Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Jinak pro všechny bojovníky tvrdého boje proti dopingu. Trest pro norku za doping 13 měsíců, tak aby se mohla vrátit před OH a pak, že se do toho nemíchá politika. Kdyby se jednalo o rusku, tak by se potrestala preventivně celá skupina lyžařek

11 11
možnosti
ON

O59n38d35ř67e74j 28N63ý53č

11. 2. 2017 14:10

A co je na tom případu politického?

7 4
možnosti
SN

:-) ......To už není politický boj jen ve sportu, vidíte to na diskusích, to je boj ideologický! R^R^R^

7 14
možnosti
Foto

Je to můj miláček, ale tady to bylo trochu přes čáru, myslím ten první incident. To vítezné gesto v cíli, to patří k radosti z vítězství.

3 0
možnosti
VV

Kdoví, co tomu předcházelo, nedivila bych se, kdyby to byla jen reakce na něco předtím, gesto, že se jich nebojí. Pokud to bylo úmyslně, což není vůbec jisté.

2 0
možnosti
MD

Mno, on je doping a doping, latka a jeji pusobeni, latka a jeji detekce, kombinace latek a jejich pusobeni, a jejich detekce. Takze jeden muze pouzivat pokrocilejsich vysledku vyzkumu jak druhy. A pak je tu, jak pisete, mydlova voda a slanka. Takze karma pro vas.

6 5
možnosti
ZH

Rusáci pořád závodí pod vlajkou státu, který ten doping organizoval a kryl. Proto je nutné je vyloučit. Mimo jiné je zde dobře vidět korupce funkcionářů ostatních zemí. :-/

6 4
možnosti
ZS

To by podle Vás měli vyměnit vlajku, takže pod vlajkou třeba Norska nebo USA by závodit mohli, to je docela dobrý vtip

8 3
možnosti
FV

Martin Fourcade je už teď legendou biatlonu. Co jste dokázal vy? Je emotivní a já se mu vůbec nedivím, že odešel z toho ceremoniálu. Co jiného má už dělat?

Mimochodem, víte o tom, že Martin rozdal svoje zlaté medaile z Nového Města malým dětem?

11 4
možnosti
ZS

To mu nikdo nebere a byl jsem vždycky jeho obdivovatel ale to co udělal bylo nesportovní a jeho kvalit nedůstojné a tím nemyslím odchod z ceremoniálu

9 3
možnosti
LW

L50e33o 15W39o31l27f

11. 2. 2017 12:35

Pořád stejná písnička: s mírnou preferencí pro borce sovětské.

Chtělo by to, občas změnit váleček ve flašinetu.

6 6
možnosti
OZ

Jen tak mimochodem, ruský dopingový skandál vypovídá velmi i o úrovni jejich sportovní medicíny a medicíny obecně. Proč nechytili např. čínské "šampióny", kteří rostou jako houby po dešti? I když se o to po vítězných olympijských hrách v Pekingu velice snažili. Jsou všichni čistí? To určitě ani náhodou... V Číně každému z olympijských atletů připravují baňku s individuální výživou a pozvedli tento "obor" opravdu na světovou úroveň, zatímco rusáci sedí všichni za jedním stolem a zobou co jim trenér dá.... Sport v seznamu národních priorit nemůže stát nad intelektuální činností, která slouží jako základ pokroku v moderním světě. Pouze takovým způsobem, a ne naopak. V opačném případě je převrácen hodnotový systém. Pyramida, kterou se snažili postavit na špičku, se ve výsledku lehce zhroutila.Rv

2 1
možnosti
ZS

Takže velice dobrá úvaha, doping, který se dá skrýt je ok. Takže rusové byli chyceni jen proto, že jejich medicína je na nižší úrovni než v Číně nebo na západě.

5 2
možnosti
Foto

Současný stav ve světě sportu jste popsal perfektně.

Karma R^

11 12
možnosti
Foto

Váš blog je plný demagogie. Než někoho sprostě napadnete, podívejte se do zrcadla.

13 12
možnosti
ZS

Vysvětlete konkrétně v čem

6 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.