Diskuse

Parlament jako fízlárna?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že to co dělá Sobotka, nese v sobě výraznou symboliku. Křečovitý zánik tradičních stran, které nepochopily, že se mnohé mění. Je to vidět i jinde. V USA to vypadalo na tragédii, Francie má nakročeno a i okolo v Evropě je to nepřehlédnutelný trend.

Možná, že slyším trávu růst, ale už nevnímám tak hlasitou podporu těch tradičních, co se Sobotkou ještě nedávno v jednom šiku kopali jámu pro Babiše. Kalousek sice premiéra podpořil, ale s výhradou, že s tím přichází pozdě. Z ODS jsem žádné "hrrr na něj" nezaslechl i když připouštím, že mi mohlo mnohé uniknout.

Zaznamenal jsem od některých z ODS o možné povolební koalici s ANO. Pro Ódéesku by to bylo vytažení z bláta. Na pravici se formují Realisté s Robejškem a to by mohla být pro bývalé Klausovce rána z milosti.

KDU samozřejmě v rámci své neměnné tradice čekají, kam se kyvadlo vychýlí. Ani pan Gazdík, který ještě nedávno stavěl hráz proti Babišstánu, moc slyšet není. Asi dostal befel od Bělobrádka, "hele neukazuj karty a mlč, to funguje, my to máme vyzkoušený".

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Zdá se, že v tom výkopu se zabláceným krumpáčem je Sobotka sám a ta díra čím dál tím víc začíná vypadat jako hrob.

Možná, že už to dochází i jeho spolustraníkům.

0 0
možnosti
Foto

Pokud lidi budou volit Babiše, tak se může lehce stát, že se v diktatuře probudíme.

1 0
možnosti

Diktatura je v určitém období státu nejlepší řešení.Demokracie českého provedení je šílenost. Soudní systém a připojené disciplíny jsou propojeny tak, že to nelze zrušit.Policie nemůže fungovat.Parlament si dělá srandu z lidí. Babiš není ideální,ale musí vyhrát.Jinak ty brontosaury není možno vyhnat do práce či do tepláků.

0 1
možnosti

Sobotka jde vtříc volební porážce, již nemá co ztratit. Nic mu nezbývá, jako A.Babiše odvolat. Za tímto odvoláním - musí však jít trestní oznámení ! Pokud se prokáže pravdivost - couvne od podpory oligarchy i hrad. Podobně, pokud volič nepochopí, že tvorba imperia Agrofertu šla z jeho daní, zvítězí varianta národního mučedníka ... Zatím to vypadá tak, že Oligarchy si rozebírat nenecháme ! ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Mno, je to zajímavý názor, že tvorba impéria Agrofert šla z daní voliče. To pak asi platí o všech firmách, které dostávají státní zakázky, že?

Nicméně, pokud bychom na tuto variantu přistoupili, musíme říci i to B, že Agrofert v daních voliči peníze vrací. Což Sobotka a řada dalších chytráků v politice díky beztrestnosti za své miliardové kiksy nikdy neudělali a neudělají. Jestliže jsou všichni lotři, nemůže být trestán jenom jeden. Může - v České republice!;-D

2 0
možnosti

tak to uz je fakt hard core - srovnavat aktualni deni se 48. ....

5 0
možnosti
Foto

Pletete si pojmy s dojmy, pane Valíčku. Jaképak srovnávání? Čtěte pozorně a zkuste přemýšlet. Je to spíše varování, abychom se jedno ráno neprobudili zase v nějaké diktatuře, když se budeme jen dívat na svévoli politiků, kteří si přivlastňují práva, která jim nepatří. Ono je to spíše vidět na tom bruselském diktátu. Takže ještě jednou, pane Valíčku, žádné srovnávání, ale varování.:-P

1 0
možnosti