Diskuse

Jako za komunistů – likvidace celé rodiny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M40i66l22a59n 10K63e72s19l

21. 5. 2017 21:06

Jedná se o prach obyčejnou závist.Co jim závidí.Čelní funkcionáři ANO mají moc chytré děti.Představte si,že jsme již slyšeli -ne starý Bábiš,ale malí Babišáci jsou ve firmě,která staví Čapí hnízdo,mladý Faltýnek je předsedou správní rady brněnské teplárny,mladá Schillerová je členkou brněnského zastupitelstva , je dokonce v jeho radě,kandiduje do parlamentu a spolu s mladým Faltýnkem je ve správní radě brněnské teplárny.Vše jistí zeťáček,- kámoš policajtů.No není důvod k závisti?Takové děti jsou důvod k radosti.I když v Brně jsme na takové iniciativní rodiny zvyklí-kdysi to byli ODSáci ovládající Bytasen a jiné městské firmy,ale takový talent jako mladá Schillerová mezi nimi nebyl.

0 0
možnosti
VS

V tomto případě i forma dává jisté signály o kvalitě příspěvku.

0 0
možnosti
JB

J27i74r22i 89B31o14r

21. 5. 2017 8:26

Vaše oblíbené slovo "blábol" se odráží i ve vašem díle.

3 0
možnosti
Foto

Došly argumenty, co? Ale od člověka, který ani neví, která bije, se není čemu divit.:-/

0 0
možnosti
PK

Politika je boj o moc a je to ve všech případech nečistá hra (na západě i na východě) a kdo věří v nějaké čisté ideje - napravo i nalevo, tak je idealista nejvyššího kalibru.

Babiš samozřejmě není čistý a opravdu "není politik", všude nastrkuje sebe, moc mění názory, není řečník jako Mirda. Ale toto vše je plánovaná akce proti němu, tři roky se v koalici jenom "brblalo". Ale protože průzkumy před volbami ukazují jeho nadvládu, tak se akce B spustila.

Jinak na místě Sobotky bych mlčel a o Schillerové nemluvil.

3 2
možnosti
JB

J46i17r34i 57B94o32r

20. 5. 2017 19:12

Proč ho tedy Babiš vyhodil? Tečka.

5 0
možnosti
Foto

Proč si něco nepřečtete než začnete vypouštět bláboly?;-D

1 3
možnosti
Foto

Babiše bych nevinil. V této atmosféře, kterou tu nastolili jeho nepřátelé, jim nechtěl dát do ruky trumf, že kryje úniky informací.

8 5
možnosti
Foto

Ne, pane Bicero. Andrej Babiš je politik, má za sebou řadu důkladných štvanic a chce-li být spravedlivým vůdcem, má jim být navzdory blbým kecům. Dobře víte, že jeho kritici si najdou trumfy i kdyby měl svatozář. Takže když se ostatní chovají jak tupci, nemusí to dělat on.

0 5
možnosti
Foto

Demonstrace, zkorumpovaná média, skrytě podporovaná imigrace, podněcovaná nenávist vůči Rusku, zadlužování států, to je všechno záměr temných sil mající se světem jakýsi úmysl, stačí poslechnout Petránka na youtube. Proč se neobjeví v ČT? Vždyť se pořád kváká o svobodě.

8 7
možnosti
Foto

Zkorumpovaná média. Myslíte i ta vlastněná Babišem? :-D

1 1
možnosti