Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

K útoku USA president Zeman řekl:

"Chtěl bych nejdříve znát všechna fakta vážící se k této události. Je příliš čerstvá a podle mého názoru základní fakt spočívá v otázce, zda nesporný zločin, to jest útok chemickými zbraněmi, kde zahynulo asi 100 lidí, včetně dětí, byl skutečně organizován ze základny syrského letectva. Pokud by tomu tak bylo, považoval bych americký útok za zcela přiměřený.

Uvítal bych, kdyby tuto událost vyšetřila nezávislá komise pod gescí Rady bezpečnosti (OSN) s tím, že kdyby kdokoli bránil této komisi v jejím vyšetřování, tak už sám tím, že by tomu bránil, by se definoval jako viník této akce, de facto chemické války"

http://stream5.idnes.cz/vod/1704/07/VF170407_160322_webm_middle.webm

0 1
možnosti

vy to hodláte naprdět do každého blogu? Kolik vám za to platí?

0 0
možnosti
BV

Pane Dolanský,

toxilog Patočka nejen uvedl, že šlo o chlor

Tady najdete jeho jasně odůvodněné vyjádření

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil. V případě sarinu by všichni ti zachránci bez ochranných oděvů v krátké době umřeli!

0 0
možnosti
BV

To Patočkovo konstatování bylo součástí opravdu netypického bloku expertů na ČT

Jak to vypadá když se experti zcela vymknou linii prosazované jako vždy vysoce objektivními redaktory ČT a to hned 3 samostatní skutečně fundovaní experti za sebou. Stojí za to se podívat bylo moc zajímavé:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil. V případě sarinu by všichni ti zachránci bez ochranných oděvů v krátké době umřeli! Tento skutečný odborník také nedávno přímo v ČT uvedl, že výroba sarinu není složitá, postupy jsou známé, suroviny dostupné. Sarin múže vyrábět chemik v každé běžně vybavané laboratoři a lze ho roky bezpečně skladovat v ocelových nádobách.

Pak rozboural redaktorům ČT jejich pracně budovaný domeček z karet o zlém Asadovi arabista Pelikán: Asad budoval občanskou společnost tolerující všechna náboženství. Nyní se členové jiného náboženství vyvraždí. Po útoku na to letiště se již nikdy nedovíme, kdo byl skutečným viníkem toho usmrcení osob těmi lákami a co se tam ve skutečnosti dělo, zda někdo nepodvrhnul střepiny se stopami sarinu atd.

A nakonec je dorazil právník Faix z katedry mezinárodního práva v Olomouci: útokem na to syrské letiště USA jednoznačně porušily mezinárodní právo

0 0
možnosti
Foto

Šlo o darebácký útok, což lze poznat z toho, že darebíci se radují.

0 2
možnosti
PB

.... je zajímavý, že nikdo zatím nevytáhl tureckou kartu (?),- investigativci nepíšou že je město v blízkosti turecký hranice, nepíšou vo tem, že to byla donedávna křižovatka "humanitární" pomoci ze samotnýho Turecka, Kataru a od Saudů,- kupodivu nepíšou ani vo tem, jak Turci zlikvidovali vlastní novináře, keří propálili přímou tureckou účast na chemickejch provokacích v Sýrii!,- ....trochaj divný, žejo?!

0 0
možnosti
AR

Kreml také bez varování poslal své zelené mužíčky na území sousedního suverénního státu - na Krym a do Donbasu, aby rozvrátili Ukrajinu. A dost dlouho lžiministr Lavrov to popíral.

5 5
možnosti
Foto

S tímto vašim problémem se, pane Rečku, budete muset obrátit někam jinam. Pokud jste si neráčil všimnout, tento blog je o něčem diametrálně jiném než o fňukání typu: "Ale oni zase udělali toto..." A pokud jste si toho zcela zjevného faktu nevšiml, zkuste si nechat od někoho vysvětlit, že v blogu opravdu, ale opravdu nevyzvihuji Rusko. Není to pak už fóbie, že i ve večerníčku vidíte ruské agenty?:-P

9 0
možnosti
Foto

Syrské jednotky podle výsledků vyšetřování v dubnu 2014 v obci Talmanis a v březnu 2015 v obci Sarmín v provincii Idlib použily chlor. Islámský stát ho několikrát použil jako chemickou zbraň proti kurdským bojovníkům na severu Iráku. V srpnu 2015 pak Islámský stát prokazatelně použil yperit v obci Mára a loni v dubnu v boji o armádní letiště v provincii Dajr az-Zaur.

2 1
možnosti
Foto

Máte lepší informace než Izrael, to opravdu obdivuji. Izrael by vás měl najmout, aby jste jim vše řádně osvětlil. Stejně tak USA by s mělo na vás obrátit, aby jste jim řekl, jak se věci mají.

2 6
možnosti
Foto

Naopak, pane Kindle. Když sleduji vaše mudrování pod mnohými blogy, jevíte se mně právě vy jako největší odborník ze všech diskutérů. Já, na rozdíl od vašich ironických canců netvrdím, že právě já musím mít pravdu. Toto všeználkovství přenechám vám.

To musí být tedy, podle toho, co tvrdíte, Izraelci a Američané pěkní tupci, když si nedovedou dohledat pár veřejně dostupných informací. Nebo jsou chytří a jste to právě vy, který je přesvědčen, že jsem uvedl nějaké supertajné informace, o kterých svět dodnes nevěděl. Je fajn, že tady někdo vnáší trochu komedie, ač by v očích některých mohl nakonec vypadat jako nepochopený blbec.;-D;-D;-D

7 2
možnosti
Foto

Napsal jste to skvěle, věcně. Já více emotivně, ale v podstatě totéž. Celé to je habaďůra pro oklamání světa.

6 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.