Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... tak von je to takovej únikovej manévr,- ale kantoři z celý republiky vijou svý a nejenom inkluze je bude strašit až do soudnýho dne !

0 0
možnosti

No, poslouchám od jedné hodiny ty naše "apoštoly" co defilují u řečnického pultu v parlamentu, a úplně jsem z těch křišťálově čistých řečníků oslněná. Jeden "lepší" padouch jak druhý:-/

1 0
možnosti
Foto

Kdo nahrávka pořídil se dozvíme až po příštích volbách. Nevěřím, že čeští voliči nechápou, která bije. Příchod ANO na scénu znamenal konec zlodějnám a protože se jeví, že volby vyhraje, nastal mezi mafiány poplach. Chtělo by to aby ANO potvrdilo svých 32 % a SPD získala aspoň 18%.

3 3
možnosti

Pane Dolanský Váš blog je velmi dobrý.Mám vždy radost, když najdu někoho, kdo se na věci dívá s větší výšky, aby bylo vidět i souvislosti. Dokonce si myslím na rozdíl od jakéhosi tvrzení v diskusi, že nevolitelní jsou ti co začínají být zděšeni, že obyčejný člověk obdarován opatrným selským rozumem, si začíná všimat různých nebezpečí

která mu hrozí.

Pan Babiš je v děsné palbě, kterou jeho odpůrci konají za zpěvu známé písně: Poslední bitva vzplála djme se na pochod.....Mě se to tak jeví. je období býroby a to horlivé, různých "materiálů". Věří jim jen ti co mají jen tenkou kůru mozkovou. Promiňte mi tuto větu, vím, že každý volič má stejný hlas a dokonce má právo při volbě i zakroužkovávat.

2 3
možnosti
Foto

Děkuji pane Pokorný, že jste dal všanc klid své duše před zarputilými odmítači rozdílných názorů.:-)

0 0
možnosti

Nuže, prokousal jsem se tím vaším nezáživným jazykem, jak z doby vlády jedné strany. (politická agitka), ale k věci. Paní ministryně Valachová, udělala to, co je ve

vyspělejších demokraciích naprosto běžné, leč u nás bohužel, ne. Vzala na sebe odpovědnost za práci v resortu. Pokud ji obviňujete z toho, že to je pouze politické

gesto, můžete mít pravdu, ale na tom nesejde. Každý politik by měl vyvodit důsledky,

za pochybení, ač ne vlastním přičiněním. Dám vám příklad: šéf rakouských svobodných, Jörg Haider, kdysi prohlásil, nebo spíš mu vyklouzlo, že nejlepší zaměstnanecká politika byla v době třetí říše. A co se stalo? Musel rezignovat z

funkce hejtmana. A tak to má být. Jenom v postkomunistických zemích, to politici

nechápou. Protože je pro ně politický post jakousi sinekurou.

5 1
možnosti
Foto

Blog je psán lehkou rukou a čte se dobře. Valachová se chtěla nejdřív bránit, ale pak musela na kobereček k Sobotkovi a vyšla jak zpráskaný pes a mlela co ji přikázal. Doufejme, že toho skřeta s pleší budeme vidět a poslouchat už jen 5 měsíců. Jak ho vyhodí z ČSSD jako Paroubka otočí se okamžitě i všichni jeho kvázipřívrženci.

2 4
možnosti

J30a92k27u88b 82Š61o53l97c

10. 5. 2017 11:57

Pro přemýšlející je Babiš samozřejmě nevolitelný, ale snaha ČSSD ho dostat z koně je velmi slaboučká. To na kobliháře nezabere.

4 0
možnosti
Foto

fandíte si jak poloslepý, pyšnící se tím, že si vidí na špičku nosu.

0 2
možnosti

Bohdalová se rozčilovala jak komunisti odposlouchali lidi a o tom byl natočen film Ucho.

V tom filmu byl Brzobohatý funkcionář a měli doma štěnice na odposlouchávání.Nečas byl taky funkcionář a byl odposloucháván...a ještě k tomu se to dávalo na veřejnost.

Vy všichni, můžete mně vysvětlil jaký je rozdíl mezi odposloucháváním za komunistů a dnes?

Akorát za komunistů nebyla tak dokonalá technika a odposlouchávalo se jen doma.Takže dnes je to daleko horší, protože nevíte kdy, kdo si vás nahraje a také kdy to na vás práskne.

Nezastávám se Babiše je mi jedno kdo koho jak odposlouchával ( zrovna tak i jiné odposlouchávací kauzy), ale porovnávám jaký je rozdíl mezi odposloucháváním za komunistů a dnes.Štve mně, že komunisti se pomlouvají jací byli sv..ě, ale dnes je to ještě horší než za komunistů.Dnes ty svi...ě jsou všichni, redaktorama počínaje, politiky konče.

3 3
možnosti
Foto

Ano, pane Hnyku, dnes to v mnoha směrech, díky EU a našim vlezdo.., začíná být ještě horší. A rozdíl v nahrávání tehdy a dnes? Dnes máte povinnost na nahrávání upozornit předem, jinak je to trestné. To aby se politici nedostali do průšvihu, když budou mluvit pravdu. Takže ano, i toto je horší než za komunistů. A těch náhubkových zákonů je mnohem více, takže je to taky velmi podobné těm komunistickým zákonům. Kupředu levá!

Kdyby tady byla opravdu demokracie, tak by údiv Andreje Babiše, že si někdo dovolí nahrávat rozhovor vicepremiéra, vyzněl směšně, protože bychom všichni měli stejné povinnosti a práva. Tolik science fiction.:-P;-D

2 4
možnosti
Foto

Buďte v klidu, Babiš to hodí na Kalouska ;-D

10 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.