosexuál za svou orientaci může či nikoliv? Možná si jen přejete, aby to tak bylo, abyste měla co kritizovat vy, která pravděpodobně potkáváte feministky, které dnes patří do genderové zvrhlosti, jíž oficiálně podporuje EU, velmi často. Já poukazuji pouze, že v kontextu s živočišnou říší, NENÍ homosexualita normální, jak se nám současný svět docela drsně snaží vnutit průvody, prý hrdosti. Za to taky LGBT+ nemůžou? A paní Divišová, příroda nezná lži ani politiky, takže tam se z toho nevykroutíte. To uznává i živočich člověk. Ano, příroda je hnusně konzervativní. Paní Divišová, příroda, to není dříve a dnes v měřítku lidského života. No, a jestli je konzervativní protestovat proti devastaci evropské a světové historie, jsem konzerva. Stejně jako proti ničení Palmýry, což považuji za jedno a to samé, jednou při použití zvrhlých teorií, podruhé zbraní.:-P

1 1
možnosti

P23e62t12r 76B28u94r39i40a23n

29. 9. 2017 12:48

S malými výhradami ale určitě karma.

2 0
možnosti

Tato žena vyhrála 2 první místa, zdá se to fér nebo naopak korektní až to fér není? http://www.theblaze.com/news/2017/06/06/transgender-freshman-sprinter-born-a-male-wins-two-girls-state-championships/

1 0
možnosti

K té zvrácenosti na závěr. Díky nějakým syslům se zdržuje stavba dálnice, takže se zvyšuje ohrožení nehodami v Přerově. Kolik nehod v Přerově vyváží jeden sysel?

7 0
možnosti
Foto

Jinde se zase účelově zdržuje výstavba kvůli oslům.;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.